çok çok korkuyorum ne olur bakın.

Canım birine çarpmış olman eğer o kişinin yol ortasına boylu boyunca yatma ihtimali varsa vardır ama hangi salak gece gece yola yatsın. Hası diyelim öyle oldu üstünden geçemezsin o kadar kolay çünkü tümsek gibi sabit durmaz arabaya surtulur ve biraz sürüklenir. Arabanın altında ses duyarsın ve arabada kan vs görürsün. Ben hiç kendim kullanırken bir hayvana carpmadim ama bindiğim takside şoför bir kediye çarpmıştı o kadar gürültü olmuştu ki arabada anlamamak imkansız. Git bak arabanın altına için rahat değilse

Kizlar korkularim yine basladi.icim icimi yiyor.kisa farlarla gelmistim evime kadar.karsidaki insanlar gorur muydu kisa farlarla arabayi yalvariyorum kizmadan cevap verin cok korkuyorum birini ezdim oldurdum diye
Ya iyide kim yatacak o saatte yol ortasında? Hadi yattı diyelim; kan sıçrar, araba zorlanır...Ne bileyim bana çok mümkün gelmedi.

QUOTE="Mayflower75, post: 46591530, member: 734300"]Canım birine çarpmış olman eğer o kişinin yol ortasına boylu boyunca yatma ihtimali varsa vardır ama hangi salak gece gece yola yatsın. Hası diyelim öyle oldu üstünden geçemezsin o kadar kolay çünkü tümsek gibi sabit durmaz arabaya surtulur ve biraz sürüklenir. Arabanın altında ses duyarsın ve arabada kan vs görürsün. Ben hiç kendim kullanırken bir hayvana carpmadim ama bindiğim takside şoför bir kediye çarpmıştı o kadar gürültü olmuştu ki arabada anlamamak imkansız. Git bak arabanın altına için rahat değilse[/QUOTE]
Canim kardesim Allah razi olsun gidop bakacam yarin gunduz vakti bisey var mi diye eger carpmissam kesin kan olur degil mi

QUOTE="Mayflower75, post: 46591530, member: 734300"]Canım birine çarpmış olman eğer o kişinin yol ortasına boylu boyunca yatma ihtimali varsa vardır ama hangi salak gece gece yola yatsın. Hası diyelim öyle oldu üstünden geçemezsin o kadar kolay çünkü tümsek gibi sabit durmaz arabaya surtulur ve biraz sürüklenir. Arabanın altında ses duyarsın ve arabada kan vs görürsün. Ben hiç kendim kullanırken bir hayvana carpmadim ama bindiğim takside şoför bir kediye çarpmıştı o kadar gürültü olmuştu ki arabada anlamamak imkansız. Git bak arabanın altına için rahat değilse
Canim kardesim Allah razi olsun gidop bakacam yarin gunduz vakti bisey var mi diye eger carpmissam kesin kan olur degil mi[/QUOTE]
Dün ölmüş olay carpsaydin dünden beri haberin olurdu merak etme..

Sık sık el yıkar misiniz, ya da takip edildiginizi düşünür müsünüz, ya da aldatıldığınızı, ya da ne kadar temizlerseniz temizleyin evin hala kirli olduğunu...vs şeyleri çok düşünür müsünüz? Bana haliniz fazla evhamlı, hatta obsesif gibi geldi. Anlattığınız olay her gün milyonlarca insanin başına defalarca gelebilecek bir olay... Bu kadar büyütmeye gerek yok bence

Back
X