• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çok çok acil

konuyu anlamadım fakat arkadaşların yazdıklarından öğrendim konuyu.. aynı türk filmi gibi..sonra ne olacak..kabul edecekler mi..o_O

Nasil 3 yil boyunca kardesinin eski sevgilisi oldugunu anlayamaz bana garip geldi. Illa foto gostermesine gerek yok. Fakat aile bireyleri hakkinda konusulurken "kardesim x universitede isletme okuyor" diye bir muhabbet gecmistir. bilmiyor muydu sevgilin senin o universiteden gecis yaptigini. bu kadar iletisimsizlik olamaz bence.

Valla bu konu gercekse oyle mesajla telefonla soylemek olmaz. Gerekirse cikipgidecek oyle konusacak. Boyle bisey asla telefonla anlatilmaz. Adamin yuregine iner be. Ve bu iliskinin devam etme olasiligi sifir. Hic bisey anlatmadan ayrilmak daha asil olur ama tabi dayanabilecek gucteyse. Bencede simdiden ayriliga alistirsin kendini.

Kardeşlere yazık.Ayrılsınlar sebebini söylemeden. Mide bulandırıcı.Bu şartlarda yenge olunur mu?

Bizim Köyde böyle bir durum oldu evlendiler iki Kardes konuşmuyor suan.evlenen kardeşe kıza herkes arkalarından bir şekilde yorum yapıyor.zor ve yorucu bir hayat

Benim eski bi arkadasim yillarca bi oglanla cikmisti, sonra kactigini duyduk, biz o kisi sanarken bi duyduk ki abisiyle kacmis, evlendiler cocuk sahibi oldular digeride evlendi, aile red falan etmisti, senelerce konusmadilar görüsmediler, simdi barismislar ama nasil iliskileri var bilmiyorum... Yani hicmi hic kolay degil ve bana göre etikte degil...:ssz:

Abiyle bi kaç kez görüşmüş,
Cok ilgisizmiş,öpüşüp yakınlaşmışlar....
Bu ne yaaa

Bide üstüne üstlük küçük kardeş dduymasın diye abiye söyleme lütfen demek bile aklınızdan geciyo...

Sasırdınızmı siz....abi ilgisizse ve bi kaç kez görüştüğü kızla bu kadar yakınlastıysa ne düşünür o kız için..
Hadi kız görmedi ama belkide abi gördü, ne yani hiçmi bahsetmedi hiçmi yaz tatilinde telde falan fotosunu görmedi
Bi kaç kez görmeyle ilgisizliğe rağmen öpüşüp yakınlaşan kızdan 3 senede baya faydalanılır..belkide kız kullanıldı gerçekten haberi yoksa...

Bence bu konu için açıklama bile yapmadan ayrılmalı...ortada üç sene var dıye bastırmıssınız 30 sene olsa ne olur

neyse bu yaz söz düşünüyorlar,buraya kadar güzel ama....

çocukda bitek kardeşim dokuzeylul işletmede okumuş demiş,ıkısı kardeş,bende baktım şimdi kardeşler,soktayız,dunya bu kadar mı kucuk ya,şimdi ne olacak?uc yıllık beraberlık var,Kıbrıs olunca aıleler hep konuşmada gecmıs,tanıtılmamış kı,

buraya kadar hic de guzel degil aslında,
3yıllık sevgiliyle soz dusunecegim ve ailesi hakkında tek bildigim okudugu bölüm olacak... cok tuhaf.
bu bile uzak durma nedenim olurdu.

ustelik kardesi de kuzeninizle akran,
okulun adı soylendigi an benim kardesim de ordaydı diye muhabbet ederdim herhalde uzun uzun...

ve kıbrısta okurken bu cocuk hic mi ailesiyle iletisimde olmadı?
internetten telefondan konusmadı ve kuzeniniz ismini duymadı?
yasları arasında ucurum yok ki, kardesiyle gayet samimi bir iletisimi olması beklenir...

neyse, olan olmus.
en kotu ihtimalle kuzeniniz cocugu alacak karsısına ve anlatacak.
hatta yerinde olsam onceden opusup koklastıgım kisiyle akrabalıgı olan kimseyle evlilik dusunmez, imkansız aşk moduna sokmadan cocuktan ayrılırdım, acıklama bile yapmazdım.

Abiyle bi kaç kez görüşmüş,
Cok ilgisizmiş,öpüşüp yakınlaşmışlar....
Bu ne yaaa

Bide üstüne üstlük küçük kardeş dduymasın diye abiye söyleme lütfen demek bile aklınızdan geciyo...

Sasırdınızmı siz....abi ilgisizse ve bi kaç kez görüştüğü kızla bu kadar yakınlastıysa ne düşünür o kız için..
Hadi kız görmedi ama belkide abi gördü, ne yani hiçmi bahsetmedi hiçmi yaz tatilinde telde falan fotosunu görmedi
Bi kaç kez görmeyle ilgisizliğe rağmen öpüşüp yakınlaşan kızdan 3 senede baya faydalanılır..belkide kız kullanıldı gerçekten haberi yoksa...

Bence bu konu için açıklama bile yapmadan ayrılmalı...ortada üç sene var dıye bastırmıssınız 30 sene olsa ne olur

Yazmak için girdim. Siz benden önce davrandiniz. harfi harfine katılıyorum.
Bu iş opusmeyle sınırlı da olamaz. ilgisiz bir adamla ne kadar yakınlaştı?
sana sen söyle diyor ya kuzenin bu nasıl iş ya?
böyle ayibim olsa bırak birine demeyi sessiz sedasız ayrilirim.
Ayrıca hayal gücünüze hayran kaldım. Geleceği parlak gençler yetişiyor.
Wattsap facebook twitter çılgınlığı içinde
kendilerini Afrika nin balta girmemiş ormanindaki naturellikte Tarzan Jane misali yaşadıkları için.
Kıbrıs da teknoloji yok da biz mı bilmiyoruz?

ilk mesajdan olayı çözen arkadaşları tebrik ediyorum.
şahsen ben sizin yorumlarınızdan çözdüm olayı.

- ayrılsınlar kesin ve net -

film gibi... dusundumde kardesiyle öpüsup koklasip..abisiyle evlenemezdim..
Zaten abisi evlencek mi kesin ? Bence konussun artk.. ama 3 sene birbirinden haberi yok sacma

senin kuzen de ne bahtsızmış ya..Taa kıbrısa git bula bula eski sevgilinin kardeşini bul tüh..

senin kuzen de ne bahtsızmış ya..Taa kıbrısa git bula bula eski sevgilinin kardeşini bul tüh..
Kendimi 80 li yıllarda pazar günü çıkan Türk filmleri olurdu... Hah iste o filmi izler gibi hissedisimin bir nedeni olmalı...

Insan 3 senede sevgilisinin kardeşini bilmez mi ya .

Banada pek inandirici gelmedi. Cok kötü yazilan türk dizi seneryosu gibi.

Sanki sadece facebookmu var? Ona gelince instagram, twitter,..felan var, hadi onlari da gectim. Hic mi ailesinden bahs etmez, fotoraf göstermez? Göstermezse bile konu sahibi (pardon, arkadasi!) nasil merak etmez?

Yani nereden tutsan, elinde kaliyor. Yaaani konu fake.

Back
X