çok çok çok acil bakın ne olur

Listemde engellenmiş erkekler var. Rasgele bir numara dosya ile virüs gösterebiliyor diye ekli olmadığı halde bir dosya vs gondrmis olanları direk engelliyorum. Diğer sebepleri bilmem ama bu konuda çok dar düşünüyorsunuz

Vega surekli takipteyim demek actin davayi pek bundan sonra ne yapmak planin?? E hem bakici hem ev kurmak gecinebilmek imkaansiz diyodun sahip cikcak ailemde yok demistin insallah hakkinda hayirlisi olsun merak ettim ailenmi destek cikti nasil oldu
Simdi kv kp de olayin ayrintisini bilmedigi icin seni ikna etmeye calisacak isin daha zor olmus insallah bebegin ve senin icin en hayirlisi neyse o olur

Vega biraz daha açık yazsan, seni merak ediyoruz ayrıca bu şekilde olayıda tam anlayamadığımızdan yardımcı da olamıyoruz .

Eşim dava açtığım öğrendi kvdem KP der herkes işin içine girdi
Ne kadarını biliyorlar işin
Oğlunuz beni başkalarıyla da düşünüp zevk alıyo hemde bu kişiler tanıdık diyemedin herhalde

vega acele etme aklını topla kendin ve evladın için en iyisini sen bilirsin biz k.k kulübündekiler değil

Kendinizi hırpalamayın artık yazık.
Konuşun ailenizle her şeyi anlatın boşanın.
Daha önceki konularınızı hatırlıyorum bence daha fazla üzülmeyin yeter.
Bu adamın ne olduğunu bilseler size yardım eder aileniz etmese bile başınızın etini yemezler boşandınız diye. Cesur olun Allah yardım eder.

hemen bu meseleden adamı nasıl kovdunuz neden kovdunuz?
önceden mimliyse tamam.
ama çok eskiden beri whatsappı kullanıyorsa önceden engellemiş olabilir.. hemen konusup engellediğini nerden çıkardınız anlamadım.
he çok peşine düşecekseniz eşinizden gizli whatsapp web e gir, takip et ne diyeyim

Back
X