bende sizin gibi düşünüyorum..Yani kız arkadaşımın hala ona bi ilgisi olabilir mi ki..epilepsinin çok farklı şekilleri var sadece saniyelik göz dalmasıyla bile epilepsi nöbeti geçiren insanlar var ve nöbet geçirdiğini anlamıyorun bile aynı zamanda tedavi edilmeyecek bir hastalık değil.nerden mi biliyorsun dersen kız kardeşim havale nöbeti geçirdiğinde epilepsi olabilir denmişti o zaman araştırmıştım ve amcam epilepsi hastası.Kız kardeşim epilepsi değilmiş amcam ise tedavisini oldu ve şuan hayatını çok rahat sürdürüyo diğer insanlardan tek farkı devamlı ilaç kullanıyor olması.
Ben senin durumunda olsaydım ne yapardıma gelince hastalık yüzünden hiç kimseyle olan ilişkimi kesmezdim.Rabbimi kime ne vereceği belli olmaz.Kız arkadaşınla olan kısma gelince aramızda birşey yok diyerek bence senin tavrını ve fikrini öğrenmeye çalışmış.
elbette tedavisi var ama bilmiyorum ben olsam birkaç kere düşünürdüm ama eğer dersen ki ben bu yolda onun yanında olacağım iyileşmesi için elimden geleni yapacağım, umursama o kız arkadaşını hem çocuk sana aramızda bişey olamaz o kızla demiş
hastalık hakkında çok bilgim yok allah yardımcınız olsun diyeceğim o ki kimseyi hastalığı yüzünden terketmeyin sizde birgün o durumda olabilirsiniz...epilepsiyle ilgili falan bilgi verseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?