Cok cok onemli

Arkadaslar kusura bakmayin iki gundur surekli konu aciyorum ama vicdanim cok rahatsiz.

Esimin annesi babasini evden atti. Bosanma dilekcesi verdi. Adamin geliri yok. Ikisi de suclu. Babasinin esime kardeslerine hicbir hayri dokunmamis bugune kadar. Destek olmayi birakin kostek olmus hep. Esime kucukken siddet uyguladigi da olmus. Karsisina gecip sohbet icin iki cumle kurdugunda ucuncude kavga cikaran birisi. Esimin zerre sevgisi yok babasina karsi. Yasadiklari karsisinda hissizlesmis.

Simdi sorun babasi surekli esimi ariyormus. Battaniyeyle sokakta yatiyormus fotograf gonderiyormus. Esimden para istiyor. 100 bin. Annesi aklina dusurmus onu da. Ev alalim sana diye. O da oglundan istiyor.

Herkes kapatti kulaklarini ama benim vucdanim sizliyor. Ne yapilmali. Allah askina bi fikir verin. Nereye varacak bu olay. Kimse birsey yapmiyor.
Canm bu konuda baya kişi size sakın almayın oyunla ev aldıracklar dedi sanırım olayı baska boyuta tasımıslar kocasını kendi dusunsun brak vicdan yapma ya senn basına kalacak yoksa

Oyle bir paramiz da yok. Halen kendi borclarimizi oduyoruz. Ben ise basladigimdan beri bizi milyoner saniyor esimin alesi. Bu arada biz iki ayri kira oduyoruz iki ayri sehirde benim isim dolayisiyla. Kendi evimiz bile yok. Kim ne koparabilirimin derdinde. Kv de kendi evi paylasilmasin diye bize ev aldirmaya kalkti ama elinde patladi. Kp parayi nakit istiyormus.
Bence hem kayinvalide suc var hemde kayinbabada biri basindan atmis digeride bu yasta baltaya sap olamamis bnce en iyisi bakim evi

Bizden baska para veren olmaz da biz de aylik o kadar veremeyiz asla. Esim de vermez aslinda aslinda ne hikmetse herkesin agzinda oglu verecek mecbur laflari dolasiyor. Ornek bir dava varmis. Baba dava acmis oglundan babaya nafaka baglanmis. Esinin evi maasi varken yani kvnin geliri varken sira ogluna gelir mi acaba? Bana kv kendini korumak icin bizi one suruyor gibi geliyor. Gecen gun beni aradi telefonda ne kadar parayla gecindigini soyledi. Tamam cok bir para degil ama hicbir gideri olmayan bir emekliye 2000 tl yetmez mi. Hicbir ekstra harcamasi yok. Ben yetinmeyi biliyorum ama babaniz yetinemez diye anlatti. Bu arada daha yeni evin icini yaptirdilar heryeri. Paralari olmasa nasil yaptirsinlar. Ben cok sikildim para pul mevzusundan.
örnek dava değil kanun bu malesef yoksulluk nafakası deniyordu galiba. Nafaka veririm 100bin vermem. Çünkü doymaz böyleleri. Dava açarsa dava masraflarını da siz ödersiniz. Kvden de boşanma durumunda nafaka alabilir diye biliyorum öyle bir haber okumuştum

Oyle bir paramiz da yok. Halen kendi borclarimizi oduyoruz. Ben ise basladigimdan beri bizi milyoner saniyor esimin alesi. Bu arada biz iki ayri kira oduyoruz iki ayri sehirde benim isim dolayisiyla. Kendi evimiz bile yok. Kim ne koparabilirimin derdinde. Kv de kendi evi paylasilmasin diye bize ev aldirmaya kalkti ama elinde patladi. Kp parayi nakit istiyormus.

muhtemelen sözleşmeli memursun siz ikiniz evliliğinizin yipranmasini göze almış gelecek icin çabalıyorsunuz.
millette sizden gecinmeye çalışıyor.
kulaklarınızı tıkayıp işinize bakın eminim baska sorunlarinizda vardir.
bu acikgöz kv nafaka durumunu öğrenince boşanmayacaktir.
bosanirlarsa da hâkim herkese hakkini pay eder kp de huzurevine gider.
bırakın takmayin kafaya.
biz de esimle ayrıyız sozlesmeli çalıyorum duzen yok bisi yok bir de milleti dert etmeyin sizin boyle derdiniz olsa kp kapısını kapardi

muhtemelen sözleşmeli memursun siz ikiniz evliliğinizin yipranmasini göze almış gelecek icin çabalıyorsunuz.
millette sizden gecinmeye çalışıyor.
kulaklarınızı tıkayıp işinize bakın eminim baska sorunlarinizda vardir.
bu acikgöz kv nafaka durumunu öğrenince boşanmayacaktir.
bosanirlarsa da hâkim herkese hakkini pay eder kp de huzurevine gider.
bırakın takmayin kafaya.
biz de esimle ayrıyız sozlesmeli çalıyorum duzen yok bisi yok bir de milleti dert etmeyin sizin boyle derdiniz olsa kp kapısını kapardi
Ev konusunda benim atladigim birsey varmis. Ev son medeni kanun duzenlenmesinden once alindigi icin paylasilmiyormus. Ev kv uzerine yani. Kpnin hakki yokmus. Bu durumda adam benim gelirim yok diye kvnin emekli maasindan nafaka alabilir mi? Ayri yasamak zaten zor bir de bu olaylar tuz biber oldu uzerine.

Back
X