Nutkum tutuldu.
Had aşmak böyle olsa gerek.
1. Si nur süresini okuyup kapandiginiz Kuran i kerim de, 'günaha yaklasmayin' diye de âyet i kerime vardır.
Tesettürlü olabilir, bara girmek gibi bir seçim yapabilirsiniz ancak bunu bir başkasına bir şey olmaz diye tavsiye etmeyi yapabilir misiniz? bence bir daha düşünün.
Bu bagnazlik, yobazlik vs değildir. Ben yapıyorum nefsime söz geciremiyorum başka bunu doğru bir şey gibi lanse etmek çok çok başka
Bugün kuran i kerim tefsiri okuyup anlamaya calisan (!) onlarca diplomalı veya diplomasız bu işin erbablari bu kadar iddialı konusamiyorken sizin tefsir okuyup anlamanız karşısında saygiyla egiliyorum.
Sadece fatiha nin tefsir üzerine 6 cilt yazılmış.
Arapca Okumayi elestirmissiniz , sanırım bir git gel yaptınız bu kadar hükümlere hakim olduğunuza göre.
Ayrıca yok topuzu varmis , yok pantolonu darmış diye elestirdiginiz insanlar takva olarak sizden üstün olabilir. Bunu olcebilecek bir takometre olmadığına göre insanların gunahlarini açık etmek ve eleştirmek yerine örtmek ve vazgeçirmek yoluna gitmelisiniz.
Kimin neye inandığı baskadir. günahta insanlar için vardir.
Ama herkes kafasına göre din yorumlarsa dünyada 7 milyar din olur.
Bence bazı konularda bir başkasına budur, değildir demeden önce biraz daha düşünün.
Burası herkese açık bir mecra, sizin bir şey olmaz dediğiniz şey eğer gerçekte sıkıntılı bir durumsa burada sizin de sorumluluğunuz olur.
SusmayanKalem
P
Poche
Mune