- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
Arkadaslar gunaydın
Konuya giriyorum.Yeni eve tasıncaz buldugmz ev 1 kat cok begendim ama esim istemiyor gece gorevleri olduğu için istemiyor 1 kata hirsiz girebilir diyor her tarafa demir yapptrılsın diyor ev sahibiyle konustuk tamam dedi ama salon fransiz balkon oldugu icin oraya demir olmuyor esim yine istemiyor
Ya bildiginiz guvenlik sistemleri var mi pencere icin ne yapabilirim
Hırsız 1.katada girer 20.katada.komsumun evine girdi misal yüksek kattı 10 kat ve yukarısı idi girdiği ev.Arkadaslar gunaydın
Konuya giriyorum.Yeni eve tasıncaz buldugmz ev 1 kat cok begendim ama esim istemiyor gece gorevleri olduğu için istemiyor 1 kata hirsiz girebilir diyor her tarafa demir yapptrılsın diyor ev sahibiyle konustuk tamam dedi ama salon fransiz balkon oldugu icin oraya demir olmuyor esim yine istemiyor
Fransız balkona demir yapıliyor diye biliyorum,alttaki korkuluğa kilit takılmak suretiyle. Üst kısmı hafif bombeli oluyor,fazlaca gördüm örneklerini.Arkadaslar gunaydın
AynenAllah korusun birsuru manyak erkek var. Evli kadin falan bakmiyolar. Bence siz biraz daha uzak da olsa daha güvenli bir ev tutun.
Sonra manyagin biri cikar bisey yapar size, mahkemede de "tülü tam kapamiyordu kendini teshir ediyordu, tahrik etti beni vs vs.." biseyelr diyip cezasz kurtulur.
Malesef artık boyle paranoyak düşünmek gerekiyor. Siz esinizi dinleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?