• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok dertlendim :(

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.181
103
Hepinize selamlar.
Kızlar nasıl başlasam ne anlatsam ne desem bilemiyorum..
Şuan ayağımda minik kızımı sallıyorum (40 ı yeni çıktı), kucağımda büyük kızım uyuyor (27 aylık). Tatildeyiz eşim ben kızlarımız, çok mutluyuz şükürler olsun. Ufak tefek herkesin derdi olur bizde öyle bi aileyiz. Ama büyük bir derdimiz var ve birbirimizi üzmemek için konuşmuyoruz bahsetmiyoruz. Ben kendi içimden bile geçirdiğimde ağlama tutuyor beni. Eşim bir iki haftaya kadar uzun bir göreve gidiyor. Yaklaşık 10 ay. Biz yanında gidemiyoruz , öyle gerekiyormuş..
Evimde yalnız kalamıyorum çünkü eşim ben yalnızken aklım orda oluyor diyor. Kv demde kalıcaz. Orda bize oda yapıldı geçici eşyalar alındı. Kendi evime dokunmadım öylece duruyor.
Şimdi diyeceksiniz ki neden annende kalmıyorsun. Eşim öyle istiyor ve orda görev zamanı aklı burda olsun istemiyorum. Bizi dert edip dikkati dağılsın istemiyorum.kv iyi bi kadın onda da sıkıntı Yok.
Ama yüreğim çok buruk. Minik yavrum babasını görmeden büyüyecek :( büyük kızım (bakmayın büyük dediğime oda bir bebek) babasına çok düşkün o yokken sürekli babasını istiyor. Acaba küçük kızım babasını 10 ay sonra gördüğünde yabancı bi adam görmüş gibi mi olacak? Büyük kızım babasını unutur mu? Ben hem anne hem baba nasıl olcam? Belki şubat mart gibi 10 gün izin verirler diyor. Bide ben yanına giderim belki günü birlik izin olursa imkan olursa. Ailem en büyük destekçim. Babam eşin gelene kadar bana emanetsin maddi manevi diyor. Ama ben onu çok özlicem. Dayanamıyorum sürekli gizli gizli ağlıyorum. Eğer ağladığımı görürse bi tarafı yıkık gidecek biliyorum. Bana hep sen çok güçlüsün kızlarımda senin gibi güçlü olsun diyor. Ama değilim, ben güçlü değilim. Ağlamamak için hep dişlerini sıkıyorum yanında. Bizim için o kadar çabalıyor ki. İstediğimiz herşeyi yapıyor. Bana teselli verin nolur 10 ay nasıl geçer biter?

Askeri yada EGM personeli. Lojmanda yakın arkadaşımız memleketine gidecek kayinvalidesinin yanında ev e yerlesecek, eşi ise göreve gidecek ..ona da aynı şeyleri söylüyorum ilişkiniz renklenecek falan diyorum ozleyeceksiniz sayılı gün geçecek sen çocuklarınla ailenle bi şekilde vakit gecireceksin, esin e daha zor tek başına ..Geçici süre ve dramatize etme durumu iyi yönünden bak ..Çünkü aglasan da sizlasan da gidecek allah başka dert vermesin sağlık versin bu sürede birbirinize daha çok baglanirsiniz...allah yardımcınız olsun..kolay demiyorum ama iyi taraflarindan bakın. .

Allah sağ Salim kavuştursun inşallah.
Sürekli görüntülü konuşursanız unutmaz ama küçük biraz baba duygularını geç yaşamış olacak.

Siz gitseniz ayda bir 2-3 günlüğüne, olmuyor mu?

Askeri yada EGM personeli. Lojmanda yakın arkadaşımız memleketine gidecek kayinvalidesinin yanında ev e yerlesecek, eşi ise göreve gidecek ..ona da aynı şeyleri söylüyorum ilişkiniz renklenecek falan diyorum ozleyeceksiniz sayılı gün geçecek sen çocuklarınla ailenle bi şekilde vakit gecireceksin, esin e daha zor tek başına ..Geçici süre ve dramatize etme durumu iyi yönünden bak ..Çünkü aglasan da sizlasan da gidecek allah başka dert vermesin sağlık versin bu sürede birbirinize daha çok baglanirsiniz...allah yardımcınız olsun..kolay demiyorum ama iyi taraflarindan bakın. .
Bu uzun görev son uzun görevimiz nasipse bi daha bu kadar uzun göreve çıkarılmayacak eşim. Önceden ep 10 gün 1 hafta oluyordu. İnş bağlarımkz kuvvetlenir dediğin gibi

Hepinize selamlar.
Kızlar nasıl başlasam ne anlatsam ne desem bilemiyorum..
Şuan ayağımda minik kızımı sallıyorum (40 ı yeni çıktı), kucağımda büyük kızım uyuyor (27 aylık). Tatildeyiz eşim ben kızlarımız, çok mutluyuz şükürler olsun. Ufak tefek herkesin derdi olur bizde öyle bi aileyiz. Ama büyük bir derdimiz var ve birbirimizi üzmemek için konuşmuyoruz bahsetmiyoruz. Ben kendi içimden bile geçirdiğimde ağlama tutuyor beni. Eşim bir iki haftaya kadar uzun bir göreve gidiyor. Yaklaşık 10 ay. Biz yanında gidemiyoruz , öyle gerekiyormuş..
Evimde yalnız kalamıyorum çünkü eşim ben yalnızken aklım orda oluyor diyor. Kv demde kalıcaz. Orda bize oda yapıldı geçici eşyalar alındı. Kendi evime dokunmadım öylece duruyor.
Şimdi diyeceksiniz ki neden annende kalmıyorsun. Eşim öyle istiyor ve orda görev zamanı aklı burda olsun istemiyorum. Bizi dert edip dikkati dağılsın istemiyorum.kv iyi bi kadın onda da sıkıntı Yok.
Ama yüreğim çok buruk. Minik yavrum babasını görmeden büyüyecek :KK43: büyük kızım (bakmayın büyük dediğime oda bir bebek) babasına çok düşkün o yokken sürekli babasını istiyor. Acaba küçük kızım babasını 10 ay sonra gördüğünde yabancı bi adam görmüş gibi mi olacak? Büyük kızım babasını unutur mu? Ben hem anne hem baba nasıl olcam? Belki şubat mart gibi 10 gün izin verirler diyor. Bide ben yanına giderim belki günü birlik izin olursa imkan olursa. Ailem en büyük destekçim. Babam eşin gelene kadar bana emanetsin maddi manevi diyor. Ama ben onu çok özlicem. Dayanamıyorum sürekli gizli gizli ağlıyorum. Eğer ağladığımı görürse bi tarafı yıkık gidecek biliyorum. Bana hep sen çok güçlüsün kızlarımda senin gibi güçlü olsun diyor. Ama değilim, ben güçlü değilim. Ağlamamak için hep dişlerini sıkıyorum yanında. Bizim için o kadar çabalıyor ki. İstediğimiz herşeyi yapıyor. Bana teselli verin nolur 10 ay nasıl geçer biter?
zor evet ama abartmayın
10 ay bu
10 sene değil

Sayılı gün çabuk geçermiş. Bu süre de imkanınız varsa eşinizle bol bol görüntülü konuşun kızlarınız da babasını unutmaz merak etmeyin. Allah kavuştursun şimdiden :KK15:
Malesef bu tarz görevlerde telefon imkanımız çok olmuyor günde bir iki kere msj yada sesli arama. Hafta sonları görüntülü ancak ..

Sürekli görüntülü konuşursanız çocuklar da unutmaz ayrıca bu kadar dramatize etmeyin milletin kocası ölüyor, çocuklar yetim kalıyor. Şükredin ki yaşıyor ve 10 ay. Sayılı gün çabuk geçer.
Sağ Salim kavuşursunuz merak etmeyin.
Teşekkür ederim. Annemde öyle diyor 10 ay sonra gelecek nasıl olsa.

Allah guzel sebepli ayrilik guzel kavusmalar versin hep.
Zaman gecer internet uzerinden de konusursunuz. Cocuklariniz da yabancilasa bile en fazla 2 gun surer. Onlarin adaptasyonu cok hizlidir. Merak etmeyin.
Derdiniz bu degil ama ben yine de kv evinde kalma olayi yerine kendi ailenizde kalirsaniz bu surecin daha kolay olacagini dusunuyorum. Esiniz neden kendi ailenizde kalmaniza gozu arkada kalmak olarak baksin ki. Anlayacaktir. Kendi ailenizle sorunlariniz yoksa tabi. Hem ozlem sureci hem de kv evine alismak 2 cocukla zor gorundu bana. Soylemeden edemedim.
Allah kavustursun simdiden.

Allah sağ Salim kavuştursun inşallah.
Sürekli görüntülü konuşursanız unutmaz ama küçük biraz baba duygularını geç yaşamış olacak.

Siz gitseniz ayda bir 2-3 günlüğüne, olmuyor mu?
ilk kez uzun gidecek bilmiyoruz ne olup biteceğini. Ama amirleri pek iç açıcı konuşmuyor zor galan demişler .

eşin ne iş yapıyor merak ettim. biz evlenmeden önce eşim göreve başladığı zaman (asker) 6 ay ırak başika ya göreve gittiler . Ama ne yazıkki 6 ay diye gidip 1 senede ancak döndüler burada eşleri çocukları kalan arkadaşları vardı bir şekilde idare ettiler sürekli düşünürseniz yapamazsınız düşünmeyin akışına bırakın biliyorum zor ama elden gelen bir şey olsa keşke:KK16:

Allah guzel sebepli ayrilik guzel kavusmalar versin hep.
Zaman gecer internet uzerinden de konusursunuz. Cocuklariniz da yabancilasa bile en fazla 2 gun surer. Onlarin adaptasyonu cok hizlidir. Merak etmeyin.
Derdiniz bu degil ama ben yine de kv evinde kalma olayi yerine kendi ailenizde kalirsaniz bu surecin daha kolay olacagini dusunuyorum. Esiniz neden kendi ailenizde kalmaniza gozu arkada kalmak olarak baksin ki. Anlayacaktir. Kendi ailenizle sorunlariniz yoksa tabi. Hem ozlem sureci hem de kv evine alismak 2 cocukla zor gorundu bana. Soylemeden edemedim.
Allah kavustursun simdiden.
Çok teşekkür ederim :) ailemle aramız çok iyi eşin onları seviyor ama annesi de yalnız bende yalnız olunca birlikte kalın diyor. Haftada 3 gün orda olursun hafta içi gelirsin yine diyor. Ailem çok yakın zaten kv ye.

eşin ne iş yapıyor merak ettim. biz evlenmeden önce eşim göreve başladığı zaman (asker) 6 ay ırak başika ya göreve gittiler . Ama ne yazıkki 6 ay diye gidip 1 senede ancak döndüler burada eşleri çocukları kalan arkadaşları vardı bir şekilde idare ettiler sürekli düşünürseniz yapamazsınız düşünmeyin akışına bırakın biliyorum zor ama elden gelen bir şey olsa keşke:KK16:
Polis . Şuan karalar bağlıcam . İnilh bize 10 ay diyip kocamı senelerce orda tutmazlar :(

Çok abartmışsınız siz bunu bile bile evleniyorsunuz eşinizin mesleğine saygı duyun öyleyse bu tür zorluklar çıkacağını illa biliyordunuz şimdi ağlanıp sızlanmak dramatize etmek size bir fayda sağlamaz 10 ay eşinize daha zor bence çıünkü .ocukları da yok yanında sizin en azından çocuklarınız yanınızda öyle bakın biraz empati...

Çok abartmışsınız siz bunu bile bile evleniyorsunuz eşinizin mesleğine saygı duyun öyleyse bu tür zorluklar çıkacağını illa biliyordunuz şimdi ağlanıp sızlanmak dramatize etmek size bir fayda sağlamaz 10 ay eşinize daha zor bence çıünkü .ocukları da yok yanında sizin en azından çocuklarınız yanınızda öyle bakın biraz empati...
Bu konuyu sıkıntı yapmamın sebebi yalnızca eşimin burda olmayacak olmadı değil zaten. Eşimi düğüne yollanmıyorum ben. Aklımı hep onda olacak. Her dk her saat. Dışarda olana kolay geliyor biliyorum yaşamayan o duyguyu bilemiyor malesef

Back
X