Çok derdim var..

yazdıklarıma inanmayanlar okumasınlar napıyım ben sadece ortak bir çözüm konusu bulmaya çalışıyorum vede buldum. herkese teşekkür ederim yardım ettiklerinden dolayı

yazdıklarıma inanmayanlar okumasınlar napıyım ben sadece ortak bir çözüm konusu bulmaya çalışıyorum vede buldum. herkese teşekkür ederim yardım ettiklerinden dolayı

Yazdıklarınızı çelişkili buldum ve onu söyledim. Ayrıca bu kadar çabuk çözüm bulmanıza da sevindim

1. ya bikere öpüsme esansinda onun fotograf cekip cekmedigini farkederdin.. öpüsünce bayilmiyosun ya hani desemki hicbirseyi duymuyor görmüyor..

2. kilolarindan kurtulabilirsin..ama yemene icmene dikkat ediceksin..biraz biraz kisarak kilo verebilrsn..slkl bi diyete de gerek yok.. evin icindede biraz spor yaparsan daha cabuk veririsn..

3. kapanman konusunda kimse sana baski yapamaz bu ailen bile olsa.. eger annen akrabalarinin birinden cekiniyosa mesela abisi ablasi teyzesi vs. o kisiden yardim istiyebilrsn anneni ikna etmek icin.

baskada aklima bisi gelmiyoo..:93:

kilo konusunda şunu söyleyebilirim
diğer açtığın topiği gördüm az önce
orda yaptığın listeyle kilo versen daha 2 3 katıyla geri alırsın buna emin ol
bi kere hayatını düzene sokmak istiyorsan ne yapmak istediğine karar vermelisin
insanların seni yönlendirmesine izin verme bu ailen dahi olsa
söylediklerini kulak asma demiyorum tabi ki ama yine de senin hayatın
özellikle kapanmak başkasının isteğiyle olacak iş değil

öpüşme mevzusunu yeni gördüm
çok inandırıcı gelmedi gerçi ama yine de gerçekte olduğunu varsayarak
elinde hiç bişey yoktur merak etme
sen ailenden tırstığın için o şekilde davranıyordur

eski sevgilin seni sms le tehdit ediyorsa sende onu tehdit edebilirsin şikayet ederim seni diye. Kapanma konusundada zor bir durum istemeden yapma sonuna kadar diren canım bence.

ben onla öpüsmüstüm ( oda bana senin fotoqraflarıını çektim felan dedi anenne babana göstercem diye tehdit ediyor ben inanmıyorum ama tırsıyorum gerçekte olabilir (((((((

hakkaten iki işi aynı anda nasıl yapmış o?
hadi çekti diyelim ailen ona hiçbişey yapmayacak mı sanki?
blöf yapıyor.

merhaba,

Umarim bir an önce hersey yoluna girer kardesim... Sen bu eski sevgilinle ne kadar ciddiydin ve ne kadar ileri gitmistin, sadece masumane bir öpücükmüydü?

Resim nasil ceker diyorsun, belki bir arkadasina cektirmiste olabilir, o yönden hic düsündün mü? Yani sen fark etmemis olabilirsin..

Ailenin nasil bir aile oldugunu biliyorsa seni o yüzden tehdit ediyordur, canini SIKMAK icin... Simdi ki genclerin yapmayacagi yok malesef..

Kapanmaya gelincede, zorla kapanmaninda kimseye bir faydasi yok, ne sana ne ailene... sonucta biz birileri icin kapanmiyoruz, inancimizdan dolayi kapaniyoruz... umarim ailende bu konuda dogruyu görür, sana baski yapmaktan vazgecer..

Allah yar ve yardimcin olsun insallah.. selam ve dua ile

Ne demısler, bı aptalın senı opmesıne bı opucugun senı aptal etmesıne asla ızın verme!!!

hadı opustunuz aklın o kdr mı basında gıttı be cnm.. nasıl gormezsın foto cektıgını vıdeo ya aldıgını... sen kız cocugusun dıkkat etmelısın kendıne ve bu gıbı aleyhıne delil olacak seylere izin vermemelisin...

kararlı ol o senın aılenın baskıcı oldugunu bıldıgı ıcın senı tek basına gordugu ıcın bole yapıo... bence ısıracak kopek dişini göstermez...

dikkat et kendıne, sevgiyle kal!!!

kesinlikle blöf olduğunu düşünüyorum sakın tehditlere boyun eğme..yoksa ardı arkası kesilmez ve çok daha kötü sonuçlar doğurur

Kendine güven sorunun var ve bu yüzden de kesin bir yanıt veremiyorsun çevrendekilere
Resim olayına gelirsek saçmanında ötesinde bu nasıl fark etmezsin?
Net bir insan olmaya çalış bari kapanmak istemiyorsam istemiyorum bu kadar diyebilirsin kesin kararlı bi şekilde.
Eğer gerçekten bir tehtit varsa hadi göster bende merak ettim de.
Kilo konusuda boğazını tut çook su iç ve hareket et.
Hayalin dedikleri iyiyse onları hemen yap et ne mutlu sana . Bak çok sorunun yokmuş aslında çözümleri herkes aynı düşünceyle söylediğine göre sende rahat rahat kendinden emin olarak yaparsın.
Birde sürekli yönlendirilme ihtiyacından vazgeç güven kendine sen bir bireysin. Yolun açık olsun.

Ben fotoyu onun çektiğini söylemedim sadece elinde resim varmıs baskasınada çektirmis olabilir ama ben inanmıyorum pek beni korkutmaya çalışıyor kendince.

Bu insan (!)dan hemen uzaklaşın, görülen o ki psikopatın teki. Seven insan asla tehdit etmez,hele de böyle karşısındakinin acziyetinden-bayan olmasından istifade asla etmez! Herşeyi yapabilirmiş..Yemişim bee,yürüsün gitsin.Polis ve savcı tanıdıkların olduğunu söyle,asıl kendsinin başının belaya gireceğini söyle.
Isıracak köpek havlamazmış (öyle bişeydi unttm :d)
Öperken çekmiş olsa görürdünüz, sizi saf sanıyo galiba.

arkadaşlar bugün facemi açtım fuattan msj geldi bu fuat bana mustafanın telini verdi ve şöyle dedi eğer bu numarayı aramazsan başına büyük bir bela gelcek nnapmalıyım lütfen söyleyinn???????????

siz bu fuatı, mustafayı ne kadar tanıyorsunuz, nerden tanıyorsunuz ve ne zamandır tanıyorsunuz

Kapat face i gitsin.
Bir süre msn-face filan kullanma,uzak tut kendini.
Belli ki her yoldan tedirgin edecek seni.
Kapat bütün yolları.Başka eğlence bulsun kendine.
Hayat boyu seni bekleyip ısrar edecek hali yok ya...
Sen köşeye sıkıştıkça zevk alıyordur.
İşin zevkini kaçırırsan olay zaten biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…