Bakalım hayallerim umutlarım yıkıldıKötü olmuş canım sıkma canını vardır bı hayır
İnşallah öyle olur şoktayım şaka gibiAllah bir kapıyı kapatırsa diğer kapıyı açar. Nasip kismet her şey. Can sıkıci bir şey Allah inşallah öyle bir iş çıkarir da bu iş iyi ki de olmamış dersiniz
İlginç , nasıl oluyor atanmışken iptal edilmesi. Kazanılmış hak olmuyor mu?Kızlar atandım iki ay önce ve evrak teslimi güvenlik soruşturması süreci derken tam işe başlayacakken alımlar iptal edildi çok çok üzgünüm şoktayım
evet kazanılmış hak oluyor evrak teslim ettik güvenlik soruşturması başladı belki de bitmişti çok saçmaİlginç , nasıl oluyor atanmışken iptal edilmesi. Kazanılmış hak olmuyor mu?
Hemen umudunuzu yitirmeyin belki itiraz hakkı vs bişey olur
Hakkınızda hayırlısı olsun
hayır torpil değil 1750 kişi alındıktan mülakatla bı sendika kuruma dava açmış 2015 te mülakat kaldırılsın diye ve geldi bizi bulduTorpilmi dönmüş ondanmı
Bence avukata filan danışın belki itiraz hakkı vardır veya başka bişey yaparlar , bilemedim ama. Üzüldüm adınızaevet kazanılmış hak oluyor evrak teslim ettik güvenlik soruşturması başladı belki de bitmişti çok saçma
Sürecin işleyişine göre davranacam 1750 kişi mağdur oldu mahkemeye verecezBence avukata filan danışın belki itiraz hakkı vardır veya başka bişey yaparlar , bilemedim ama. Üzüldüm adınıza
Biz atandık evrak teslim ettik bizden sonrakileri mülakatsız alsalardı bizi mağdur etmeselerdiLütfen üzerinize alınmayan ve eminim ki yazılı yapılsa kazanırdınız ama ben mülakat ile ise almaya karşıyım. Adil bir sistem değil.
Biz atandık evrak teslim ettik bizden sonrakileri mülakatsız alsalardı bizi mağdur etmeselerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?