Cok cok acil cevap lüften

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Arkadaslar gunaydın
Konuya giriyorum.Yeni eve tasıncaz buldugmz ev 1 kat cok begendim ama esim istemiyor gece gorevleri olduğu için istemiyor 1 kata hirsiz girebilir diyor her tarafa demir yapptrılsın diyor ev sahibiyle konustuk tamam dedi ama salon fransiz balkon oldugu icin oraya demir olmuyor esim yine istemiyor
Ya bildiginiz guvenlik sistemleri var mi pencere icin ne yapabilirim

bence tutmayın o evi benim eşimde çok hassas bu konuda giriş kattı evimiz tül perde açmaya hasret kaldım onlar bile yasak herkes sapık ev dikizliyor sanki.bizde her yeri demirletip tek küçük aralık kalmayacak şek,lde perde yaptırdık balkona oturup perdeyi açmadan etrafı seyderidyordum bunalım resmen tutmayın o evi eşinizle zor o evde oturmak.

kamera sistemi ve özel güvenlik sistemi kurulabilir. hatta gece olmama durumu fazla ise eşinizin üst kat evlerde de güvenlik sistemi kurdursanız siz de rahat edersiniz.

Allah korusun birsuru manyak erkek var. Evli kadin falan bakmiyolar. Bence siz biraz daha uzak da olsa daha güvenli bir ev tutun.
Sonra manyagin biri cikar bisey yapar size, mahkemede de "tülü tam kapamiyordu kendini teshir ediyordu, tahrik etti beni vs vs.." biseyelr diyip cezasz kurtulur.

Malesef artık boyle paranoyak düşünmek gerekiyor. Siz esinizi dinleyin

eşinin istediği yer olsun, sonra her sıkıntıda ben dediydimle başlar.

Bu arkadaştan uzak durun (Konu sahibi) Kemalizme ve Atatürk'e aşağılayıcı yorum yapan biridir. (KİB'lendi başka bir konuda iyi de oldu) !!! Kendi kendine çözüm yolu bulabilirr bence .

Hırsız 1.katada girer 20.katada.komsumun evine girdi misal yüksek kattı 10 kat ve yukarısı idi girdiği ev.

Hırsıza kilit olmaz diye atasözü var

Ama her yer demir de cezaevi gibi ne gerek var

Adamın içi rahat etmeyecek başka yer bakın

Bende 1.kattan korkarım. .
Demir de olmaz diyorsun. .
Eşin gece çalışıyor. .
Malesef eşin haklı. .

Fransız balkona demir yapıliyor diye biliyorum,alttaki korkuluğa kilit takılmak suretiyle. Üst kısmı hafif bombeli oluyor,fazlaca gördüm örneklerini.
Ama eşinizin içine sinmediyse baska ev bakabilirsiniz yinede

Valla hırsız kafaya koymaya görsün 10. kata bile giriyorlar.Sektörde olduğum için söyleyeyim fransız kapıya ekstra emniyet menteşesi taktırabilirsin.Artı o fransız kapı sizi bütün kış sağlam üşütecek..Çünkü tam baskı yapmadığı için yalıtım değerleri fazla olmuyor.Tabii yaşadığın bölgeye görede değişir.

arkadaşımın evine saat 22,00 de hırsız girdi arkadaşımın babası da evdeymiş
son zamanlarda hırsızlık olayları çoğaldı diye (bizim 2-3 mahalle aşağımızda yığınla suriyeli taşındı 2 senedir) ses duyunca yatak odasına koşmuş kız bir bakmış adam demiri kesmişde içeri girmiş kameradan bakmışlar adam birkaç dakika da kesmiş hop içeri atlamış... kız küfür etmiş adam karşısında hiçbirşey yapmadan durmuş yine de kız baba diye bağırmış birşey yapmamış babası ne oluyor kızım diye gelirken sesini duyunca kaçmış

yani demek istediğim demir olsa da güvenli değil

başka bir arkadaşımın evine de 2.kat aşağıdaki demirlerden girmiş içeri onlar tv izliyor içeride kadın mutfağa meyve tabağını bırakmaya giderken ışığı mı açık bıraktın diyor yatıyorum zaten diyor bir ses adam koşuyor odaya oda dağılmış vaziyette balkondan bakıyor 2 kişi koşarak kaçıyor

Aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…