Çok dertli hissediyorum

Bende bugun n buna benzer konu açtım bak istersen amaa

herkes beni haksız buldu sanki halbuki istediğim tek şey annemin desteği idi
Ailemin desteği idi ama
En zor durumda annem ne çocuğuma baktı n de para verdi
Evime ekmek alamazken bile çocuğuma bazlama yaptım yedirttim
Karşı komşuma çocuğumu baktirip ise girdim çalıştım benim en zor zamanımda yanımda olmayan anne nasıl içten olabilir

İngiliz dili ve edebiyatı okuyorum teşekkür ederim yorumunuz için
Keşke evlenmek yerine yurda başvuru yapsaydın, ayrı öğrenci evine çıksaydın. Eşin destek olurdu maddiyata.
Aslında yine öğrenci evine çıkma ihtimaliniz yok mu? Eşyaların kaldın, valizini alıp çıkın, birikim de yapılır okul bitene kadar

Umarım sende anne olup aile sevginin içinde kendi ailenle yaşarsın
Kendi çocuğuna hep destek olup sevgi verirsin Allah yardımcın olsun
Ben şimdi evladıma canımı veririm umarım bu sevgimiz daim olur

Kimin kaç yaşında evlendiği seni ilgilendirmez bu bir. Çocuk çocuk diye tutturmuyo şimdi tedavi olmazsa ilerde çocuk olmayabilir tedbir ondan takdir allahtan buda iki. Ve adam işinde sıkıntı çekmiş destek bulunca ayrılmak ona mantıklı gelmiş aileside destek verdiyse elbetteki yapmak zorunda buda üç. Sana kk konuları saçma geliyorsa açıp okuma sana zorla okutanmi var?
Mademki cevabın çözüm üreten cevap değil niye cevp veriyosun?
Bu kız burda çözüm arıyor böyle gereksiz yorum yapmayın adam akıllı ya taşın yada taşınma diyin çok mu zor ???

Son düzenleme:
Valla ağzınıza sağlık.Sanki bu ülkede okumadan evlenen çocuk sahibi olan yok gibi herkeste bı bilmişlik var kadın kadının dostu değil dusmani

Aynı şeyi başına gelmeyen anlamıyor.Benim annem bana babamla ilgili bişey dediğim zaman iyi gece sen git o zaman koynuna diybilecekd kapasitede bı kadin!! tacize uğradığım zaman intihar girisimigir bulunduğum gün beni o ilaçlarla başbaşa ölüme terk eden birisi.Ben yine d hala anne diye arkasında dolaniyorum.Bi insanlara bakıyorum herkes hasta olsa ilk annesne diyor.Beraber ağlayıp beraber gülüyorlar bı d kenfime bakıyorum yapayalnızim.Allah yardımcimiz olsun

Hakikaten ya insanları yargılamak ne kadar kolay.yaptığı tamamen size yanlış gelse bile yapmış evlenmiş kv ile aynı binada yaşıyor ve eşi işten çıkmış.size ne bize ne?çok dertli hissediyorum diye başlık açıp gayet samimi bi şekilde yazıp akıl danışmak belki bir nevi dertleşmek istemiş.üstüne gelindikçe geliniyor.konu sahibi arkadaşım Yaşın çok genç inşallah bebeğin,eşinle daha huzurlu,mutlu,rahat zamanlarınızda gelip huzurla büyüyecek.şimdilik bebek düşünme.yazdığım gibi atanmaya odaklan.sonrası çok daha kolay olur inşallah

Valla ağzınıza sağlık.Sanki bu ülkede okumadan evlenen çocuk sahibi olan yok gibi herkeste bı bilmişlik var kadın kadının dostu değil dusmani
Hakkaten öyle ya yazarken bile sinirlerim alt üst olarak yazdım. Kimene kimin ne zaman ne yapacağından insanlar ilerde ne yaşayacağını kendi belirlemiyo. Bunlar birisinin özeline bu kadar rahat ve patavatsız yorum yapma hakkını nerden buluyor anlamıyorum

Ama sen konuda bahsetmemişsin durumundan.
Okuduğumda ne zoru var evlenmiş, onca zorlukta çocuk düşünüyor dedim ben de.
Hastalığın neymiş? Erken tedavi olmazsa, bebek olmayacak?
Bunu nasıl öğrendin? Çocuk istiyorum diye doktora mı gittin, yoksa sıradan kontrol muayesinde mi?

Hasta olduğumu aşırı ve düzensiz adet şikayetiyle gittiğim zaman öğrendim.Doktor bır ve ya bı buçuk yıl içinde tedavi olup bebek sahibi olamazsan şansın çok düşer zaten şu anda da düşük dedi.Ben de dördüncü sınıfın ikinci donemi hamile kalırsam okuluma da sorun çıkarmaz diye düşündüm

Çok testeşek ederim yorumunuz için.İste insanlık olarak en büyük sorunumuz hemen yargılamak kimse demiyor ki 19 yaşında bi üniversite öğrencisi ailesiyle yaşayıp hayatını yaşamak varken neden evlenmiş diye.Sadece dertleşmek istedim Üzerimde çok büyük bir yük var anneme anlatamiyorum anlamıyor kimseyle paylasamiyorum

Burası umuma açık bir platform, herkes düşüncesini özgürce dile getirebilir. Kendisini ifade edebiliyor, sizin sözcülük yapmanıza ihtiyacı yok.
Insanların eleştirilerine bu kadar tahammulsuzseniz burası sizin için doğru yer değil. Zira burada her kültür seviyesinden insan var. Bu kadar saldırgan bir cevap 3. bir kişiye vazife de değil.

Size sizin dilinizden bir cevap vermek isterdim ama gereksiz yere ban yemek istemiyorum
Iyi geceler :)

Böyle şey olur mu ya? Ne tahlili yapıldı?
Karartma içini, başka doktora da muayene ol.
Hiç duymadım öyle şey

Sanane başkasının aldığı kararlardan
Bu kadar soru sormakta senin vazifen değil faydalı yorumunu yap kenara çekil. Ayrıca benim dilimle konuşman ban yedircek kadar ucuz değil haddini bil saygını konuştur çık kenara

Böyle şey olur mu ya? Ne tahlili yapıldı?
Karartma içini, başka doktora da muayene ol.
Hiç duymadım öyle şey
Bu doktor benim üç dört yıllık doktorum ben de ilerlemis rahim iltihabı ve yumurtalık tembelliği var rahim iltihabı uzun zamandır var sürekli ilerliyor doktor rahmini almamizda gerekebilir ilerleyen süreçte dedi üniversite hastanesine de gittim ozele de zaten hep düzensiz adet olurdum hala daha duzelmedi ama tedavi goruyorum

Geçmiş olsun
Öğrenci evine çıkmayı düşündün mü?
Eşli kalan çok arkadaşım oldu.
Odayı eşe kiraya veren de,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…