2 yıldır nişanlıyız.Ya ozaman bu acele niye ?
Madem ayrılmıyorsun bırak birazdaha nişanlı kal
Ozaman daha iyi tanı evlilik birşey değil yani
Doğru insanı bulmuşsan çok şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yıldır nişanlıyız.Ya ozaman bu acele niye ?
Madem ayrılmıyorsun bırak birazdaha nişanlı kal
Ozaman daha iyi tanı evlilik birşey değil yani
Doğru insanı bulmuşsan çok şey
kendimi evlenmeye mecbur hissetmiyorum zaten o yüzden 2 yıldır nişanlıyız daha da düşünmüyordum ama babam uzamasın daha fazla dedi.sanırım annesinden dolayı onunda ikiyüzlü olduğunu düşünüyorum.çünkü kızın sevgilisi var ama ne bileyim beynim durduCanım bu evrelerde genelde boyle dusunulur ailem.kaldıramaz vs.ama ilerde sikinti yasayip boşanmaya kalktığında yasayacaklarindan inan çok daha basit kalacak nisat atma olayı on yildir birlikte olmanız evlenmeniz şartını gerektirmez mecbur hissetmeyin şahsi fikrim çok sorun yasayacaginiz yol yakınken vazgecin
2 yıldır nişanlıyız.
Sen bilirsin hayat senin karar senin buraya yazdım diye uyarmak istedim şimdiden aldatti mi yok annesi bilmem ne evlilik başka birşey canım şimdiki gibi olmuyor bilgin olsun bence babana baba ben istemiyorum okul is vs kendime yatırım yapicam acele etmek istemiyorum mutsuz olmak istemiyorum desen anlayış gosterecektir hicbi ana baba evladına kıyamaz yinede sen bilirsin Allah yardımcın olsunkendimi evlenmeye mecbur hissetmiyorum zaten o yüzden 2 yıldır nişanlıyız daha da düşünmüyordum ama babam uzamasın daha fazla dedi.sanırım annesinden dolayı onunda ikiyüzlü olduğunu düşünüyorum.çünkü kızın sevgilisi var ama ne bileyim beynim durdu
samimi konuşmaya çalıştım kız tersledi.hocam yerini bil iş arkadaşıyız tatsızlık çıkmasın dediSiz eşinizin telefonundan kıza ne yazdınız mesela
Peki yarın birgün bana neden bu mesajı attın derse kız nişanlınıza ?
İş sarpa sarmıyor mu sizce !
doğru hele babam sevinir buna eminim ama üzüldüğümde de dayanamazSen bilirsin hayat senin karar senin buraya yazdım diye uyarmak istedim şimdiden aldatti mi yok annesi bilmem ne evlilik başka birşey canım şimdiki gibi olmuyor bilgin olsun bence babana baba ben istemiyorum okul is vs kendime yatırım yapicam acele etmek istemiyorum mutsuz olmak istemiyorum desen anlayış gosterecektir hicbi ana baba evladına kıyamaz yinede sen bilirsin Allah yardımcın olsun
samimi konuşmaya çalıştım kız tersledi.hocam yerini bil iş arkadaşıyız tatsızlık çıkmasın dedi
güvenmediğin insanla neden evleniyorsun ki?bilmiyorum.ama doğrusu bu sanırım
AAA oo konu sahibi bu konu sahibimi
Bence iyice bir düşünün....
kız ile mesajlaştım onun telefonundan gizlice ama yine de inanmadım kız soğuk mesafeli ama emin değilim
kız ile mesajlaştım onun telefonundan gizlice ama yine de inanmadım kız soğuk mesafeli ama emin değilim
samimi konuşmaya çalıştım kız tersledi.hocam yerini bil iş arkadaşıyız tatsızlık çıkmasın dedi