çok çok çok acilllllllll :(

Her zaman geç döllenme ihtimali olabilir. Bence kan tahlili ile kesinleştir durumu. Sonrasında adet söktürücü kullanırsın hamilelik yoksa.

yardıma ihtiyacım var. benimle ilgilencek birisi yok. akıl bilgi tecrübe istiyorum. hemde çok acil.

en son 31 mayısta adet gördüm. adet düzenim yok ama en en fazla 34. günümde oluyorum. bu kez çok farklı. çok uzun bir süre geçti. herkes sıkıntıdan dio. kimsi oruç düzenini bozdu dio. adet olucak gibi hissediyorum en başndan beri. ağrılarm bir gelio bir gidio. çok koyu beyaz bir akıntım var. mide bulantımda var ama bu birşey değiştrmio çünkü ben sürekli midesi bulanan biriyim. 10 gün geçtiğinde ( 34 günün üzerinden) test yaptım. negatif çıktı. aile hekimne gittim. yanılma payı yok dedi istersen hastanede kan testi yaptr dedi. kaç kere gttm hastaneye ama her seferinde sıra derdi çıktı başıma. benim sorunum ne olabilr. adet söktrücü kullanmalımıyım ?????? :25::43:

Sağlık ocağı kan testi yapıyor neden hastanelerde uğraşıyorsunki canım bu kadar yıpratma kendini hamile olsanda olmasanda kendini iyi hissettigin bir kadın doğumcu bul kendine iyice araştır çok önemli bir kadın için kadın doğumcu herşey regl sorunumu yoksa bünye hamile kalma sinyallerimı veriyor acaba

Back
X