Çok değilmi?

Elnaelnaelna

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
582
386
23
2 ay önce bebeğim 7 haftalikken gelisimden kaldiği icin kurtaj oldum, doktor 5 ay korunmami söyledi, sizce cokmu ? Kurtajdan sonra kac ay korundunuz?

2 ay önce bebeğim 7 haftalikken gelisimden kaldiği icin kurtaj oldum, doktor 5 ay korunmami söyledi, sizce cokmu ? Kurtajdan sonra kac ay korundunuz?
Canım bende dış gebeliktin kaybetmiştim doktor en az 6 ay Dedi ben 4 ay korundum. Şimdiki aklım olsa 2 ay yeter diyorum cunku korunmayı bıraktık ama henüz bişey yok 5-6 aydır :(

3 ay veriliyor genelde ama bence doktor ne dediyse onu yapmalısın tekrar aynı şeyleri yaşayabileceğini düşün :(

Canım bende dış gebeliktin kaybetmiştim doktor en az 6 ay Dedi ben 4 ay korundum. Şimdiki aklım olsa 2 ay yeter diyorum cunku korunmayı bıraktık ama henüz bişey yok 5-6 aydır :KK43:
Evet bende öyle düşünüyorum ne malum korunmayi biraktiktan hemen sonra hamile olucam( bazi doktorlarda bebegi dusunduyunuz aydan 3 ay önce korunmayi birakin diyor

Doktor iyi güzel diyorda, en fazla 6 ay diyorlar kurtajdan sonra, benim bebegim cok kucuktu daha yeniydi 2 aylik,
Benimde 6 haftalık düştü ama kendisi düştü o yüzden dr 2 ay verdi eğer kürtaj olsaydı 4 ay vericeğini söyledi. En azından 3 4 ay bekle zaten nasipse o korunsanda yolunu bulur :)

Ben 6 haftalık kurtaj oldum doktor 3. Ay korun dedi hiç korunmadim çok sukur 6. Ayimda ancak hamile kalabildim..düşük yada kürtaj ın korunmakla alakası yok die düşünüyorum Rahim hazirsa gebe kalırsın zaten 1 sene ara verip düşüren de çok Allah nasip ederse her türlü olur

Evet bende öyle düşünüyorum ne malum korunmayi biraktiktan hemen sonra hamile olucam( bazi doktorlarda bebegi dusunduyunuz aydan 3 ay önce korunmayi birakin diyor
Canım tabi biraz da nasip kısmet işler ben 4 adet korundum sonra doktora gittim hsg çekildi tahliller yapıldı doktor bana folik asit kullan hamile kalana kalinca gel Dedi. Sende Tabiki kafana gore bırakma bi doktora görün istersen ama 1 adet daha bekle derin ondan sonra git doktor baksın onay verirse sende korunmayı bırakırsın. Nasip işte kiminin hemen olur kiminin de geç. Allah sağlıklı hayırlı olanı nasip etsin de geç olsun güç olmasın canım...

Canım tabi biraz da nasip kısmet işler ben 4 adet korundum sonra doktora gittim hsg çekildi tahliller yapıldı doktor bana folik asit kullan hamile kalana kalinca gel Dedi. Sende Tabiki kafana gore bırakma bi doktora görün istersen ama 1 adet daha bekle derin ondan sonra git doktor baksın onay verirse sende korunmayı bırakırsın. Nasip işte kiminin hemen olur kiminin de geç. Allah sağlıklı hayırlı olanı nasip etsin de geç olsun güç olmasın canım...
Doktor banada korundugum son ay folik asit kullan hamile kalinca gel dedi, evet nasip İnsallah olur sagol canim

Ben 6 haftalık kurtaj oldum doktor 3. Ay korun dedi hiç korunmadim çok sukur 6. Ayimda ancak hamile kalabildim..düşük yada kürtaj ın korunmakla alakası yok die düşünüyorum Rahim hazirsa gebe kalırsın zaten 1 sene ara verip düşüren de çok Allah nasip ederse her türlü olur
Neden düsük yaptin sorun neydi sende, Allah korusun bebegini İnsallah saglikla kucagina alirsib:KK200::anneadayı:

Kurtajla zaten temizlenir rahim toparlanması için ustune adet gördükten sonra bnce gebeliğe hazırdır

Üstelik 7 haftalık bi embriyo oo daha gelişimi demen garip geldi eli ayağı çıkmayan bi bebeğin gelişimi durmuş faln demek sacma

Back
X