Çok çok üzgünüm

solisss

yarına kalır da yanına kalmaz...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
934
460
23
Kızlar atandım iki ay önce ve evrak teslimi güvenlik soruşturması süreci derken tam işe başlayacakken alımlar iptal edildi çok çok üzgünüm şoktayım

Kötü olmuş canım sıkma canını vardır bı hayır

Allah bir kapıyı kapatırsa diğer kapıyı açar. Nasip kismet her şey. Can sıkıci bir şey Allah inşallah öyle bir iş çıkarir da bu iş iyi ki de olmamış dersiniz

Allah bir kapıyı kapatırsa diğer kapıyı açar. Nasip kismet her şey. Can sıkıci bir şey Allah inşallah öyle bir iş çıkarir da bu iş iyi ki de olmamış dersiniz
İnşallah öyle olur şoktayım şaka gibi

Kızlar atandım iki ay önce ve evrak teslimi güvenlik soruşturması süreci derken tam işe başlayacakken alımlar iptal edildi çok çok üzgünüm şoktayım
İlginç , nasıl oluyor atanmışken iptal edilmesi. Kazanılmış hak olmuyor mu?
Hemen umudunuzu yitirmeyin belki itiraz hakkı vs bişey olur
Hakkınızda hayırlısı olsun

İlginç , nasıl oluyor atanmışken iptal edilmesi. Kazanılmış hak olmuyor mu?
Hemen umudunuzu yitirmeyin belki itiraz hakkı vs bişey olur
Hakkınızda hayırlısı olsun
evet kazanılmış hak oluyor evrak teslim ettik güvenlik soruşturması başladı belki de bitmişti çok saçma

Lütfen üzerinize alınmayan ve eminim ki yazılı yapılsa kazanırdınız ama ben mülakat ile ise almaya karşıyım. Adil bir sistem değil.
Biz atandık evrak teslim ettik bizden sonrakileri mülakatsız alsalardı bizi mağdur etmeselerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…