Merhabalar...Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bu yüzden bu siteye kaydolup sizle konuşmak istedim. Sizin bana doğru fikirler vereceğinizi umuyorum. Ben erkek arkadaşımdan daha yeni ayrıldım 1 ay bile olmadı ancak uzun bir süredir görüşmüyorduk işi nedeniyle yurt dışındaydı.Kendisiyle benim affedemeyeceğim bazı olaylar yaşadık ve ben bu ilişkiyi bitirme kararı aldım,bunu 4-5 aydır düşünüyordum.Ancak konuyu kimseye açamıyordum.ayrıldıktan sonra bile ayrılık sebebimizi doğru düzgün kimseye açamadım çünkü konuşmak istemediğim şeylerdi. Ben ayrıldıktan bir iki hafta sonra bana bi başkası duygularını söyledi bu benim yeni tanıştığm bi arkadaştı ve kendisiyle çok iyi anlaşıyorduk fakat bana karşı böyle duygularının olduğunun pek farkında değildim.Ancak durumlar öyle gelişti ki bende kendisinden hoşlanmaya başladığmı hissettim. Her neyse bana açılan kişi,benim daha yeni yeni samimi olduğum bir kız arkadaşımın daha önceden konuştuğu birisiydi.Kızın onu eskiden platonik olarak sevdiğini biliyordum ve ikisinin tanışma amaçlı konuştuklarınıda..Kendisi kız arkadaşımla konuşmuş ancak olmayacağnı anladığı için konuyu kapamış fakat kız onun çok çekingen olduğunu düşünerek sırf bu yüzden kendisine açılmadığını düşünüp vazgeçmiş daha doğrusu vazgeçmek zorunda kalmış.. bu olaylar yaşanırken ben çocuğu tanımıyordum kızlaysa bu konuları hiç konuşmazdım, neyse kız arkadaşım şuan onunla iligli hiçbirşey düşünmediğini sürekli olarak tekrarlıyordu hatta kendisi başka birisiyle ilgileniyordu. Bende bunu düşünerek birazda bu kişinin gerçekten beni mutlu edebilceğine inandığım düşüncesiyle kız arkadaşıma hoşlandığmı belli ettim sanırım ve şuan olmaz ama ileriyi bilemem lafınıda ettim ,ancak kız arkadaşım bana çok aşırı tepki vererek benim kesinlikle hayır cevabını vermemi beklediğni dile getirdi ve benim erkek arkadaşımdan sırf bu kişi için ayrıldığımı düşündü benim o kişiyle çıkma düşüncemi geçmişe saygısızlık olarak algıladı.. Bense hoşlanmış olsam bile.. en baştan beri kız arkadaşım için hayır cevabını verdim karşımdakine.. Ancak o bana hep "bizim aramızda bişey yaşanmadı ki saçma sapan bişeydi olmayacak bişeydi bunun için bana hayır deme" dedi.ben erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım bu yüzden seni istemiyorum dediğimdeyse "ben seni ömrümün sonuna kadar beklerim"dedi... neyse kız arkadaşım bana bazı ağır şeyler söyledi ve kendisiyle konuşmayı kestik ancak aynı sınfta olduğmuz için sürekli yüz yüzeyiz ve benim sürekli dedikodularımı döndürüyo bunun için erkek arkadaşını bıraktı, benim eskiden aşık olduğmu bile bile yakın oldu diye.. ..Ben herkese kız arkadaşım için onunla olmaz lafını ettim ve ilişkim yeni bittiği için tekrar bi ilişki istemediğimi de ekledm.. ancak canım çok acıyor çünkü galiba ben o kişiye aşık oldum..Kendisiyle konuşuyoruz ancak kimse bilmiyor.. Ben çevremden çok çekiniyorum bu lafların edilmesi bana haksızlık çünkü ben o kişiye belli bi amaçla yaklaşmadım iyi anlaşıyoduk ve arkadaş olarak görüyordum..Erkek arkadaşımla ayrılma sebebimse kesinlikle o değil.Erkek arkadaşımın cinselliğe çok fazla düşkün olmasıydı.. ama bunu herkese anlatamam tabi
neyse biz gizli gizli görüşüyoruz bu kişiyle ve kendisine ondan hoşlandğmı ancak yaşanan bu şeylerden dolayı ve kendim için de sevgili olamayacağmızı söyledim kabul etti beklerim dedi.. Neyse tüm bu sorunların dışında bu kişinin aile hayatı ve içinde bulunduğu bi hastalık var yani epilepsi... benim ailemin biraz tepki verceği durumlar... yani hasta olduğnu bile bile bu işe başlamamı istemezler.Ancak hastalığının iyi huylu olduğnu söylüyor ve anormal bi halini görmedim..sırf bi hastalığı içinde ona sırt çeviremem ki..
Ben ne yapacağımm 

Son düzenleme: