çok dardayım

Canım bu evrelerde genelde boyle dusunulur ailem.kaldıramaz vs.ama ilerde sikinti yasayip boşanmaya kalktığında yasayacaklarindan inan çok daha basit kalacak nisat atma olayı on yildir birlikte olmanız evlenmeniz şartını gerektirmez mecbur hissetmeyin şahsi fikrim çok sorun yasayacaginiz yol yakınken vazgecin
kendimi evlenmeye mecbur hissetmiyorum zaten o yüzden 2 yıldır nişanlıyız daha da düşünmüyordum ama babam uzamasın daha fazla dedi.sanırım annesinden dolayı onunda ikiyüzlü olduğunu düşünüyorum.çünkü kızın sevgilisi var ama ne bileyim beynim durdu

O zaman neden evleniyorsun, ailen sen ayrılırsan daha da üzülecek. Sırf anne babanı üzmemek için gidip evlenilir mi Allah aşkına? Düşünme yetinizi mi kaybettiniz? Kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz? Ben şaşırdım kaldım yahu

kendimi evlenmeye mecbur hissetmiyorum zaten o yüzden 2 yıldır nişanlıyız daha da düşünmüyordum ama babam uzamasın daha fazla dedi.sanırım annesinden dolayı onunda ikiyüzlü olduğunu düşünüyorum.çünkü kızın sevgilisi var ama ne bileyim beynim durdu
Sen bilirsin hayat senin karar senin buraya yazdım diye uyarmak istedim şimdiden aldatti mi yok annesi bilmem ne evlilik başka birşey canım şimdiki gibi olmuyor bilgin olsun bence babana baba ben istemiyorum okul is vs kendime yatırım yapicam acele etmek istemiyorum mutsuz olmak istemiyorum desen anlayış gosterecektir hicbi ana baba evladına kıyamaz yinede sen bilirsin Allah yardımcın olsun

Deli misin?
Sakın evlenme.nişanlı olduğun adam bildiğin başkasında gözü...

Sen bilirsin hayat senin karar senin buraya yazdım diye uyarmak istedim şimdiden aldatti mi yok annesi bilmem ne evlilik başka birşey canım şimdiki gibi olmuyor bilgin olsun bence babana baba ben istemiyorum okul is vs kendime yatırım yapicam acele etmek istemiyorum mutsuz olmak istemiyorum desen anlayış gosterecektir hicbi ana baba evladına kıyamaz yinede sen bilirsin Allah yardımcın olsun
doğru hele babam sevinir buna eminim ama üzüldüğümde de dayanamaz

samimi konuşmaya çalıştım kız tersledi.hocam yerini bil iş arkadaşıyız tatsızlık çıkmasın dedi

Hımm ozaman bunlardan vazgeçin kuruntu yapmayı bırakın
Fakat bu olayı nişanlınız öğrenince ben iyi şeyler olacağını düşünmüyorum

bendeki güvenini yıkmayacaktı yada yıkan şeylerle arasına bir duvar örecekti.ona güvenmeme sebebim annesi sadece.ya nişanlımda öyleyse fikri.10 yıl önce kız kardeşinden dolayı yaşadım aynı şeyleri ve onunla arasına duvar ördü

İçinize sinmemiş bir kere. Ayrılın gitsin altı üstü nişanlısınız.

bilmiyorum.ama doğrusu bu sanırım
güvenmediğin insanla neden evleniyorsun ki?
evlenince bu güvensizlik daha da artacak, her gün ızdırap olacak sana.
mutsuz ve ayrılmış bir kadın olmaktansa, nişan atmış evli bir kadın olmak daha iyi bir seçenek değil mi?
daha nişanı atıp atmama konusunda müthiş zorlanıyorsun, evlendiğinde ayrılma kararı almak senin için çok çok çok zor olacak, belki birkaç sene devam ettireceksin mecbur hissedeceksin, kendini kandıracaksın hergün ya düzelirse ya aldatmıyorsa vs vs. bin türlü düşünce dolanırken kafanda, nasıl mutlu olacaksın bu evlilikte?

kız ile mesajlaştım onun telefonundan gizlice ama yine de inanmadım kız soğuk mesafeli ama emin değilim

Kız dikkat et, akıllarında yoksa sen vesile olma bari. Mesajlastiysan ve bir yamugunu görmediysen bence aldatmiyor. Ama belki kıza yazmıştır ve kız soğuk davranmışsa yani senin nişanlının aldatma ya meyili var demektir. Sen neden emin olamadın?

Back
X