Çok çekenler bilir lütfen bakım

Insan fakirlige ,bir yere kadar asabiyete ,akraba es dost problemlerine bile katlanir..ama aldatmak olmaz..buna katlanmak veya umursamamak herkesin harci degil..siz adami arsiz yapmissiniz..ne demek 9 defa..adamda zerre sadakat duygusu yok ..sizi sevmiyor..nicin devam etmek..

Insan fakirlige ,bir yere kadar asabiyete ,akraba es dost problemlerine bile katlanir..ama aldatmak olmaz..buna katlanmak veya umursamamak herkesin harci degil..siz adami arsiz yapmissiniz..ne demek 9 defa..adamda zerre sadakat duygusu yok ..sizi sevmiyor..nicin devam etmek..
Mecburiyetler

35 yaşındasın genceciksin daha. Bir daha adamın telefonunu falan kurcalama ki canın daha fazla yanmasın. Biraz daha dişini sık, gizliden birikim yap, korona bitince bir meslek edin, bu süre içinde adamı kafaya takma ve hiç ilgilenme, ona harcayacağın enerjiyi çocuklarınla ilgilenerek bitir. Boşa bu adamı, inan bana verdiğin yıllara değmez.

Kalbim acıyo yardım edin.Yarın 20.yıldönümümüz ve ben 3gün önce bir mesaj gördüm.bunca yılda 9 yakalamam var 5 yıldır bisey yok diye inanmıştım bi tuhaflık oldu ve bakma gereği duydum.tam olarak şöyle.

Öğrendim ki kimi sevdiğin önemliymiş.Aşkın ibadetini bilmeyene bayram bağışlanmazmış.Hayırlı bayramlar güzel insan🌹🌹...

Her yönden düşündüm çıkar yol bulamadım.Banada toplu mesajlardan atmıştı sıradan.Sizce bu özel birine değilmi arkadaşlar yanılıyomuyum.Kondurmak istemedim ama sanırım herşey ortada.Lütfen cevap verin çıkmazdayım Günlerdir uyku yemek yok moral sıfır bittim.
İş bulunur ama gözünü seviyim maddi açıdan ortada kalırım diye de durulmazki tüm mesajlarını çaktırmadan yedekleyin sadakatsizlik yapıyor davanizda belirtirsiniz durumu size nafaka ödemek zorunda . 9 defa ne demek siz bir defa yapmış olsanız çoktan bosamisti sizi yapın demiyorum yanlış anlamayın asla desteklemiyorum ama siz onun yerinde olsaydınız neler yapmazdiki size

Sen 20. yıldasın, o 10. sevgilisinde.

Siz yok yani, sen ve o var.

Kalbim acıyo yardım edin.Yarın 20.yıldönümümüz ve ben 3gün önce bir mesaj gördüm.bunca yılda 9 yakalamam var 5 yıldır bisey yok diye inanmıştım bi tuhaflık oldu ve bakma gereği duydum.tam olarak şöyle.

Öğrendim ki kimi sevdiğin önemliymiş.Aşkın ibadetini bilmeyene bayram bağışlanmazmış.Hayırlı bayramlar güzel insan🌹🌹...

Her yönden düşündüm çıkar yol bulamadım.Banada toplu mesajlardan atmıştı sıradan.Sizce bu özel birine değilmi arkadaşlar yanılıyomuyum.Kondurmak istemedim ama sanırım herşey ortada.Lütfen cevap verin çıkmazdayım Günlerdir uyku yemek yok moral sıfır bittim.
Sizi kaybetme korkusu yasatin. Sizi kaybtmekten korksun agerki affetme niyetindeyseniz

Back
X