çok çok acil lütfeeeeeeennn cevap verin kızlar

halime-halimee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
185
54
73
39
Ben 27 haftalık gebeyim akşam saat on buçuğa doğru biraz balık yedim balık dün pişirilmişti balık yediğimi unutarak on dakika evvel kocaman bir bardakla süt içtim ama sütü içer içmez balık yediğim aklıma geldi ve hemen lavaboya koşup yediklerimi geri çıkardım evlenmeden öncede birkez besin zehirlenmesi yaşadım bu yüzden şimdi çok korkuyorum sizce zehirlenir miyim ya da Allah korusun bebeğime bir şey olur mu

Canım balık tazeyse bir sorun olmaz diye biliyorum. Sonuçta dündenmiş taze sayılır yanii ama genede bir araştır hiç olmadı doktorunu ara derim

Canım balık bir gün önce pişirilmişse iyi yapmışssın çıkarmakla ama doktora gözük derim riske girmeye değmez

balık pişip dolaba girdikten sonra gebelere ve bebeklere tavsiye edilmez. ilk aldığın zamnki tazelik derecesini bilmediğimden iyi yapmışsın diyebilirim.. ama hamile değilken ne zaman balık yesem canım ayran isterdi. süt ürünü sadece zehirlenme sürecini hızlandırıyor, tetiklemiyor. sonuçta zehirlenecek olsan süt içmeden de zehirlenirdin kısacası.

yazdığın saate bakılırsa 2 saat olmuş yiyeli hala bilgisayardan bize bunları yazabilecek durumdaymışsın. sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. ama yine de haber ver merakta bırakma bizi :)

Arkadaşlar Hepinize çookk teşekkür ederim cevap verdiğiniz için daha önce bir zehirlenme olayım oldu çok zor bir şeydi üst üste serumlar yemiştim ama o zaman bekardım ve tektim kaygılanacağım biri yoktu ama bu kez bebek olunca çoookk korktum sabah beşe kadar uyumadım korkumdan ama Allaha şükür bir şey olmadı bu sabah ebeyi arayıp sordum o da sizler gibi sütü içtikten sonra aklına gelmesi ve hemen çıkarman iyi olmuş yoksa gerçekten hem senin hemde bebeğin için çok tehlikeli olabilirdi balıklar denizden çıktığı gibi bize gelmiyor maalesef günlerce marketlerde bekliyor bu yüzden alındığı gün pişirilip tüketilmesi gerek dedi ucuz atlattım yani :) hepinize tekrar çooookkk teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerden

geçmiş olsun Allah bıdaha yaşatmasın boyle korku

zaten çıkararak en doğrusunu yapmışsınız hamilelikte daha önceden kızartılmış ürünhleri tüketmemeye çalışın bebeğinize de beklemiş kızartmve vermeyin ilerde.. geçmiş olsun

Çookk teşekkür ederim hepinize açıkçası hamileliğim bitene kadar bir daha asla balık yemeyi düşünmüyorum :) ne kadar zorlu bir süreçmiş bu hamilelik böyle bu kadar zorlanacağımı bilmiyordum her şeye dikkat etmek gerekiyormuş çekilen ağrı sancıda cabası gerçekten çok zor bir hamilelik geçiriyorum ama olsun bebeğime değer Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Tatlım balık bebişinin beslenmesi için çok ama çok önemli. Biz balık alırken büyüklüğüne bakıyorum kalmayacak şekilde alıyorum yiyorum kalkıyorum. Ertesi güne kalmasına filan müsaade etmiyorum. Kesinlikle bırakma balık yemeyi beyin gelişimi için çok önemli

Kızlar iki gündür bebeğimin hareketleri çok yavaşladı önceden sürekli hareket eder tekmeler atardı ama şimdi çok nadirleşti bu tamam zehirlenmedim ama bebeğimi etkilemiş olabilir mi sizce ne yapmalıyım bir an evvel doktora mı gidiyim yoksa biraz daha bekliyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…