- 8 Şubat 2016
- 582
- 386
- 23
- Konu Sahibi Elnaelnaelna
2 ay önce bebeğim 7 haftalikken gelisimden kaldiği icin kurtaj oldum, doktor 5 ay korunmami söyledi, sizce cokmu ? Kurtajdan sonra kac ay korundunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende dış gebeliktin kaybetmiştim doktor en az 6 ay Dedi ben 4 ay korundum. Şimdiki aklım olsa 2 ay yeter diyorum cunku korunmayı bıraktık ama henüz bişey yok 5-6 aydır2 ay önce bebeğim 7 haftalikken gelisimden kaldiği icin kurtaj oldum, doktor 5 ay korunmami söyledi, sizce cokmu ? Kurtajdan sonra kac ay korundunuz?
Evet bende öyle düşünüyorum ne malum korunmayi biraktiktan hemen sonra hamile olucam( bazi doktorlarda bebegi dusunduyunuz aydan 3 ay önce korunmayi birakin diyorCanım bende dış gebeliktin kaybetmiştim doktor en az 6 ay Dedi ben 4 ay korundum. Şimdiki aklım olsa 2 ay yeter diyorum cunku korunmayı bıraktık ama henüz bişey yok 5-6 aydır![]()
Doktor iyi güzel diyorda, en fazla 6 ay diyorlar kurtajdan sonra, benim bebegim cok kucuktu daha yeniydi 2 aylik,3 ay veriliyor genelde ama bence doktor ne dediyse onu yapmalısın tekrar aynı şeyleri yaşayabileceğini düşün![]()
Benimde 6 haftalık düştü ama kendisi düştü o yüzden dr 2 ay verdi eğer kürtaj olsaydı 4 ay vericeğini söyledi. En azından 3 4 ay bekle zaten nasipse o korunsanda yolunu bulur :)Doktor iyi güzel diyorda, en fazla 6 ay diyorlar kurtajdan sonra, benim bebegim cok kucuktu daha yeniydi 2 aylik,
Evet bide o var korundugu halde hamile kalanlarBenimde 6 haftalık düştü ama kendisi düştü o yüzden dr 2 ay verdi eğer kürtaj olsaydı 4 ay vericeğini söyledi. En azından 3 4 ay bekle zaten nasipse o korunsanda yolunu bulur :)
Adetim 1, 2 gün gecikince diken üstünde oturuyorum, hamilemiyim diyeBenimde 6 haftalık düştü ama kendisi düştü o yüzden dr 2 ay verdi eğer kürtaj olsaydı 4 ay vericeğini söyledi. En azından 3 4 ay bekle zaten nasipse o korunsanda yolunu bulur :)
Canım tabi biraz da nasip kısmet işler ben 4 adet korundum sonra doktora gittim hsg çekildi tahliller yapıldı doktor bana folik asit kullan hamile kalana kalinca gel Dedi. Sende Tabiki kafana gore bırakma bi doktora görün istersen ama 1 adet daha bekle derin ondan sonra git doktor baksın onay verirse sende korunmayı bırakırsın. Nasip işte kiminin hemen olur kiminin de geç. Allah sağlıklı hayırlı olanı nasip etsin de geç olsun güç olmasın canım...Evet bende öyle düşünüyorum ne malum korunmayi biraktiktan hemen sonra hamile olucam( bazi doktorlarda bebegi dusunduyunuz aydan 3 ay önce korunmayi birakin diyor
Doktor banada korundugum son ay folik asit kullan hamile kalinca gel dedi, evet nasip İnsallah olur sagol canimCanım tabi biraz da nasip kısmet işler ben 4 adet korundum sonra doktora gittim hsg çekildi tahliller yapıldı doktor bana folik asit kullan hamile kalana kalinca gel Dedi. Sende Tabiki kafana gore bırakma bi doktora görün istersen ama 1 adet daha bekle derin ondan sonra git doktor baksın onay verirse sende korunmayı bırakırsın. Nasip işte kiminin hemen olur kiminin de geç. Allah sağlıklı hayırlı olanı nasip etsin de geç olsun güç olmasın canım...
İnsallah canım insallahDoktor banada korundugum son ay folik asit kullan hamile kalinca gel dedi, evet nasip İnsallah olur sagol canim
Neden düsük yaptin sorun neydi sende, Allah korusun bebegini İnsallah saglikla kucagina alirsibBen 6 haftalık kurtaj oldum doktor 3. Ay korun dedi hiç korunmadim çok sukur 6. Ayimda ancak hamile kalabildim..düşük yada kürtaj ın korunmakla alakası yok die düşünüyorum Rahim hazirsa gebe kalırsın zaten 1 sene ara verip düşüren de çok Allah nasip ederse her türlü olur
Pardonda kim dedi elinin ayaginin çıktigini?Üstelik 7 haftalık bi embriyo oo daha gelişimi demen garip geldi eli ayağı çıkmayan bi bebeğin gelişimi durmuş faln demek sacma
Embriyo gelişimi diye birsey var < dikkatine>Üstelik 7 haftalık bi embriyo oo daha gelişimi demen garip geldi eli ayağı çıkmayan bi bebeğin gelişimi durmuş faln demek sacma
Valla canım benim 9 haftalık bebeğim oldu ben bir ay korundum2 ay önce bebeğim 7 haftalikken gelisimden kaldiği icin kurtaj oldum, doktor 5 ay korunmami söyledi, sizce cokmu ? Kurtajdan sonra kac ay korundunuz?
Allah bir daha yasatmasın canim, hamilemisin?Valla canım benim 9 haftalık bebeğim oldu ben bir ay korundum