Çok derdim var çok

denizlili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
7
0
36
Denizli
Merhabalar...Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bu yüzden bu siteye kaydolup sizle konuşmak istedim. Sizin bana doğru fikirler vereceğinizi umuyorum. Ben erkek arkadaşımdan daha yeni ayrıldım 1 ay bile olmadı ancak uzun bir süredir görüşmüyorduk işi nedeniyle yurt dışındaydı.Kendisiyle benim affedemeyeceğim bazı olaylar yaşadık ve ben bu ilişkiyi bitirme kararı aldım,bunu 4-5 aydır düşünüyordum.Ancak konuyu kimseye açamıyordum.ayrıldıktan sonra bile ayrılık sebebimizi doğru düzgün kimseye açamadım çünkü konuşmak istemediğim şeylerdi. Ben ayrıldıktan bir iki hafta sonra bana bi başkası duygularını söyledi bu benim yeni tanıştığm bi arkadaştı ve kendisiyle çok iyi anlaşıyorduk fakat bana karşı böyle duygularının olduğunun pek farkında değildim.Ancak durumlar öyle gelişti ki bende kendisinden hoşlanmaya başladığmı hissettim. Her neyse bana açılan kişi,benim daha yeni yeni samimi olduğum bir kız arkadaşımın daha önceden konuştuğu birisiydi.Kızın onu eskiden platonik olarak sevdiğini biliyordum ve ikisinin tanışma amaçlı konuştuklarınıda..Kendisi kız arkadaşımla konuşmuş ancak olmayacağnı anladığı için konuyu kapamış fakat kız onun çok çekingen olduğunu düşünerek sırf bu yüzden kendisine açılmadığını düşünüp vazgeçmiş daha doğrusu vazgeçmek zorunda kalmış.. bu olaylar yaşanırken ben çocuğu tanımıyordum kızlaysa bu konuları hiç konuşmazdım, neyse kız arkadaşım şuan onunla iligli hiçbirşey düşünmediğini sürekli olarak tekrarlıyordu hatta kendisi başka birisiyle ilgileniyordu. Bende bunu düşünerek birazda bu kişinin gerçekten beni mutlu edebilceğine inandığım düşüncesiyle kız arkadaşıma hoşlandığmı belli ettim sanırım ve şuan olmaz ama ileriyi bilemem lafınıda ettim ,ancak kız arkadaşım bana çok aşırı tepki vererek benim kesinlikle hayır cevabını vermemi beklediğni dile getirdi ve benim erkek arkadaşımdan sırf bu kişi için ayrıldığımı düşündü benim o kişiyle çıkma düşüncemi geçmişe saygısızlık olarak algıladı.. Bense hoşlanmış olsam bile.. en baştan beri kız arkadaşım için hayır cevabını verdim karşımdakine.. Ancak o bana hep "bizim aramızda bişey yaşanmadı ki saçma sapan bişeydi olmayacak bişeydi bunun için bana hayır deme" dedi.ben erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım bu yüzden seni istemiyorum dediğimdeyse "ben seni ömrümün sonuna kadar beklerim"dedi... neyse kız arkadaşım bana bazı ağır şeyler söyledi ve kendisiyle konuşmayı kestik ancak aynı sınfta olduğmuz için sürekli yüz yüzeyiz ve benim sürekli dedikodularımı döndürüyo bunun için erkek arkadaşını bıraktı, benim eskiden aşık olduğmu bile bile yakın oldu diye.. ..Ben herkese kız arkadaşım için onunla olmaz lafını ettim ve ilişkim yeni bittiği için tekrar bi ilişki istemediğimi de ekledm.. ancak canım çok acıyor çünkü galiba ben o kişiye aşık oldum..Kendisiyle konuşuyoruz ancak kimse bilmiyor.. Ben çevremden çok çekiniyorum bu lafların edilmesi bana haksızlık çünkü ben o kişiye belli bi amaçla yaklaşmadım iyi anlaşıyoduk ve arkadaş olarak görüyordum..Erkek arkadaşımla ayrılma sebebimse kesinlikle o değil.Erkek arkadaşımın cinselliğe çok fazla düşkün olmasıydı.. ama bunu herkese anlatamam tabi neyse biz gizli gizli görüşüyoruz bu kişiyle ve kendisine ondan hoşlandğmı ancak yaşanan bu şeylerden dolayı ve kendim için de sevgili olamayacağmızı söyledim kabul etti beklerim dedi.. Neyse tüm bu sorunların dışında bu kişinin aile hayatı ve içinde bulunduğu bi hastalık var yani epilepsi... benim ailemin biraz tepki verceği durumlar... yani hasta olduğnu bile bile bu işe başlamamı istemezler.Ancak hastalığının iyi huylu olduğnu söylüyor ve anormal bi halini görmedim..sırf bi hastalığı içinde ona sırt çeviremem ki.. Ben ne yapacağımm

Son düzenleme:
canım epilepsi dediğin şey öyle hafife alınacak bi rahatsızlık değil öncelikle bunun farkında mısın?

bizim ailemizde de var epilepsi rahatsızlığı olan biri 3 kez evlenip ayrıldı hiç bir eşi katlanamadı çünkü ilaçlarını almayı unuttuğu zaman kendini kaybediyor ayrıca sen zaten bi rahatsızlık için istemem diyemem diyerek ne düşündüğünü belli etmişsin

Son düzenleme:
epilepsinin çok farklı şekilleri var sadece saniyelik göz dalmasıyla bile epilepsi nöbeti geçiren insanlar var ve nöbet geçirdiğini anlamıyorun bile aynı zamanda tedavi edilmeyecek bir hastalık değil.nerden mi biliyorsun dersen kız kardeşim havale nöbeti geçirdiğinde epilepsi olabilir denmişti o zaman araştırmıştım ve amcam epilepsi hastası.Kız kardeşim epilepsi değilmiş amcam ise tedavisini oldu ve şuan hayatını çok rahat sürdürüyo diğer insanlardan tek farkı devamlı ilaç kullanıyor olması.

Ben senin durumunda olsaydım ne yapardıma gelince hastalık yüzünden hiç kimseyle olan ilişkimi kesmezdim.Rabbimi kime ne vereceği belli olmaz.Kız arkadaşınla olan kısma gelince aramızda birşey yok diyerek bence senin tavrını ve fikrini öğrenmeye çalışmış.

okuyunca epey şaşırdım anlattığın şeyler benim yıllar önce yaşadığım şeylere çok benziyo
kaç yaşındasın bilemiyorum ama bu anlattığın şeylere 19 20 yaşında takılıyor insan. benimde bi arkadasım vardı birine platonik aşıktı bende ısrar ettim git açıl diye hatta o gün tesadüfen karşılaştık bende çocukla o gün tanıştım neyse kız akşam açılmak için çocuğu aramış buluşmuşlar tam söylecekken bu çocuk beni beğendiğini hayatımda biri varmı yokmu sormasını istemiş kızda tabi hiç konuyu açmamış neyse aradan birkaç ay geçti bizim gittiğimiz dershanye geldi bu çocukta ve bi ark. grubu oldu bende hoşlanmaya başladım aylarca içimde sakladım şimdi çok gülüyorum kendimede neyse arkadasım bi gün çekti beni kenara ben herşeyin farkındayım ikinizde birbirinizden hoşlanıyosunuz lütfen beni dert etme geçti gitti hem zaten başka birinden hoşlanıyorum artık falan dedi bende tabi tamam dermiyim olmaz öyle şey bilmem ne velhasıl bikaç ay daha geçti tam ben tamam dicem çocuk biriyle çıkmaya başladı :))) demek o ki herkes birilerinden hoşlanabilir ama arada bişey yaşanmamış sonuçta belkide hayatının aşkı olabilecek bi insan için bırak bu tutumları ark. kendikendine hoşlanmış olmamış aradan vakit geçmiş kız şimdi başka birinden hoşlanıyo ne yani tekelinemi aldı çocuğu yada bu çocuğun günahı ne düşünsene sebebin saçmalığına

bu arada bahsettiğim kız arkadasım hala yakın arkadasım 10 sene geçti bu mevzuların üstünden ikimizde evlendik vs :)) işin ilginç tarafı bu kızda epilepsi hastasıydı ve ne zaman şu anda kocası olan ark. çıkmaya başladı birdaha hiç nöbet geçirmedi 6 sene oldu iyileşeli psikolojisi düzeldi hastalığıda geçti doktorları bile hayretler içinde kaldılar
ayrıca epilepsi ruhsal bi hastalık değilki ölümcülde değil belli aralıklarla bikaç dakikalık nöbetler geçiriyolar kendilerine dikkat etmeleri lazım araba kullanmaları yalnız yüzmeleri gibi şeyler sakıncalı

Epilepsi Beyin içinde bulunan sinir hücrelerinin anormal bir elekro-kimyasal deşarj yapması sonucu ortaya çıkan nörolojik bozukluk-hastalıktır.. Beynin normalde çalışması ile ilgili elektriğin aşırı ve kontrolsüz yayılımı sonucu oluşur. Sıklıkla geçici bilinç kaybına neden olur.

Epilepsi nöbetleri farklı şekillerde ortaya çıkar. Bazı nöbetlerden önce bir korku hissi gibi olağandışı algılamalar ortaya çıkarken, bazı nöbetlerde kişi yere düşebilir, bazen ağzı köpürebilir.

elbette tedavisi var ama bilmiyorum ben olsam birkaç kere düşünürdüm ama eğer dersen ki ben bu yolda onun yanında olacağım iyileşmesi için elimden geleni yapacağım, umursama o kız arkadaşını hem çocuk sana aramızda bişey olamaz o kızla demiş

çok teşekkür ederim hepinize.işte çocuk 2buçuk aydır epilepsi nöbeti geçirmiyormuş yani benden hoşlandığından beri bende onun anormal bi halini görmedim olunca da sadece 1 dk boyunca kasılıyormuş yere falan düşmüyormuş sıklığıda ayda 1 falan olurmuş eskiden ama işte 2 buçuk aydır yaşamıyormuş buda beni tanıdığı zamanlara tekabül ediyo... haklısınız banada çok saçma geliyor arkadaşımı takmam ama aynı sınıf ortamındayız ve benim hakkımda çok şey konuşulacak bundan çok çekiniyorum gizli gizli konuşuyoruz çocukla o hep bekleyeceğini söylüyor böyle gizli gizli nereye kadar sürdürebilirz bilmiyorum ama duyulmasıda çok kötü olucak benim o çocuğu ayarttığımı düşünüyorlar çünkü

Son düzenleme:
bende sizin gibi düşünüyorum..Yani kız arkadaşımın hala ona bi ilgisi olabilir mi ki..

ayrıca kız arkadaşım o çocuğun kendisinden baya bi hoşlandığını da düşünüyordu sadece çekindiğinden açılmadığını düşündüğü için bana uzun bi ilişkimin bitmesinin ardından nasıl hemen açıldığını yediremedi oysa ki çocuk hiçte çekingen birisi değil onu istemediği için öyle davranmış ama bunu gelde anlat millete..

Son düzenleme:

Bu hastalık geçebilir mi kesin bilmiyorum ki ama geçecekse onun yanında olmayı çok isterim..Epilepsinin geçme ihtimali var mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…