- 29 Mayıs 2018
- 102
- 50
- 13
- 33
- Konu Sahibi goncammm48
sizinle ayni duygulari paylasiyorum. oyle iyi anlıyorum ki sizi, kalbimde hep bir sizi ile yaşıyorum. bende 1 2 ay sonra dusunuyorum tup bebek. Denemeden bilemeyiz, belkide Rabbim tüp bebek vesilesiyle bizi anne yapacak. oyle cok istoyorum ki bende, umarim Rabbim size bana ve tum isteyenlere tez zamanda nasip eder..
inan dediklerinin hepsi tedavi gören tüm çiftlerin korkusu. Ama biraz kaderci olmak zorundasın. Bebek işi bir mucize. 37 yaşındayim ve 34 yaşımda evlendim. Benden 12 sene önce evlenen çocukluk arkadaşım da ilk bebeğini daha yeni doğurdu. Hersey nasip kısmet. Bence hep hayırlı zamanı iste eşine sarıl. Ben yaşıma rağmen hiç panik yapmadım. Allahim hayirlisini ver insallah dedim. Rabbim dualarımızı kabul etti şükürler olsun. Doktorlar hastaneler ilaclar zaten cok yoruyor. Bir de boyle sonucu ne olacak diye kafana takarsan stres hormonları işini zorlaştırır. Emin ol hiçbir şey kolay değil, tüp bebek süreci, pozitif sonuçtan sonraki aşırı yoğun iğne ve ilaçlar, hamileliğin getirdiği ağrı sizi sancı. Bizler normal yoldan kolayca bebek sahibi olan kadınlara göre 1-0 mağlup başlıyoruz. Herkesten daha güçlü ve inançlı olmalıyız. Her sonuca kendini hazirlarsan kafan çok rahat olur. Sen elinden gelenin hep en iyisini yap, gerisini Rabbim halleder inşallah