Çok çekenler bilir lütfen bakım

Bunu aynı evin icinde olmamıza rağmen attı zaten bende anlam veremedim toplu atılmıştı tümünü işaretlemiş olmalı

yani böyle bi mesaj üzerine eşinize gülerek "ayol bana da mı toplu mesaj ne alem adamsın" diyip bir öpücük konduramıyorsanız, gelip burada yazıyorsanız bence bu iletişimsiz evliliktir.
ev arkadaşları bile bundan çok iletişm kuruyor

18 yaşındaki tamam. Son 5 yıldır aldatmıyor o da tamam. Bu durumda adamın sizi aldattığı dönemde bu adamdan iki çocuk yapmışsınız. Kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz. Neyse olan olmuş. Eşinizden boşanın bir iş bulun çalışın. Hiçbirşey için geç değil.
Aynen öyle olmuş kendime kızıyorum zaten

Çok daha başka bişey
napican? sana zerre deger vermeyen bi adam icin intihar edip evlatlarini anasiz mi birakacan. adam ne yapacak saniyosun ondan sonra? ah vah edip bin pisman mi olacak? gider tekrar evlenir, sana vermedigi degeri ona verir bide cocuklarini o kadina ezdirir.

Nekadar haklı olsamda kimse sizin gibi bakmadı kimi güvendigin biyermi var dedi kimi abartıyosun dedi diyorumya adı hasta olan ben oldum herzaman.dayanamadımki bir deri bir kemik kaldım yemin ediyorum 35 yasında 40 kiloyum.Aynen dediğiniz gibi bana konuşmayan onlara şarkı şiir okuyodu ses kayıtlarında.Nekadar aptal olduğumu ve yazık ettiğimi görüyorum.
Allah yardımcın olsun tabi çeken bilir. Ama senelerine yazık değil mi daha 35 yaşındasın. Evlen demiyorum yanlış anlama ama artık senin yaşında evleniyor millet . Bir koca olmadan da çok güzel geçer zaman .her gün düşünceler seni yiyeceğine hayatın kararacağına bir seferde kurtul.yoluna bak ki ben asla bir kadına boşan demem ama kendine yazık ediyorsun adama bir şey olmuyor ne olursa kadın çekiyor.sen aynısını yapsan kabul eder miydi çok merak ediyorum . Sen çok güzel annesin ama o adamın karısı olmak zorunda değilsin. Ablamında 3 çocuğu vardı boşandı hatta bir çocuğu konuşamıyordu o kadar küçüktü şimdi büyüdüler.bir şekilde zaman geçiyor . 20 yılını yemişsin bari bundan sonra hayatını kur 🤲🏻

napican? sana zerre deger vermeyen bi adam icin intihar edip evlatlarini anasiz mi birakacan. adam ne yapacak saniyosun ondan sonra? ah vah edip bin pisman mi olacak? gider tekrar evlenir, sana vermedigi degeri ona verir bide cocuklarini o kadina ezdirir.
Demi nekadar sağlıksız düşünüyorum okadar karmaşığımki.Herkes güzel söylemişte ben bu olaya şaşırdığım için sormadımki zaten.Ama neden sordugumu çözen ćözmüştür bide buna üzülmüycem.Ama Eleştirilecek şeyler yapmışım gerçekten

Allah yardımcın olsun tabi çeken bilir. Ama senelerine yazık değil mi daha 35 yaşındasın. Evlen demiyorum yanlış anlama ama artık senin yaşında evleniyor millet . Bir koca olmadan da çok güzel geçer zaman .her gün düşünceler seni yiyeceğine hayatın kararacağına bir seferde kurtul.yoluna bak ki ben asla bir kadına boşan demem ama kendine yazık ediyorsun adama bir şey olmuyor ne olursa kadın çekiyor.sen aynısını yapsan kabul eder miydi çok merak ediyorum . Sen çok güzel annesin ama o adamın karısı olmak zorunda değilsin. Ablamında 3 çocuğu vardı boşandı hatta bir çocuğu konuşamıyordu o kadar küçüktü şimdi büyüdüler.bir şekilde zaman geçiyor . 20 yılını yemişsin bari bundan sonra hayatını kur 🤲🏻
Zaten artık yanında nefes alamıyorum benimle sohbeti bile yok sarılmanı özledim dediğimde dört gün konuşmadık onlar nişanlılar icin geçerliymiş biz artık olgunlaşmışız.Bu sarılamama mevzusu üzerine ćok konuştuk dedimki bir balığa yada bir kuşa bile eş olmazsa ölüyorlar bak bende ölüyorum görmüyomusun...
Bunun üzerine herşey dahada soğuklaşınca baktım konuşmaklada olmuyo anlamak amaçlı baktım mesaja.Aslında sormak bile hataydı belki burda.Hersey ortada çünkü.Sağolun

Demi nekadar sağlıksız düşünüyorum okadar karmaşığımki.Herkes güzel söylemişte ben bu olaya şaşırdığım için sormadımki zaten.Ama neden sordugumu çözen ćözmüştür bide buna üzülmüycem.Ama Eleştirilecek şeyler yapmışım gerçekten

evet hemde cok sagliksiz. bu durumda kocandan ilk seferde bosanman gerekirdi. ama iste hayaller hayatlar birbirine uyum sagliyamiyor bazen. yasadigin yer türkiye, bi sosyal güvence yok, devlet destegi desem bir yere kadar. genc yasta evlendiysen eger is güc meslekte yok al cantani al cocuklarini kizim ben varim diyen bir aile de olmadi mi hepten zor. bazen susup otturup uygun zamani beklemekden baska bisey gelmiyor iste insanin elinden.

ama yapacagin en büyük hata intihar etmek olur, sen kendini yilmis hissetsen de cocuklarin icin siginacaklari bir dagsin. düsünsene yarin birgün kizin belki siginacak bir yer arayacak, ama gidecek yer yok. babasi zaten hayirsiz anneside o hayirsiz ugruna canina kiymis. belki oda mecburen susup katlanacak, belki senin yaptigini yapacak. care olsaydi annem canina kiymazdi demek ki yok bende yasamayim diyecek. bu yüzden senin daha da bi saglam daha da dik ve güclü olman gerekir.

yolladigi mesaj ne manayla yollanmis inan bilmiyorum. sen ilk olarak kendini maddi manevi emniyete al, sonrada delil topla. baktin cidden böyle bir durum var bas k.cina tekmeyi. al nafakani tazminatini birde is bul kendine ohhh mis.

aldatilmak agir bir yuk ama madem sayi 9a kadar ulaşti gidebilecekmisiniz sanmiyorum
e hala kiskanip takipde ediyosunuz
eger gidemeyecek durumdaysaniz umursamayi birakin
adamida mesajlarinida ne hali varsa görsün

Bir de üstüne 2 çocuk yapmıssın hadi kimsesizsin boşanamıyorsun
Ben bu adamla aynı yatağa bile girmezdim tiksinirdim şaşırıyorum yani asıl şaşırılacak şey bu

9. defa yakalamanız değil
Bunu söylemem ama iş yok güç yok iş bulana kadar adamla kalın
Hayır yani insan 9 a kadar bir hazırlık yapardı ne bileyim

Yok intihar edecem yok falan filan adam aldatıyor hatalı da be kardeşim sen de hatalısın 3 çocuk yapmayı biliyorsan sorumsuzluk yapma ihtimalin yokkkkk

hele hele aldatıldıgın zamandan 2 çocuk daha büyük 18 miş sınava girecek herhalde kendi hazımsızlıgın hezeyanlarınız yuzunden 3 çocugun hayatı mı kayacak?

Ben şurdan toplu cevap veriyim.hepiniz haklısınız ama adam hem yaptı hem bırakmadı büyük söz verdi güya bende safmışım hep inandım tabi bundan sonrası böyle devam etmiycek.Geçmişten zaten pişmanım kayboluyorum bugün.Son kez bilinçli insanların fikrini almak istedim.
Bir kez iki kez inandınız da 9 kez nasıl inandınız??

Gerçekten neyine bu kadar şaşırdınız veya üzüldünüz anlayamadım. 1,2,3....9,10,11.... bu böyle sürüp gidecek. Bir yaptırımı yok sonuçta adam açısından. İki ağlayıp sızlayınca işler normale dönüyor. 8 kere af dilemiş 9u da diler konu kapanır. Siz de karıştırmayın en iyisi. Cahillik mutluluktur. Boşverin.

Gercekden yaşayan bilir burdan boşansaydın demek kolay hepımıze,,, daha 35 yaşındasın madem aldattı o gidicek merdivende sil temızlıgede git cocuklarını bırakma sen o erkege katlanmıssın 3 cocugammı bakamıycaksın...ac bosanma davanı al nafakanı gul gıbı bak cocuklarına..sogan ekmek ye ama huzurlu olursun

Hiç kusura bakmayın 9. Yu yakalamışsınz daha nice 10. Ve 11. Olucaktır şaşırmanıza, şaşırdım bir daha yapmaz diye kaç kere kabullenir ki insan

Off işte erken yaşta evlilik meslek edinmeme ve ekonomik özgürlüğün olmaması sonucu böyle bir adama (adam kelimesini lafın gelişi kullanıyorum yoksa adam denmez) 20 yıl boyunca katlanmak zorunda kalma. Gerçekten üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Genç kızlarımıza da örnek olsun bir aşkın peşinden gidip hayatları kararmasın. Ne yapıp ne edip bir işe girin çalışın ve o adamdan kurtulun

aslinda hic affetmemissiniz sadece caresizlikten kalmissiniz ..
sanirim artik o gucu buluyorsunuz kendinizde .. ccocuklariniz kac yasinda olursa olsun asla sizsiz yapmazlar ..
cocuklarinizi birakmayin.. acil bir sekilde bosanin nafakanizi alin .. ufak tefek temizliktir yarim gun istir illaki bulursunuz bir seyler ..
yeterki bundan sonrasi icin bi adim atin . inanin boyle yasamaktansa o ozgurlugu bir tadarsaniz vazgecemeyeceksiniz ..
ruhunuz esir ruhunuzu kurtarin ..

10 a tamamlasın plaket ver bari çekmeyi sen seçmişsin hiç ağlama 9. yu yakaladım diye. bin kere dendi bir kere yapan adam bi daha yapar diye.

Back
X