- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
Insan 3 senede sevgilisinin kardeşini bilmez mi ya .
Katılıyorum. Böylesi Türk kızı için fazla süpriz bence.
Genelde daha ilk haftadan aile üyeleri tek tek mercek altına alınır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin eskiden görüştüğü kız Şu an benim eltim. Bütün huzursuzluğumuz bu kız yüzünden çıkıyor kısacası bu iş OLMAMALI. Sonra çok sıkıntı çekersiniz.
neyse bu yaz söz düşünüyorlar,buraya kadar güzel ama....
çocukda bitek kardeşim dokuzeylul işletmede okumuş demiş,ıkısı kardeş,bende baktım şimdi kardeşler,soktayız,dunya bu kadar mı kucuk ya,şimdi ne olacak?uc yıllık beraberlık var,Kıbrıs olunca aıleler hep konuşmada gecmıs,tanıtılmamış kı,
Abiyle bi kaç kez görüşmüş,
Cok ilgisizmiş,öpüşüp yakınlaşmışlar....
Bu ne yaaa
Bide üstüne üstlük küçük kardeş dduymasın diye abiye söyleme lütfen demek bile aklınızdan geciyo...
Sasırdınızmı siz....abi ilgisizse ve bi kaç kez görüştüğü kızla bu kadar yakınlastıysa ne düşünür o kız için..
Hadi kız görmedi ama belkide abi gördü, ne yani hiçmi bahsetmedi hiçmi yaz tatilinde telde falan fotosunu görmedi
Bi kaç kez görmeyle ilgisizliğe rağmen öpüşüp yakınlaşan kızdan 3 senede baya faydalanılır..belkide kız kullanıldı gerçekten haberi yoksa...
Bence bu konu için açıklama bile yapmadan ayrılmalı...ortada üç sene var dıye bastırmıssınız 30 sene olsa ne olur
Kendimi 80 li yıllarda pazar günü çıkan Türk filmleri olurdu... Hah iste o filmi izler gibi hissedisimin bir nedeni olmalı...senin kuzen de ne bahtsızmış ya..Taa kıbrısa git bula bula eski sevgilinin kardeşini bul tüh..