Cok dengesiz

herkes nişanlı ben evde kaldım çok gereksiz bi düşünce tarzı daha 21 yaşındasın ayrıca bir haftalık ilişki için fazla şey yaşadıklarınız

bna mi uzuluyosun ve aglama krizlerine girdin?
sen niye herkesin hayatina ozeniyosun ki?
kendi hayatina kendin sekil ver mantigini kullan.

23 Yaşındayım arkadaşlarımın hepsi çoluklu çocuklu ama hiç takmadım kafama bence çok erken bizim için sevgilim var bir senelik biz bile daha öyle bir tartışmaya giremedik,bence zamana bırakın hızlı olmayın kasmayın olduğu gibi gitsin herşey..

Ne kadar çok üstüne düşersen o kadar kaçar canım.boşveeerrr salla gitsin...o seni arasın merak etsin.ne o öyle telefonu açmamalar meşgule atmalar falan.ayrıca bence ilişkiniz sağlamsa zaten sen aradın ben aradım muhabbetide olmamalı ki zaten yeni bi ilişkiymiş unut gitsin..

2 hafta önce tanıştığın insanla böyle tartışmalara girdiysen bu iş başından olmamış zaten, boşver gitsin. Ayrıca 21 yaşındasın ve evde kalmışsın gibi yazılar yazıyorsun. Yahu üniversitede okuyorsun daha... Etrafında olan nişanlı, evli arkadaşlarını takma sen bence.

okudum bı an seni 35-40 yasında felan sandım... cnm bnm daha 21 yasındasın ne bu acele, dur bıraz... bole acele edersen mutsuz olursun.. hayatında bı sevgılının olmaması ne ayıp ne de bı eksıklık herseyın bı zamanı var sende bu zamanı beklemelisin... benımde olsun herkesın var dersen saglıklı kararlar alamazsın...

basarılar mı yazım sevgıler mı bılemedım :70::70::70::70::70:
dostcakal bari :52::52::52::52:

erkekler, zekalariyla mat edebilecekleri kadinlarla evleniyorlar, onlari yonetmek icin. bu yuzden kimse yok bizi kaldirabilecek. cunku bizim hemen her konuda bilgimiz var, pat pat cevap veririz. 'ay kocisim bilirr' havasinda olsaydik biz de bulmustuk coktan.

Farklı bir konudan senin harika :37: yorumun..

Erkekler zekalarıyla mat edebilecekleri kadınlarla evleniyorlarsa sen de kendinden üstün zekalı birini bulmalısın , senin her konuda bilgisi olan , pat pat cevap veren zekanı mat edebilecek tarzda.. Ki çocuğa şans verdiğine göre bulmuşsun.. Hayır madem buldun 1 haftada neden elinden kaçırıyosun ? Nasıl oldu bu 1 haftada şaşırdım valla , şaşılacak olay yani..

Bu arada hani akşama kadar sana mesaj atmadı diye kızmışsın ya , aşağıda yine senin muhteşem bir yorumundan alıntı yaptım ..

ay lisede kaldi o mesajlasmalar falan. bence buyu artik

Eğer bu erkeğin dengesiz olduğunu düşünüyorsan ...sana diyeceğim hiç uğraşma pılını pırtını topla kaç.. böyle dengesizlerde insanı mutlu etme potansiyelinden çok ,insanı deli etme potansiyeli olur...seninde dengeni bozar ...değermi bence hiç değmez.. . Mutlu edecek insanlarla ol...kendi dengesiz mutsuz hallerinin acısını başkalarından çıkarmaya çalışanlarla değil... zamanını çalmasın...ileriki zamanlarda daha çok üzecektir seni..

Bu ne telaş! bi dur sakin ol! Anlıyorum seni, bi şeyler başlasın yaşansın diye bekliyorsun ama telaşlandıkça geri tepiyor be güzelim. Çok mu aradın cidden bir haftada sıktın filan denir mi yaa?!

Back
X