Cok dengesiz

tuysorunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
1.258
4
66
Bolu
Arkadaslar merhaba artik beni hepiniz taniyosunuz. Bi cocukla tanismistim 1 hafta once. Bikac kere gorustuk. Hatta etkilendim diyebilirim. O da bana oyle soyledi. Her gun konusuyoduk telefonda. Epey umutlanmistim. Neyse nolduysa bugun oldu. Oglen bana mesaj atmisti, arkadasla oturuyoruz istersen gel diye. Ben de direk gitmek istemedim sanki teklif bekliyormus gibi. Yok siz takilin dedim. O da tamam dedi.

Aksamustune kadar hic mesaj atmadim, cunku 'beni skma' falan demisti ki ben zaten aramam surekli oyle tel elimde gezen bi tip degilim. ama sonra da 'hic mesaj atmiyosun' deyip duruor. neyse.

'orda misin' diye bi mesaj atmis. aradim ve direk tartismaya basladik. gel dedim gelmedin falan dedi simdi arkadasinla eglen falan. ben de sinirlendim sen de aksama kadar mesaj atmadin dedim. neyse telefonu kapattik mesajlasmaya basladik. bi mesajima cevap vermedi, aradim mesgule atti. mesguldur diye yarim saat falan aramadim. ama en mesgul aninda bile acar, sonra konusalim derdi. neyse bikac kere daha aradim 'ac sunu' diye mesaj da attim ise yaramadi. ben de simdi aramiyorum.

kizlar gercekten cok kotuyum. ben ne kadar bahtsizmisimda bu da olmadi. yine yalnizim, hep yalnizim. off allahim cildiracagim.

Son düzenleme:
kizlar okuyup gecmeyin yorum yapin ya nasil agliyorum bir bilseniz ben kime neettim de hic mutlu olamayagim ben:50:

Bu yanlızlığından yüzünden mi forumda sürekli entel dantel mesajlar yazıyorsun. Durum şimdi anlaşıldı...

daha 1 hafta olmus tanısalı siz hemen tartışmaya başlamışsınız bazı şeyleri erken mi konusmaya başladınız?

yani 1 hafta olmuş ve cocuk direk beni sıkma demiş sana. bilemedim ben nasıl bi ilişki başlangıcı ollmş bu gerci bitmş gibi ama :31:

evet biraz oyle oldu cunku bana direk ciddi iliski istiyorum dedi. bilmiyorum belkide ondan...

tamam ciddi bi ilişki isteyebilir ama daha 1 hafta olmuş ağırlığınızı korusaydınız sizde telefonları meşgule atmalar mesajlara cevap vermemeler falan bunlar daha çok erken ilişkiniz için çocukluk gibi olmus madem ciddi bi ilişki diyosunuz

21 ama arkadaslarimin hepsi ya nisanli ya da erkek arkadaslari var. ki universitede okuyorum hani kucuk bi yerde falan da degilim ama anlamadim bendeki sansa bakin yani

iyide sen daha yolun başındasın yani her ilişki başında ciddiyim diyen seni bukadar etkilememeli ve üzmemeli bence herkeze bukadar hemen kanma ayrıca erkek arkadasın 1haftalık bu tavırlar ne sewgilindeki senn üstüne düşmesi lazımm bence dediği kadar ciddi değil

21 ama arkadaslarimin hepsi ya nisanli ya da erkek arkadaslari var. ki universitede okuyorum hani kucuk bi yerde falan da degilim ama anlamadim bendeki sansa bakin yani

bu sevgili olayını fazla abartmıyo musun?
ben de evde kaldın falan sandım:27:
1 hafta görüştüğün adama ne kadar güvenmişsin de böyle ağlıyorsun.
ayrıca öyle " gel" dedi, meraklı görünmemek için gitmedim demişsin ya hani, bırak bunları kendin gibi ol.
öyle numara falan yapcam, ağır kız olcam diye uğraşırsan daha çok ağlarsınnn...

Back
X