Çok dert oluyor içime

byzaahuseyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
536
209
18
Hanımlar nisanliyim gecen gun heves ettim bi kıyafet alacaktım abiye ama aşırı derecede begendim para biriktirmistim kendim alacaktım anneme gosterdim dedim bak cok guzel degilmi bundan alicam hemen başladı ne yapcan bunu nerde giycen falan .Zamanı gelir giyerim içimde kalmasin cok begendim dedimkoca evinde giyecegin şeyi baba parasiyla alamazsin dedi çok gucume gitti odamdaki dolabımi yatagimi kaldırdılar daha evlenmeme 2 ay olmasına ragmen orayı oturma odasina cevirdiler evde kırdığım döktüğüm bişey olunca bile batmaya başladı artik gozume ufacık bi bardak kirayim kara kara düşünüyorum üzülüyorum az once jaluzi perdeyi cekerken mekanizmasini kırmışm nasil duzeltecegimi şaşırdım ama tabi öldü perde oturdum aglayacam suan sinirden öyle geldiler yani :(

Birde kırınca birşeyi hemen kendimi sucluyorum beceriksizim sakarım ilerde ne yapicam falan diye halbuki devamli bisey kiran biri degilim

Nişanlı kız ben de nişanlıyım babamdan birşey isteyemezdim son son ne koparsam kardır diye düşünenler de var. Evlenince saçmalık geldi şuan babamın parasını bakanlıktan çok yiyorum. Hayır ben yemiyeyim kim yesin adam evlatlarına harciyor

Böyle insanlar tedavülden kalksın ya
Anneniz yapacak birşey yok hayatınıza bakın bilinçli yapmıyorsanız kim yada ne kırıldıysa kırıldı yapacak birşey yok
Kimse için değil kendiniz için yaşayın

Hanımlar nisanliyim gecen gun heves ettim bi kıyafet alacaktım abiye ama aşırı derecede begendim para biriktirmistim kendim alacaktım anneme gosterdim dedim bak cok guzel degilmi bundan alicam hemen başladı ne yapcan bunu nerde giycen falan .Zamanı gelir giyerim içimde kalmasin cok begendim dedimkoca evinde giyecegin şeyi baba parasiyla alamazsin dedi çok gucume gitti odamdaki dolabımi yatagimi kaldırdılar daha evlenmeme 2 ay olmasına ragmen orayı oturma odasina cevirdiler evde kırdığım döktüğüm bişey olunca bile batmaya başladı artik gozume ufacık bi bardak kirayim kara kara düşünüyorum üzülüyorum az once jaluzi perdeyi cekerken mekanizmasini kırmışm nasil duzeltecegimi şaşırdım ama tabi öldü perde oturdum aglayacam suan sinirden öyle geldiler yani :KK43:
kusura bakmada sizinkiler biraz geri kafalıymış.... ne kadar ayıp 2 ay kala oda boşaltmak nedir... sakın bunlardan nişanlına ve ailesine bahsetme... üzüleme de kasıtlı yapılmıyordur inan kafa yapısıyla alakalı, onlar senin alındığının üzüldüğünün bile farkında değillerdir....

bazı ınsanlar çok üzelecegı bır konuda saçmalarlar belkıde annenız gelın olmanıza çok uzuluyor tepkisel bişey yapıyor... lütfen bu kadar olumsuz düşünmeyin br bardağın hesabını yapmazlar sanırım ılerde evlenınce eşinizden daha ağır şeyler yaşabılırsınız olumsuz duşunmek sıze fayda vermez.... birde tavsiye sakın bu hıslerinizi nişanlınızla paylaşmayın aleyhinize delil olarak kullanılır...

Bugün de internetten kendime 30 tl cok ucuzmus die bi pantolon yelek getirttim kendi yaptığım katalog vs paralarindan pek guzel bisey gelmedi baya kızdılar bidaha 5 kuruş verme benim cebimden boyle cabut parçaları icin dedi bugun yeteri kadar uzuldum bide bu perdeyi gorduklerinde dusunemiyorum napcam

Bu kadar mı değersizim sizin gözünüzde diyemedin mi?

bazı analar var ki eli öpülesidir, kızının odasını bozmaz üstüne de çift kişilik yatak koyar odaya, evlendiğinde eşiyle
geldiklerinde kalacak özel bir alanları olsun diye.

hadi diyelim ki ev küçük yer sıkıntısı var, bari evlenmenizi bekleselerdi odayı boşaltmak için.

Allah vicdan versin ne denir ki !!!

ailen seni ele karışmadan el kızı yapmışlar.

sende ona göre sınırını belirle evlendiğinde.

Kiyafetleriniz nerde duruyor ?Valizle kolidora kapının kenarına koymadılar umarım?

Ben küçüklkten beri baba ilgisi sevgisi olmadan büyüdüm çünkü babam hep maddiye odakladigi icin kendini hakkını yiyemem bizim zorlanmamizi istemediği için çalıştı durdu onun için maddiyat bende hep onemli olmuştur ben bu yaşıma kadar babamdan 1 kez kontör parasi kiyafet parasi istemedm isteyemem cekinirim kendi verirse eksigimi o sekilde alırım bigunden bigune şu eksigim var da demedim. Ev kiziyim onlar zorlanmasin die tum elektrikli aletlerimi kendim aldim kahvalti takimimi yemek takımımı . onlarında yapacaklarinda en uygununu yapmalarini istedim cevremde akraba kim varsa dedim taki para takmayin istemem babamin yükünü hafifletin bi esyami alın onun icin cok büyüyor gözümde kırdığım ettigim bisey cok cekiniyorum bide boyle fazlalik gibi hissedince kendimi gercekten zor oluyomus

Back
X