Çok dert oluyor içime

Hanımlar nisanliyim gecen gun heves ettim bi kıyafet alacaktım abiye ama aşırı derecede begendim para biriktirmistim kendim alacaktım anneme gosterdim dedim bak cok guzel degilmi bundan alicam hemen başladı ne yapcan bunu nerde giycen falan .Zamanı gelir giyerim içimde kalmasin cok begendim dedimkoca evinde giyecegin şeyi baba parasiyla alamazsin dedi çok gucume gitti odamdaki dolabımi yatagimi kaldırdılar daha evlenmeme 2 ay olmasına ragmen orayı oturma odasina cevirdiler evde kırdığım döktüğüm bişey olunca bile batmaya başladı artik gozume ufacık bi bardak kirayim kara kara düşünüyorum üzülüyorum az once jaluzi perdeyi cekerken mekanizmasini kırmışm nasil duzeltecegimi şaşırdım ama tabi öldü perde oturdum aglayacam suan sinirden öyle geldiler yani :KK43:
Canım ailenin sana yaklaşımını şakın nişanlına ve ailesine anlatma. Onlar da hor görürler seni. Hatta ilk kavgada yüzüne bile vurabilirler bunu. Eğer işin yoksa eşinle de iyi geçinmeye bak ilerde. Allah göstermesin boşanma olursa eve sokmaz ailen seni.

Canım ailenin sana yaklaşımını şakın nişanlına ve ailesine anlatma. Onlar da hor görürler seni. Hatta ilk kavgada yüzüne bile vurabilirler bunu. Eğer işin yoksa eşinle de iyi geçinmeye bak ilerde. Allah göstermesin boşanma olursa eve sokmaz ailen seni.
Yok o kadar degil ablamda gurbette evli baya gelgiti oldu onada arada lafları falan oluyor oda gucune gidiyor kafaya takiyor ama kabul ediyolar arkasnda oluyolar yine de

Merhabalar. Kesinlikle icinizde kalmasin begendiyseniz o kiyafeti alin.. en guzel gunlerde de giyin insallah..

Annenizin tavrindan cok rahatsiz oldum ancak yinede annedir evdeki son gunlerinizi tadsiz gecirmeyin belki oda uzuntuden boyle davraniyodur ama bu yasananlari nisanliniz ve ailesinede anlatmayin ilerde karsiniza cikabilir..

Daha 2 ay varken odanizi bozmalarina cok uzuldum. Ben evlenirken yatagimi evime gotureyim dedim babam izin vermedi 2bucuk yilik evliyim halada odam yatagim durur gittigimde kalirim.

Enguzel gunler sizinle olsun buzamanlarin tadini cikarin sevgiler

Pess o nasıl anne.. kına yakılırken ağlar şimdi anayım ben kuzum gidiyor diye.. kusura bakma arkadaşım ama annen çok geri kafalıymış.. ben 6 yıllık evliyim babam hala her ay harçlık verir annemin giyim mağazası var istediğimi alır çıkar giderim.. annenin yaptığı çok yanlış hadi abiyeyi geçtim odayı kaldırmak nedir..şimdi böyle yapıyorsa evlenince el olacaksın gibi..

Ay bacım okurken bana dert oldu resmen. O nasıl bi cümle ya koca evinde giyeceğin şeyi baba parasıyla alamazsın ne demek?
Çok üzüldüm

Uzuntunu anliyorum ama nisanlina hicbir sey anlatma. Sen o duygusallikla anlatirsin ileride bir sey desen yuzune.carparlar sana anan ve baban bile bunu yapmis diye. Moralini bozma belki strestendir ne yapacaksin zaten son 2 ay insallah evliligin iyi gecer, mutluluklar...

anneniz belki de başka ihtiyacınız olan birşeyi almanız için söyledi ?
ayrıca düğün arefesin çok duygusal olmanız çok çok normal bu yüzden başka şeye ihtiycanız varsa aldırmaması normal

Hanımlar nisanliyim gecen gun heves ettim bi kıyafet alacaktım abiye ama aşırı derecede begendim para biriktirmistim kendim alacaktım anneme gosterdim dedim bak cok guzel degilmi bundan alicam hemen başladı ne yapcan bunu nerde giycen falan .Zamanı gelir giyerim içimde kalmasin cok begendim dedimkoca evinde giyecegin şeyi baba parasiyla alamazsin dedi çok gucume gitti odamdaki dolabımi yatagimi kaldırdılar daha evlenmeme 2 ay olmasına ragmen orayı oturma odasina cevirdiler evde kırdığım döktüğüm bişey olunca bile batmaya başladı artik gozume ufacık bi bardak kirayim kara kara düşünüyorum üzülüyorum az once jaluzi perdeyi cekerken mekanizmasini kırmışm nasil duzeltecegimi şaşırdım ama tabi öldü perde oturdum aglayacam suan sinirden öyle geldiler yani :KK43:
Umarım kendi yuvanızda bu günleriniz aklınıza gelmeyecek kadar çok sevilirsiniz. Kim bilir belki Allah bir gün annenizi ve babanızı kocanızın parasına muhtaç eder?

Back
X