Çok derdim var..

BenPucca

mühürlükaderiiim
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
990
3
66
İstanbul
annemle anlaşamıyorum sürekli kapan diye baskı yapıyor ve onla kavga yapınca babamla aram bozuluyo ve kilolarımdan çok şikayetciyim ve kendimi pek güzel bulmuyorum ve birde eski sevgilim beni tehdşt ediyor napıcaqımı bilmiyorum lütfen yardım edin 32:

Eski sevgiliniz sizi neden tehdit ediyor ki?

Kilolarınızı vermek için yediklerinize dikkat edin hiç olmazsa yürüyüş yapın. Güzel bulmadığınız yönlerinizle değil sahip olduklarınızla mutlu olun. Ailenize de kapanmak istemediğinizi gerekçeleriyle anlatın.

Son düzenleme:
1. kapan diye kimse sana baskı yapamaz, annen bile - ayrıca açık olmak, kapalı olmak pek birşey ifade etmiyor bu devirde
2.kilolarından şikayetçiysen düzenli beslen, yediklerine dikkat et, spor yap
3. neyle tehdit ediyor seni eski erkek arkadaşın?

Kilo verilir gider...
Baskı annen dahil kimse yapamaz bu kişisel tercih meselesidir...
Eski erkek arkadaşın ne ile tehdit ediyor?

Derdini daha açık yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
Yazdığın kadarıyla sadece şunu söyleyebilirim:İstediklerin ve istemediklerin konusunda net ve keskin ifadeler kullan.Kestirip at ve tartışmaya kapalı ol.

Hayır şimdilik kapanmayı düşünmüyorum.Bu konuda tartışmak istemiyorum.
Hayır seninle artık görüşmek istemiyorum.Fikrim değişmeyecek,bir daha beni arama.

kılolarınla başa cıkabılırsın mutsuzum veremıyorum dıye umutsuzluk ıcıne dusme verırsın.

guzel degılım dıyorsun rabbım her ınsanıı guzel yaratmıstır dısarıdakı bayanlarla kendını asla kıyaslama.
az makyajla ınsan dunya guzelı oluyor.

kapanman konusunda kımse sana baskı yapamaz senın kendı ıradenle ıstıyorum yada ıstemıyorum dersın kestırıp atarsın karısamaz kımse sana bu konuda.

erkek arkadasın neden tehtıd edıyorkı senı acıklamamıssın bırsey

ben onla öpüsmüstüm ( oda bana senin fotoqraflarıını çektim felan dedi anenne babana göstercem diye tehdit ediyor ben inanmıyorum ama tırsıyorum gerçekte olabilir (((((((

ben onla öpüsmüstüm ( oda bana senin fotoqraflarıını çektim felan dedi anenne babana göstercem diye tehdit ediyor ben inanmıyorum ama tırsıyorum gerçekte olabilir (((((((

Ya beraber olmamışsın bişey yapmamışsın...
Öpüşmek yasak mı?
Bunda korkacak ne var?

Aileniz çok mu baskıcı.
Eğer tehdit ediliyorsanız onu şikayet edeceğinizi söyleyin ve bir delil bulup edin de

Korktuğunu farkederse daha çok yapar..
En iyisi sana ulaşmasını engellemek...

karşılığında senden ne istiyor, tekrar sevgili olmanızı mı? tehdit etmekteki amacı ne yani?

Amacı nedir ? Seni geri kazanmak değil mi ?

"Resim mesim umurumda değil,ne yaparsan yap sana dönmeyeceğim,beni bir daha rahatsız etme!"

evet ailem çok baskıcı benm resim veya video gibi öle bişey çekmiş ama bn pek inanmıyorm Hayal yardımların için çok teşekkür ederim

nasil ckmis fotografi bana pek inandirici gelmedi kisi ayni anda iki isi nasil yapicak bence seni korkutuyor

amacı beni rahatsız etmek ve sinir etmek kendisini süper mükemmel bir insan olarak görüyor sanki başbakanmış gibi yapamayacaqı hiç bir şey yokmuş gibi afralar tafralar yapıyor ve bu beni delirtiyor

bi kere bi sen keendine güven bakalım
kilolarını sorun etme sıkı bidiyetlşe halledersin
hem neden güzel olmayasın her kadın güzeldir
ailenede kapanmayı düşünmediğini güzel bi şekilde ifade edersen anlayacaklardır
yeterki kararlı oldugunu onlara hissettir
erkek arkadasınıda cok sorun etme ondan korkmadıgını böle bişey olsa bile kendi başının belaya girecegini söle ailem her koşulda benim yanımdadır güvenimi boşa cıkardıgın için sonunu sen düşün de
bu sekilde kesin net kendine güvenir tavırlar sergilersen sorun kalmayacaktır sanıyorum

canım olayı şöyle düşün diyelim ki elimde resim var. sende göstermesin diye dediğini yaptın. bu durum ailene göstermesinden daha kötü değilmi? ödün verme. ödün ödünü getirir

Ben anlattıklarınızı çok mantıklı bulmuyorum. Resim çektiğini söylediniz önce. Farkedip farketmediğiniz sorulunca resim ya da video diyorsunuz. Nerde öpüştünüz ki, ya da aklınız başınızda değil miydi o anda. Sorununzdan bahsederken bile herşeyi birbirine karıştırmışsınız. Sanırım sizin aklınız çok karışmış.

inandırıcı değil ..
baskıcı bır aile ama öpüşen ve resım vıdeo cekıldıgını dusunebılen bır cocuk ..
hem öpüşüp hemde resım cekılsen bunu fark ederdın .. etmen gerekırdı normal şartlarda..

ağzından mı öpmüş:26:

tamam tamam

bence fotografları ya da video her neyse, ailene gösterince başına gelecekleri o düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…