• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok dertlendim :(

Teşekkür ederim . Yorumun bana gerçekten iyi geldi. Umarım dediğin gibi olur bizde siz gibi kavuşuruz babamıza
Allah sağlık versin yeterki.
emin olun diğer hersey gelir geçer.
zaman çok acımasız çok hızlı geçiyor aslında.sevdiklerimizden ayrı kalınca yavaşlıyor sanıyoruz.
Evlatlarinizla uğraşmaktan günün nasıl bittiğini anlamayacaksiniz zaten.
küçük olmaları bir nevi avantaj.
benim büyüğüm 5 yaş civarındaydı.
her sofrada aglardi
ama geleceğim dedi çok uzun sürdü.neden hala gelmiyor babam anne diye.:(
onun uzuntusunden kendimi unuturdum.
askerlikti bu arada bizimki.
şimdi geleli 3 yıl oldu.hayal gibi.
sadece bir anı kaldı yaşananlar.
Allah yardımcınız olsun.sağlıkla kavuştursun.gonulleriniz bir olsun Allah başka ayrılıklar vermesin inşallah.

Ne güzel dert derdinize imrendim valla Allah yuvanizda huzuru eksik etmesin inşallah samiyetimle diledim bunu. 10ay geçer ama öyle ama böyle fakat bittiğinde ki kavuşma paha biçilmez kızınız unutmaz görüntülü arama vs var teknoloji nimetinden yararlanirsiniz bu son ayrı gecireceginiz zaman olur insallah.
Amin çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için. O kavuşma günü için sabredicez

Allah sağlık versin yeterki.
emin olun diğer hersey gelir geçer.
zaman çok acımasız çok hızlı geçiyor aslında.sevdiklerimizden ayrı kalınca yavaşlıyor sanıyoruz.
Evlatlarinizla uğraşmaktan günün nasıl bittiğini anlamayacaksiniz zaten.
küçük olmaları bir nevi avantaj.
benim büyüğüm 5 yaş civarındaydı.
her sofrada aglardi
ama geleceğim dedi çok uzun sürdü.neden hala gelmiyor babam anne diye.:KK43:
onun uzuntusunden kendimi unuturdum.
askerlikti bu arada bizimki.
şimdi geleli 3 yıl oldu.hayal gibi.
sadece bir anı kaldı yaşananlar.
Allah yardımcınız olsun.sağlıkla kavuştursun.gonulleriniz bir olsun Allah başka ayrılıklar vermesin inşallah.
Benimde büyük kızım sofraya oturduğunda anne babamı bekleyelim oda gelsin diyor. :( onun baba özlemi beni bitirecek galiba. Her dk işinin verdiği stres cabası. Bizim için de bir anı olsun bu 10 inş

Allah sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin:KK200: 40lı bebeğiniz adına eşiniz için üzüldüm o kadar çabuk büyüyorlar ki 1 aylık hali ile 3 aylık hali bile farkediyor eşiniz açısından daha zor O hallerini göremeyecek bol bol fotoğraf ve video çekin inşaAllah

Çocuk aklı nasıl olur babalarını unuturlar mı bilemem ona unutmak denemez sanırım zaman kavramı onlar için çok farklı baba döndükten sonra büyük olan hemen alışır geri babasına 10 ayı zaten idrak edemez hiç 10 ay geçmemiş gibi olur bence küçük olan elbette yadırgayacaktır diye düşünüyorum şu an sadece anneyi biliyor

Ama yeter ki sağ sağlim dönsünler her şeyi hallolur öyle değil mi:KK19: zaten 1 yaşa kadar filan bebekler sadece anneci oluyor babayla sonradan haşır neşir oluyorlar :) tam o zaman da eşiniz dönmüş olacak inş

Allah sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin:KK200: 40lı bebeğiniz adına eşiniz için üzüldüm o kadar çabuk büyüyorlar ki 1 aylık hali ile 3 aylık hali bile farkediyor eşiniz açısından daha zor O hallerini göremeyecek bol bol fotoğraf ve video çekin inşaAllah

Çocuk aklı nasıl olur babalarını unuturlar mı bilemem ona unutmak denemez sanırım zaman kavramı onlar için çok farklı baba döndükten sonra büyük olan hemen alışır geri babasına 10 ayı zaten idrak edemez hiç 10 ay geçmemiş gibi olur bence küçük olan elbette yadırgayacaktır diye düşünüyorum şu an sadece anneyi biliyor

Ama yeter ki sağ sağlim dönsünler her şeyi hallolur öyle değil mi:KK19: zaten 1 yaşa kadar filan bebekler sadece anneci oluyor babayla sonradan haşır neşir oluyorlar :) tam o zaman da eşiniz dönmüş olacak inş
Teşekkür ederim :) küçük kızım babasını yürüyerek karşılayacak inş. Eşim hergün bi video bi foto çek mutlaka diyor. Kızlarımın büyüdüğünü görmek istiyorum diyor. Eşime bi ağlasam o yıkılır çünkü onun işi bizden daha zor. Gece büyük kızımla uyuyorum ben o yokken. Ama o yalnız ..

Teşekkür ederim :) küçük kızım babasını yürüyerek karşılayacak inş. Eşim hergün bi video bi foto çek mutlaka diyor. Kızlarımın büyüdüğünü görmek istiyorum diyor. Eşime bi ağlasam o yıkılır çünkü onun işi bizden daha zor. Gece büyük kızımla uyuyorum ben o yokken. Ama o yalnız ..

Siz hep beraber o yalnız olacak onun için daha zor ben bir şey olmamasına rağmen her gün fotoğraf ve video çekiyorum siz de çekin :)

Sonuçta çocuklar büyüdüklerinde hatırlamayacak bile bu ayrılığı

Ben de içimizde büyük bir derdimiz var deyince korktum,baya kötü bişey sandım.Allah aşkına...
Bu kadar dertlenmeyin.Ne güzel mutlu bir yuvanız var,güzel yavrularınız,eşinizle bağınız var,bu bağ sayesinde o günler daha çabuk geçer.

Çok duygusalsınız siz. Evinizden niye ayrılıyorsunuz ?
Çok lazımsa kv yada anneniz gelsin dönüşümlü. 10 ay bu adam sapasağlam döncek gelcek bu kadar trajedi yapmayın.
Görümcem eşinden 2 yıl ayrı kalacak.
Üstelik kendisi çalışıyor 1,5 yaşında evlatları var ve kadın tabiki evinde yalnız kalıyor çocuğu ile birlikte.
İsteyen gider yardıma ama evden ayırmak niye?

Ben de içimizde büyük bir derdimiz var deyince korktum,baya kötü bişey sandım.Allah aşkına...
Bu kadar dertlenmeyin.Ne güzel mutlu bir yuvanız var,güzel yavrularınız,eşinizle bağınız var,bu bağ sayesinde o günler daha çabuk geçer.
Herkesin derdi boyuna göre işte :)

Çok duygusalsınız siz. Evinizden niye ayrılıyorsunuz ?
Çok lazımsa kv yada anneniz gelsin dönüşümlü. 10 ay bu adam sapasağlam döncek gelcek bu kadar trajedi yapmayın.
Görümcem eşinden 2 yıl ayrı kalacak.
Üstelik kendisi çalışıyor 1,5 yaşında evlatları var ve kadın tabiki evinde yalnız kalıyor çocuğu ile birlikte.
İsteyen gider yardıma ama evden ayırmak niye?
Evimin olduğu semt kv uzak . Onun tüm hastane işleri orda . Banada oraya gitmek düştü malesef

Öncelikle Allah kavuştursun. Ne gurbette yaşayan insanlar var . Çok şükür annen ler, kayınvaliden ler var .Yalnız değilsin. Tabiiki kızların da sende eşinin yokluğuna hissedeceksiniz ama Sonunda büyük bir kavuşma var . Allah eşinin yolunu açık etsin , seninde kızlarının yardımcısı olsun.

Öncelikle Allah kavuştursun. Ne gurbette yaşayan insanlar var . Çok şükür annen ler, kayınvaliden ler var .Yalnız değilsin. Tabiiki kızların da sende eşinin yokluğuna hissedeceksiniz ama Sonunda büyük bir kavuşma var . Allah eşinin yolunu açık etsin , seninde kızlarının yardımcısı olsun.
Saolun çok teşekkür ederim desteğiniz için

Somaliye gidecekse 4ay sonra 20gün izinleri olacak.Degilse arada mutlaka yollarlar kanunlar 6aydan uzun süre izin vermeden calistiramazlar.Cocuklar daha kolay alisiyor.ben memlekette dogum yaptim.esim dogumda geldi arada bir kez ameliyat olmam gerekti o zaman geldi.8.5 aylikti cocugum o zaman beraber yasamaya basladik.hoc etkilenmedi oglum.uzulmeyin boşuna rahat olun

Somaliye gidecekse 4ay sonra 20gün izinleri olacak.Degilse arada mutlaka yollarlar kanunlar 6aydan uzun süre izin vermeden calistiramazlar.Cocuklar daha kolay alisiyor.ben memlekette dogum yaptim.esim dogumda geldi arada bir kez ameliyat olmam gerekti o zaman geldi.8.5 aylikti cocugum o zaman beraber yasamaya basladik.hoc etkilenmedi oglum.uzulmeyin boşuna rahat olun

Hepinize selamlar.
Kızlar nasıl başlasam ne anlatsam ne desem bilemiyorum..
Şuan ayağımda minik kızımı sallıyorum (40 ı yeni çıktı), kucağımda büyük kızım uyuyor (27 aylık). Tatildeyiz eşim ben kızlarımız, çok mutluyuz şükürler olsun. Ufak tefek herkesin derdi olur bizde öyle bi aileyiz. Ama büyük bir derdimiz var ve birbirimizi üzmemek için konuşmuyoruz bahsetmiyoruz. Ben kendi içimden bile geçirdiğimde ağlama tutuyor beni. Eşim bir iki haftaya kadar uzun bir göreve gidiyor. Yaklaşık 10 ay. Biz yanında gidemiyoruz , öyle gerekiyormuş..
Evimde yalnız kalamıyorum çünkü eşim ben yalnızken aklım orda oluyor diyor. Kv demde kalıcaz. Orda bize oda yapıldı geçici eşyalar alındı. Kendi evime dokunmadım öylece duruyor.
Şimdi diyeceksiniz ki neden annende kalmıyorsun. Eşim öyle istiyor ve orda görev zamanı aklı burda olsun istemiyorum. Bizi dert edip dikkati dağılsın istemiyorum.kv iyi bi kadın onda da sıkıntı Yok.
Ama yüreğim çok buruk. Minik yavrum babasını görmeden büyüyecek :KK43: büyük kızım (bakmayın büyük dediğime oda bir bebek) babasına çok düşkün o yokken sürekli babasını istiyor. Acaba küçük kızım babasını 10 ay sonra gördüğünde yabancı bi adam görmüş gibi mi olacak? Büyük kızım babasını unutur mu? Ben hem anne hem baba nasıl olcam? Belki şubat mart gibi 10 gün izin verirler diyor. Bide ben yanına giderim belki günü birlik izin olursa imkan olursa. Ailem en büyük destekçim. Babam eşin gelene kadar bana emanetsin maddi manevi diyor. Ama ben onu çok özlicem. Dayanamıyorum sürekli gizli gizli ağlıyorum. Eğer ağladığımı görürse bi tarafı yıkık gidecek biliyorum. Bana hep sen çok güçlüsün kızlarımda senin gibi güçlü olsun diyor. Ama değilim, ben güçlü değilim. Ağlamamak için hep dişlerini sıkıyorum yanında. Bizim için o kadar çabalıyor ki. İstediğimiz herşeyi yapıyor. Bana teselli verin nolur 10 ay nasıl geçer biter?
oooo cok arabesk yasıyosun minikyavrum onu görmeden butucek sükür et ölüm haberi gelirse napıcan bu sana cok agar gelebilir ama bunu yazmak zorundayım bence kendine gelll

10 ay heee ahh ahh allah saglık versin ne 10 ay ölmesede 10 yıl sonra gelsin dersin sükür et sükürrr

Hepinize selamlar.
Kızlar nasıl başlasam ne anlatsam ne desem bilemiyorum..
Şuan ayağımda minik kızımı sallıyorum (40 ı yeni çıktı), kucağımda büyük kızım uyuyor (27 aylık). Tatildeyiz eşim ben kızlarımız, çok mutluyuz şükürler olsun. Ufak tefek herkesin derdi olur bizde öyle bi aileyiz. Ama büyük bir derdimiz var ve birbirimizi üzmemek için konuşmuyoruz bahsetmiyoruz. Ben kendi içimden bile geçirdiğimde ağlama tutuyor beni. Eşim bir iki haftaya kadar uzun bir göreve gidiyor. Yaklaşık 10 ay. Biz yanında gidemiyoruz , öyle gerekiyormuş..
Evimde yalnız kalamıyorum çünkü eşim ben yalnızken aklım orda oluyor diyor. Kv demde kalıcaz. Orda bize oda yapıldı geçici eşyalar alındı. Kendi evime dokunmadım öylece duruyor.
Şimdi diyeceksiniz ki neden annende kalmıyorsun. Eşim öyle istiyor ve orda görev zamanı aklı burda olsun istemiyorum. Bizi dert edip dikkati dağılsın istemiyorum.kv iyi bi kadın onda da sıkıntı Yok.
Ama yüreğim çok buruk. Minik yavrum babasını görmeden büyüyecek :KK43: büyük kızım (bakmayın büyük dediğime oda bir bebek) babasına çok düşkün o yokken sürekli babasını istiyor. Acaba küçük kızım babasını 10 ay sonra gördüğünde yabancı bi adam görmüş gibi mi olacak? Büyük kızım babasını unutur mu? Ben hem anne hem baba nasıl olcam? Belki şubat mart gibi 10 gün izin verirler diyor. Bide ben yanına giderim belki günü birlik izin olursa imkan olursa. Ailem en büyük destekçim. Babam eşin gelene kadar bana emanetsin maddi manevi diyor. Ama ben onu çok özlicem. Dayanamıyorum sürekli gizli gizli ağlıyorum. Eğer ağladığımı görürse bi tarafı yıkık gidecek biliyorum. Bana hep sen çok güçlüsün kızlarımda senin gibi güçlü olsun diyor. Ama değilim, ben güçlü değilim. Ağlamamak için hep dişlerini sıkıyorum yanında. Bizim için o kadar çabalıyor ki. İstediğimiz herşeyi yapıyor. Bana teselli verin nolur 10 ay nasıl geçer biter?
10 ay mi geçmez? Benim kızım babası öldüğünde 3.5 yaşındaydı ;bir daha hiç görme sarılma ihtimali olmadı! Siz 10 ay sonra hatırlar mi diye düşünüyorsunuz; unutursa hatırlar, babasi ölenler ne yapsin?????

Öncelikle zor bir durum. Kendimi yerinize koyduğumda hemen hemen aynı şeyleri hissedeceğimi biliyorum. Teknoloji çok ilerledi. Eşiniz müsait olduğunda görüntülü konuşmalarla birazda olsa hasret giderebilirsiniz belki. (Saçma mi düşünüyorum bilmiyorum)

Benim esimde doğumdan sonra gidecek tabii sizin kadar uzun bir süre değil ama ara ara gitmeye devam edecek. Sonunda kavuşma varsa, sayılı gün çabuk geçiyor inanin. Yeter ki sonunda kavuşma olsun.

Sizi en iyi ben anlarım eşim 9 aylık bi görevden geleli 2 hafta oldu. Ben dolmuşa binmeyi bile bilmeyen biriydim. O 9 ayda ne kadar güçlü bir kadın olduğumu anladım. Eşim gözü arkada kalmasın diye benim ailemin benim yanımda kalmasini istedi ama ben kabul etmedim. Otobüs de öğrendim alışveriş yapmayı da tanımadığım insanlarla konuşup sorunlarımı çözmeyi de. Hic bilmediğim bir şehirde hem de.

Geçmez denen zaman geçiyor. Yapamam dediğin her şeyi yapıyorsun , kaldıramam dediğin acıları kaldırıyorsun. Güçsüzüm diyorsun içinden ejderha çıkıyor.

Bu kadar nazlı olmayın bence. İlk baslarda eşimin her sesini duyduğumda ağlıyordum bu onda sadece sinir yaptı. Beni bir kaç gün aramadığı da oldu mızık mızık ağladığım için.

Kapının arkasinda en son giderken pantolonunu asmıştı ona hic dokunmadım mesela. Son giydiği tişörtü yıkamadım o gelene kadar sarılıp uyudum kirli gömleğini de görebileceğim bi yere aştım. Hic gitmemiş gibi hissetmeye çalıştım. İki kişilik sofra kurdum hayatımı değiştirmedim.

Sonra geldi ve bizim iliskimize detoks yapılmış oldu. Yenilendik ikimiz de. Saçımı kestirdim , yeni elbiseler aldım. Evde ufak değişiklikler yaptım.

Kafama cok takmamak için ek iş yapmaya başladım. 9 ay boyle geçti.

Ben sizin yerinizde olsam kimsenin yanında sığıntı olmam. Geleceklerse onlar gelsinler eve

10 ay mi geçmez? Benim kızım babası öldüğünde 3.5 yaşındaydı ;bir daha hiç görme sarılma ihtimali olmadı! Siz 10 ay sonra hatırlar mi diye düşünüyorsunuz; unutursa hatırlar, babasi ölenler ne yapsin?????

Allah rahmet eylesin , rabbim sabir versin :((( ama üzülmeyin lütfen çocuklarınız belki babasız büyüyecek ama güçlü bi annesi var ve kismetleri açık olacak hep

Back
X