Cok dertliyim cok

Canm onu ddsnmemeye cals daha cok kcksun ve dedğin gibi cok riskli bi dönemdesin .

olgun olabilirsin ama yaşın hala 16 canım
yanlışa sürüklenme sadece bir özenme hoşlanma olarak düşün ve en kısa sürede aklından çıkarmaya bak
karşı taraf sizden haberdar mı bilmiyorum, eğer haberdarsa ve sizin hislerinize karşılık veriyorsa kesinlikle kötü niyetli bir insandır canım
yaşın daha çok küçük sömürülmene müsade etme

Gercekten cok aci cekiyorum o hislerimden haberdar degil onunla ilgilide hayaller kurup duruyorum tabi bu yasta gidip evlenicek halim yok 20 yasimi beklerim.

17 yaş fark ciddi bi fark canım suan sende yasından dolayı böyle düşünüyorsun. bence uzak durmaya çalış 33 yaşında aklı başında bir adam 16 yaşındaki biri ile beraber olmaz olursda niyeti farklı olur. Düşünmemeye çalış zamanla unutrusun..

Adam evli değilse umut vardır; neden olmasın ki?
Ama büyük ihtimalle yaş sorun olacaktır.
Sen ve o aynı jenerasyondan değilsiniz çünkü.
Ve daha pek çok sebep var tabii.

Bu mevzuyu şimdi anlayacak gibi durmuyorsun.
O yüzden o konuya girmiyorum.

Eğer konuşma, görüşme fırsatın varsa dene.
Ne diyelim başka?

Son düzenleme:
Sen 25 olduğunda fıkır fıkır.
Adam 42 olacak.
Sana uyum sağlamasını isteyeceksin ee bir yere kadar.
Şimdi anlamıyorsun ama bu ciddi bir sorun.
Aklından çıkarmaya bak.

Bugun evlenmeyi dusunmedigini duydum of ya ama o gozume oyle tatli geliyorki yanakklari falan bosu bosuna hevesleniyorum belkide ama takintilik haline getirdim resmen hep hep o aklimda.En sonunda sonum doktorluk olucak sanirim.Aileme soylesem cildirirlar -,-

Ergenlik döneminde normal kızların kendinden yaşça büyük erkeklere ilgi duyması. Bunun geçici bir durum olduğunu kabul edip yanlış adımlar atma. Şimdi kendin için bir erkek profili oluşturuyorsun tabi yaşıtların olan erkekler hala civciv kıvamında olduğu için malum geç olgunlaşıyorlar onları pek kendine uygun göremeyebilirsin. Ama ilerleyen yaşlarda o hoşlandığın kişi sana o kadar cazip gelmeyecektir emin ol. Bunu çocukluk aşkı de geç karşına gerçekten kendi dengin erkekler çıkacaktır ama bence bu yaşta önceliğin bir meslek sahibi olmam lazım olmalı. Bir kadın için en önemli şey bu devirde bu aşktan meşkten önce..

Senin yasindayken ben de bi hocamdan hoslanmistim. Simdi ben 26 yasindayim o yaslandi gitti. Ya ciddi biseyler olsaydi? Ben cok yogun calisan bi o kadar da sosyal olan biriyken kirk kusur yasindaki kocam evde oturup beni mi beklicekti? Boyle dusun tatlim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok haklisiniz ama sunu soylemeliyimki bir meslege ne kadar ihtiyacim varsa sevgiyede o kadar ihtiyacim var.Resmen sevgi muhtaciyim.Ne diyim bu yasima o kadar hoslandimki bir suru erkekten hepsininde sonucu bana ayri seyler katti kimisi hakaret etti kimiside sen cocuksun ekmegine bak dedi umarim bu seferkininde sonucu kotu olmaz bir anda biter.

Daha olumlu cevap verip moralimi duzelticek yokmu?

moralini düzeltecek şeyler söylemek isterdim ama gerçekler bazen can sıkar eminim bilinç altına bu işin imkansız olduğunu yerleştirdiğin için aşık olduğunu zannediyorsun halbuki senin tutkudan öte değildir güzelim... belki söylediklerim işine gelmeyecek ama emin old bu durum böyle gözüküyor insan ömrüne akıl edemeyeceği şeyleri sığdırıyor o yüzden bu güzel yaşında bu kadar dert etme kendine ve şuna da emin ol geçici bi durum bu kendini şartlama sakın öldüm bittim triplerine girme

Son düzenleme:
Eminim ki sadece heves. Ben de 17 yasindayim kendimden 7 yas buyuk birine asik oldugumu saniyordum ama gecti sonra unuttum gitti farkina bile varmadim bence sen ilgilenecek bir seyler bul kendine. Bos kaldikca onu daha çok dusunup asik olduguna inanirsin. Zamanla gecer bence yas farki gercekten fazlaymis cunku.

canım benim sana daha önce de yazdım
bu bahsettiğin kişi bana pek masum bir kişi gibi gelmedi
30 yaşı aşmış bir erkek evlenmeyi düşünmüyor ama aranızda duygusal bir çekim var ve seni tam reddetmiyor farkında mısın
senin bu boşluk duygundan toyluğundan faydalanmaya çalışıyor

burada ki insanların büyük bir kısmı senden yaşça büyük ve tecrübelere dayanarak konuşuyor değil mi bizi dinle ve bir hata yapma

illa bir sevgilim olsun diyorsan kendine yaşıt birilerini bul
sinemaya git
otur beraber ders çalış
partilere katıl falan filan

ama sakın sakın kendinden bu kadar büyük biriyle ne bu kişiyle ne de başkasıyla birlikte olma

Saçmalama çocuğum 16 yaşında bir kızın 33 yaşında bir adamla birlikte olmasına yasa bile müsaade etmiyor. Baban yaşında ayol adam, istese senin ysaşında çocuğu olurdu. Hepimiz lisede yok dersane hocamızdan, yok arkadaşımızın abisinden vs hoşlandık, tadında bırak. Okuluna dersine odaklan, şurada üniversiteye ne kaldı. 26 yaşında olsan da 17 yaş büyük, 43 yaşında birinden hoşlansan, "yine yaşı büyük ama hadi tercih meselesi" diyeceğim.

Çok sevgiye ihtiyacın varsa, kendi yaşıtlarınla tatmin et bu ihtiyacı, koca adamla ne işin var. Sert oldu ama, bu da sana benden bir abla tavsiyesi. Unut demiyorum sana, çok istiyorsan hoşlanmaya devam et ama hobi olarak hoşlan, içinden hoşlan.

bence kurtul babanla yaşıttt
git 20 lerde birini bul yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…