Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya komik olan da su, hic mesaj atmiyosun diyodu sonra da.
Sen aradığında neden tartışmaya başladınız.
Çocuk da 21 yaşında mı? 25'den evvel erkeklerden çok olgun, aklı başında tavırlar beklememek gerek. Vardır öyle erken olgunlaşan birkaç istisna ama geneli böyle canım. Birde üni.de okuyan erkek psikolojisi şöyle oluyor: etrafta bir sürü kız var, bu olmazsa öbürü, dediğimi yapmazsa kendi bilir.. Yani bu tripler, dengesizlikler, erkek kaprisleri bu yüzden. Nasıl ciddi ilişki istiyormuş orası da ayrı zaten :)
Böyle kız gibi kapris yapan çocuk gibi davranan birisini ne yapcan. Daha yaşın küçük sanki 35-40mış gibi konuşuyorsun :)
canım daha yaşın 21, boşuna evde kaldım diye dertlenme genceciksin ne var, cünkü seninki sırf birini bulabilmek için sorgusuz sualsiz kabullenmeye dönüşmüş. karşındaki bunu anlarsa seni çok üzer. 21lik çıtırsın daha dert etme bunları
Arkadaslar merhaba artik beni hepiniz taniyosunuz. Bi cocukla tanismistim 1 hafta once. Bikac kere gorustuk. Hatta etkilendim diyebilirim. O da bana oyle soyledi. Her gun konusuyoduk telefonda. Epey umutlanmistim. Neyse nolduysa bugun oldu. Oglen bana mesaj atmisti, arkadasla oturuyoruz istersen gel diye. Ben de direk gitmek istemedim sanki teklif bekliyormus gibi. Yok siz takilin dedim. O da tamam dedi.
Aksamustune kadar hic mesaj atmadim, cunku 'beni skma' falan demisti ki ben zaten aramam surekli oyle tel elimde gezen bi tip degilim. ama sonra da 'hic mesaj atmiyosun' deyip duruor. neyse.
'orda misin' diye bi mesaj atmis. aradim ve direk tartismaya basladik. gel dedim gelmedin falan dedi simdi arkadasinla eglen falan. ben de sinirlendim sen de aksama kadar mesaj atmadin dedim. neyse telefonu kapattik mesajlasmaya basladik. bi mesajima cevap vermedi, aradim mesgule atti. mesguldur diye yarim saat falan aramadim. ama en mesgul aninda bile acar, sonra konusalim derdi. neyse bikac kere daha aradim 'ac sunu' diye mesaj da attim ise yaramadi. ben de simdi aramiyorum. kizlar gercekten cok kotuyum. ben ne kadar bahtsizmisimda bu da olmadi. yine yalnizim, hep yalnizim. off allahim cildiracagim.
Çağırdı diye hemen gitmek istememişsin,"sıkma" dedi diye mesaj atmamışsın,tamamdır,olabilir.Ama madem öyle yaptın,keşke devamını getirseydin.Sonradan akşama kadar mesaj atmadın demekle karizmayı yerle bir etmişsin.Meşgule verdiği halde aramaya devam etmen ve yetinmeyip "aç şunu" diye mesaj atman fazla olmuş.
Yani başta ağırdan alıp sonra ısrarcı olan sen olmuşsun.
Ya sonuna kadar naza çekseydin ya da baştan atlayıp gitseydin.
Daha 21 yaşındaymışsın illa hayatında biri olmak zorunda değil ki sen ''ne kadar bahtsızım bu da olmadı''diye yazınca ben de evlenme yaşın geçti de ondan dert ediyorsun sandım.şimdi hayatın tadını çıkarmaya bak. evlenip çoluk çocuğa karışınca bu günlerini çok ararsın.
ama cevremdeki herkesin en azindan erkek arkadasi var. hep onlarla geziolar. valla cok uzuluyorum yaa.
erkek budalası mı oldun? erkeksiz hayat kötü mü oluyo acaba?
üniversitedesin madem aklın erkekte değil derste olsun zaten hayırlı bi insan karşına çıkarsa sen onu aramadığın zaman çıkar senden 1 yaş küçüğüm ama şükürler olsun ki bu ruh hali içine girmedim girmem de girersemde biri beni boğup öldürsün![]()