Çok dertliyim ilk defa başıma geldi

Lirosa

🧚‍♀️
Pro Üye
12 Nisan 2016
2.271
9.721
158
24
Merhaba arkadaşlar ben 1 hafta önce denize gittim ve sanırım oradan kaptı enfeksiyonu. Çünkü cinsel iliski baya önce yaşadım . Çok sinirlerim bozuldu koku yapıyor akıntı çok kaşıntı falan :KK43: internette okudum farklı şeyler yazıyor kimisi günlük Ped tak yazmış kimisi takma yazmış hep farklı farklı şeyler. Aranızda illaki yaşayan vardı sizin enfeksiyonunuz nasıl geçti? Neler yaptınız birde kaç günde geçer acaba şimdiden teşekkür ederim ve krem kullanmayı düşünüyorum ama hangisi daha çok etkili

Doktora git canim sakaya gelmez.

Merhaba arkadaşlar ben 1 hafta önce denize gittim ve sanırım oradan kaptı enfeksiyonu. Çünkü cinsel iliski baya önce yaşadım . Çok sinirlerim bozuldu koku yapıyor akıntı çok kaşıntı falan :KK43: internette okudum farklı şeyler yazıyor kimisi günlük Ped tak yazmış kimisi takma yazmış hep farklı farklı şeyler. Aranızda illaki yaşayan vardı sizin enfeksiyonunuz nasıl geçti? Neler yaptınız birde kaç günde geçer acaba şimdiden teşekkür ederim
Doktora gidemiyor musunuz?Burdan ne denir hijyene dikkat edin. Kuru tutmaya çalışın ama doktora gitmelisin ... İlaçsız zor geçer.

Merhaba arkadaşlar ben 1 hafta önce denize gittim ve sanırım oradan kaptı enfeksiyonu. Çünkü cinsel iliski baya önce yaşadım . Çok sinirlerim bozuldu koku yapıyor akıntı çok kaşıntı falan :KK43: internette okudum farklı şeyler yazıyor kimisi günlük Ped tak yazmış kimisi takma yazmış hep farklı farklı şeyler. Aranızda illaki yaşayan vardı sizin enfeksiyonunuz nasıl geçti? Neler yaptınız birde kaç günde geçer acaba şimdiden teşekkür ederim ve krem kullanmayı düşünüyorum ama hangisi daha çok etkili
bu enfeksıyon degıl dırek mantar bır jınekologa gıdın sıze ılaç versın baska turlu gecmez.

Mantar olmuştum. Önce gitmeye çekindim. Sonra mantarlar arttı orası cehenneme döndü haberin olsun artmadan git

Çekinecek birşey yok aslında sağlık ocağına gidersen şikayetlerini söyle hiç muayene etmeden ilaç yazar zaten...Büyük bir ihtimal mantar olmuşsunuz ...Bir krem hap hemen iyileştirir.İlaçsız o eziyeti çekmeyin geçmiş olsun.

Doktora gitmeden zor geçer.
Bana fitil vermişti ilk günden etkisini göstermişti, çekinecek birşey yok, herkesin başına geliyor.

Denizden olacagini sanmam da islak mayoyla oturmussunuzdur.

Mantar enfeksiyonuna benziyor. Bu gibi durumlarda doktora gitmeye çekiniyorum yazmışsın komik olma, kimin hoşuna gidiyor ki? Mecbur gideceksin, tedavisiz geçmez boşuna kendine eziyet etmiş olursun.

Denizden mantar geçmez benim bildiģim başka yerden kapmiş olmalisin. Yahu bunun için doktordan utanilinir mı hiç vakit kaybetmeden git derim. Fitilde verebilir illa krem olacak değil. Mantar artı idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir.

Saglikocagina gitmistim..denizden sonra boyle oldum diye anlattim..ilac vermisti..oyle gecti..bence hemen git..

Back
X