çok çok korkuyorum ne olur bakın.

arkadaşlar araba kullanmaya yeni başladım.ehliyetim var tabi arabam da var.biraz önce 1 buçuk saatlik yoldan geldim.etraf karanlıktı.geldiğim yer uçurumdu aslında.ama cesaret edip geldim eve tek başıma 1 buçuk saat sürdü yol.ben araba sürerken hafif bir tümseğin üzerinden geçtim neydi bilmiyorum.ama çok korkuyorum ya birine çarptıysam? ya bir yayaya çarpıp ölümüne neden olduysam diye çok korkuyorum :KK43: ne olur şimdi demeyin biz nerden bilelim diye öyle diyecekler hiç yazmasın moralim bozulmasın daha çok.çarpmış olsaydım anlar mıydım? bir çocuğa veya çarpmış olduğumu?
Çocuğun orada ne işi var ? Mantıklı düşün?
Ya bir yüksekti,ya çukur,yada köpek kedi.kaplumbağa bile olabilir. Kaplumbağa hariç hepsinden ciyak sesi çıkar.bu durumda sen bir canlıya çarpmış olamazsın.

Ayrıca müzik falan açık mıydı bilmiyorum ama tavsiyem arabada hiç müzik dinlemeyin, en azından acemiliğinizi atana kadar. Zaten kesinlikle insan olamaz da o tümsek, tüm dikkatiniz yoldayken müzik ya da radyo dinlemiyorsanız da bir canlıya çarptığınızda ayırt edersiniz diye düşünüyorum.

Bence de birisine çarpsanız hissederdiniz.
Arabanızı kontrol ettiniz mi?
Köpeğe filan çarpınca kaput yamulurmuş mesela.

arkadaşlar araba kullanmaya yeni başladım.ehliyetim var tabi arabam da var.biraz önce 1 buçuk saatlik yoldan geldim.etraf karanlıktı.geldiğim yer uçurumdu aslında.ama cesaret edip geldim eve tek başıma 1 buçuk saat sürdü yol.ben araba sürerken hafif bir tümseğin üzerinden geçtim neydi bilmiyorum.ama çok korkuyorum ya birine çarptıysam? ya bir yayaya çarpıp ölümüne neden olduysam diye çok korkuyorum :KK43: ne olur şimdi demeyin biz nerden bilelim diye öyle diyecekler hiç yazmasın moralim bozulmasın daha çok.çarpmış olsaydım anlar mıydım? bir çocuğa veya çarpmış olduğumu?
Yok Canım bi canlıya çarpsan emin ol anlarsın arabanda da en azından tamponda hasar olur araba sarsılır

Gerçek araba süremedim henüz ama go cart binmişliğin vardı gün içerisinde 2 kez biri gündüz biri akşam binmek üzere. Bnde diğer sürücüye çarpmştm ahh cidden kötü bi duydu. Ama anlarsnz çarptğnz şeyin canlı yada cansız oldğnu..

Araba azicik bi yere surtse bile icersen hem duyuyorsun gumburtu seklinde hem de sarsiliyosun.. Allah muhafaza, oyle bsy olsaydi baya baya anlardin..

Bir şeye çarptığınızda düşünmediğiniz kadar yüksek bir ses çıkıyor.
2 kere kazaya karışmış bir insan olarak bunu söylüyorum.
Geçenlerde yan komşum arabama sıfır parkettiği için, onun lastiğine sürtünerek çıkmak zorunda kaldım, o zaman bile gümbürtü koptu.
Sizin başınıza gelen muhtemelen bir taş ya da asfalt yamasının üzerinden geçmektir, korkmayın.

Carpsan anlardin, babam kopege carpmisti arabanin on tarafi gitmisti oyle hafif bisey degil.

yaya veya çocuk yolda yerde mi yatıyordu da ezeceksiniz? bide karanlık bir yolda açın uzunları?

sen hiç arabanın birine çarptığını gördün mü?kişi öyle filmlerdeki gibi hemen devrilip yere yatmaz.bildiğin havalanır bir miktar uçar ve düşer.o yüzden anlattıklarına bakarak çarpmış olman mümkün değil.

Iyi de eve gelene kadar niye bu şüphe ile yola devam ettin bunu anlamadım! Madem birine mi çarptım diye bir korkun var nasıl durup kontrol etmezsin! Nasıl basıp gidebilirsin!
Hala beni kotkutmayın demiş belki birileri ezildi can cekişiyor ama senin yüreğin ferah olsun yeter ki!!
Bir de kalkmış acemi haline bakmadan uçurum kenarlarına atmış arabayla kendini...

bırseye carpsan emın ol anlarsın :)
sakin ol
kımse anasının karnında ogrenmıyor herkes boyle ogrenıyor sende usta bı kullanıcı olucaksın zamanla :)

Kizlar korkularim yine basladi.icim icimi yiyor.kisa farlarla gelmistim evime kadar.karsidaki insanlar gorur muydu kisa farlarla arabayi yalvariyorum kizmadan cevap verin cok korkuyorum birini ezdim oldurdum diye

Back
X