- Konu Sahibi Ashleyyyyyyyy
E ne olmuş bu hayatta herkes bi adriana lima olmak zorunda mı ? Elim ayağım tutuyor gözüm görüyor sağlığım yerinde diye sükretmektense isyan ediyorsun senden daha kötü duruma olanları bi düşün yürümek isteyipye yuruyemeyenleri yada göremeyenleri onlar bile hayata daha çok bağlı allah yeter ki sağlık sıhhat versin kimseyi kimseye muhtaç etmesin en büyük güzellik en büyük zenginlik budur yüzü güzeldir ama karakter berbat kimseyi kendinle kıyaslama herkes çok güzel olmak zorunda diye bi kaide Yok bence kendine ceki düzen vermek zorundasın ailenin söyledikleri de çok saçma insan evladına bu sekil de konuşmazcok mutsuzum artik yasamak istemiyorum.Senelerdir cirkinligim yuzume vuruldu ben dayanamiyorum.Fotograflarda guzel cikmiyorum.Oz ailem bile bana nursuz meymenetsiz diyor.Teyzem cirkin betty diyor.Ve bazi kisiler ozurluye benziyorsun diyor.Makyajin pek fazla kurtaracagini dusunmuyorum.Estetik de pek ise yaramaz heralde hem gunah.Guzel kizlari gordukce ozeniyorum.Allah neden herkesi guzel yaratmamis ki.Cirkinligim yuzunden bir tane arkadasim bir tane sevgilim yok.Hep yalnizdim ve yanliz olucem herhalde.Cirkinlere her ortamda bir pislikmis gibi davranilir.Kimse sozune onem vermez.Kimse yuzume bile bakmiyor.Aynalara kustum.Kardesim benden guzel beni onunla kiyasliyorlar.Simdi diceksiniz cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir.ya bakim yaptigim halde cirkinsem?Artik kollarima jilet vurmak istiyorum.Ama obur tarafta ebediyen yanmak istemiyorum.Hem cirkinim hem de sanssizim ve ozguvensizim.Hic bir seye yetenegim yok.Cok mutsuzum ben
işimden ötürü insanları güzelleştiririm.. Sana tavsiyeler verebilirim. Yok kendini öldürmekmiş depresyona girmekmiş hiç gerek yok bunlara. Özelden fotoğrafını da yollayabilirsin istersen