• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çok duygusalım..

Vakana-pan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
1.084
691
43
Günaydın arkadaşlar.
Bu günlerde inanılmaz bir duygusallığın içindeyim.
Yaklaşık 3 senelik bir evliliğim var, 5 aydır bebek deniyoruz daha tutmaadı, nasip.
Annemi, babamı, kardeşlerimi çok özlüyorum. Geçen akşam annemlere gittiğimizde gece dönüşte yol boyunca ağladım. Onların yanında olmak istiyorum. Aynı şehirdeyiz 100 km mesafe var aramızda. Çalıştığım için istediğim her an gidip göremiyorum.
Aradıklarında bile ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Konuşuyorum ama göz yaşlarım süzülüyor bir yandan da. Taşınmak istiyorum şuan öyle bir imkan yok. Belki de hiç taşınamam bilmiyorum..
Kız kardeşim hasta. Göğsünde kitleler vardı 2 hafta önce bana kalmaya geldiğinde abla göğsüm çok acıyor dedi, dokuntum yağ bezesi gibi bu çok büyük korkma dedim. Eve döndüğünde doktora gitmişler resmen yumak yumak olmuş kistler. Yumurtalıklarına da bakmışlar orada da varmış. Biyopsi yapılması gerekiyormuş.
Dün geceden beri de buna ağlıyorum.. Daha 20 yaşında nolur sizde dua edin kötü bir şey çıkmasın.
Çok üzgünüm.

polikistik olabılır canım ınsallah temız cıkar sonucları allah yardımcınız olsun

Allah genç yüzüne baksin. Sen de moralini bozma manevi destek olmaya çalış. Geçmiş olsun.

Günaydın arkadaşlar.
Yaklaşık 3 senelik bir evliliğim var, 5 aydır bebek deniyoruz daha tutmaadı, nasip.
Annemi, babamı, kardeşlerimi çok özlüyorum. Geçen akşam annemlere gittiğimizde gece dönüşte yol boyunca ağladım. Onların yanında olmak istiyorum. Aynı şehirdeyiz 100 km mesafe var aramızda. Çalıştığım için istediğim her an gidip göremiyorum.
Aradıklarında bile ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Konuşuyorum ama göz yaşlarım süzülüyor bir yandan da. Taşınmak istiyorum şuan öyle bir imkan yok. Belki de hiç taşınamam bilmiyorum..
Kız kardeşim hasta. Göğsünde kitleler vardı 2 hafta önce bana kalmaya geldiğinde abla göğsüm çok acıyor dedi, dokuntum yağ bezesi gibi bu çok büyük korkma dedim. Eve döndüğünde doktora gitmişler resmen yumak yumak olmuş kistler. Yumurtalıklarına da bakmışlar orada da varmış. Biyopsi yapılması gerekiyormuş.
Dün geceden beri de buna ağlıyorum.. Daha 20 yaşında nolur sizde dua edin kötü bir şey çıkmasın.
Çok üzgünüm.

amin canım inşallah bişey çıkmaz bende 30 hf hamileyim hamilelikden önce bendede her ay kist çıkardı kistlerin için korkma inşallah biyopsin temiz çıkar

İçini karartma bol bol dua et
Benimde göğsümde vardı Allah a şükür bir şey çıkmadı o şişlikler her 4 kadından birinde var dedi doktorum
Yalnız farkında değiller demişti

amin canım inşallah bişey çıkmaz bende 30 hf hamileyim hamilelikden önce bendede her ay kist çıkardı kistlerin için korkma inşallah biyopsin temiz çıkar

Kardeşimde var canım. Liflerine kadar dolmuş, doktor yumak yumak olmuş kistler diyor.
Hamilelikte kontrol ettiriyor musun? Süt bezlerini falan engelliyor mu?

İçini karartma bol bol dua et
Benimde göğsümde vardı Allah a şükür bir şey çıkmadı o şişlikler her 4 kadından birinde var dedi doktorum
Yalnız farkında değiller demişti

Bende de var yaklaşık 6 senedir yılda bir kontrole gidiyorum.
Ama kardeşiminki acıyıp, ağrı yapıyor. Yumurtalıklarında da varmış işte..

Günaydın arkadaşlar.
Çok üzgünüm.

üst üste gelmiş..
birer birer geçecek hepsi inşallah..
Allah yardımcınız olsun

Bende de var yaklaşık 6 senedir yılda bir kontrole gidiyorum.
Ama kardeşiminki acıyıp, ağrı yapıyor. Yumurtalıklarında da varmış işte..
Bi doktora gitsin teşhis konsun bakalım hemen içini karartma lütfen
Allah yarddımcısı olur kardeşinin daha pırıl pırıl genç bir kız

Kardeşimde var canım. Liflerine kadar dolmuş, doktor yumak yumak olmuş kistler diyor.
Hamilelikte kontrol ettiriyor musun? Süt bezlerini falan engelliyor mu?

ultrasona giriyorum her ay ama kist çıkmıyo benim hamilelikden önceki kistlerim adetten önce çıkardı adet olurdum onunla patlıyodu zaten sizinki polikistik mi ?

ultrasona giriyorum her ay ama kist çıkmıyo benim hamilelikden önceki kistlerim adetten önce çıkardı adet olurdum onunla patlıyodu zaten sizinki polikistik mi ?

Benimki de evet öyle.
Ama kardeşiminki ne tam olarak öğrenemedik. Ultrason yaptılar şimdi de tahlil falan yapacaklar

Back
X