- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.019
- 548
- Konu Sahibi byzaahuseyin
Dedigimden çok da farklı birşey yapmamislar o vakit.Yarisi kolide antrede yarısı annemin dolabinda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedigimden çok da farklı birşey yapmamislar o vakit.Yarisi kolide antrede yarısı annemin dolabinda
Canım ailenin sana yaklaşımını şakın nişanlına ve ailesine anlatma. Onlar da hor görürler seni. Hatta ilk kavgada yüzüne bile vurabilirler bunu. Eğer işin yoksa eşinle de iyi geçinmeye bak ilerde. Allah göstermesin boşanma olursa eve sokmaz ailen seni.Hanımlar nisanliyim gecen gun heves ettim bi kıyafet alacaktım abiye ama aşırı derecede begendim para biriktirmistim kendim alacaktım anneme gosterdim dedim bak cok guzel degilmi bundan alicam hemen başladı ne yapcan bunu nerde giycen falan .Zamanı gelir giyerim içimde kalmasin cok begendim dedimkoca evinde giyecegin şeyi baba parasiyla alamazsin dedi çok gucume gitti odamdaki dolabımi yatagimi kaldırdılar daha evlenmeme 2 ay olmasına ragmen orayı oturma odasina cevirdiler evde kırdığım döktüğüm bişey olunca bile batmaya başladı artik gozume ufacık bi bardak kirayim kara kara düşünüyorum üzülüyorum az once jaluzi perdeyi cekerken mekanizmasini kırmışm nasil duzeltecegimi şaşırdım ama tabi öldü perde oturdum aglayacam suan sinirden öyle geldiler yani![]()
Yok o kadar degil ablamda gurbette evli baya gelgiti oldu onada arada lafları falan oluyor oda gucune gidiyor kafaya takiyor ama kabul ediyolar arkasnda oluyolar yine deCanım ailenin sana yaklaşımını şakın nişanlına ve ailesine anlatma. Onlar da hor görürler seni. Hatta ilk kavgada yüzüne bile vurabilirler bunu. Eğer işin yoksa eşinle de iyi geçinmeye bak ilerde. Allah göstermesin boşanma olursa eve sokmaz ailen seni.
Umarım kendi yuvanızda bu günleriniz aklınıza gelmeyecek kadar çok sevilirsiniz. Kim bilir belki Allah bir gün annenizi ve babanızı kocanızın parasına muhtaç eder?Hanımlar nisanliyim gecen gun heves ettim bi kıyafet alacaktım abiye ama aşırı derecede begendim para biriktirmistim kendim alacaktım anneme gosterdim dedim bak cok guzel degilmi bundan alicam hemen başladı ne yapcan bunu nerde giycen falan .Zamanı gelir giyerim içimde kalmasin cok begendim dedimkoca evinde giyecegin şeyi baba parasiyla alamazsin dedi çok gucume gitti odamdaki dolabımi yatagimi kaldırdılar daha evlenmeme 2 ay olmasına ragmen orayı oturma odasina cevirdiler evde kırdığım döktüğüm bişey olunca bile batmaya başladı artik gozume ufacık bi bardak kirayim kara kara düşünüyorum üzülüyorum az once jaluzi perdeyi cekerken mekanizmasini kırmışm nasil duzeltecegimi şaşırdım ama tabi öldü perde oturdum aglayacam suan sinirden öyle geldiler yani![]()