• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok disiplinli aile yapısı

Disari gezmeye çıkabilirsin ailenin o kadar laf edecegini sanmam. Ne o öyle. Hayat boyle gitmez ama internet maceralarina guvenme. Bir arkadasin da dedigi gibi ya uyusturu ya issiz ya da sapik ya da evli oluyorlar. Aklinizi basiniza alin lütfen. Böyle seylerden medet ummayin...
Kapıya çıkıyorum ben desem ne olacağını düşünmek bile istemiyorum.. izin almaya çalıştım kaç kez konuyu kapat !!! Dediler sana kapı mapı yok otur oturduğun yerde diyor :(

Güldürdün tşk ederim :D fakat güzellik kalptedir.. güzellik diye bildiğimiz geçicidir

E kilonu dert etmene gerek yok o vakit ;)
Kapidan cikmadigin konusuna inaniyorum ben bu arada.
Bu tip aileler hala var. Hatta bir tanidigim zannettim ama yasin tutmuyor : )

Kapıya çıkıyorum ben desem ne olacağını düşünmek bile istemiyorum.. izin almaya çalıştım kaç kez konuyu kapat !!! Dediler sana kapı mapı yok otur oturduğun yerde diyor :(

O zaman demekki senin bir seylerini yakalamislar ki böyle yapiyorlar. Bi neden olmadan yapmazlar. Sen, bi olayi bize tam anlat bakalim. Internetten bir seyler cevirdigini falan mi gördüler. Bunlari da anlat ama doğru bir sekilde yalansizm.

O zaman demekki senin bir seylerini yakalamislar ki böyle yapiyorlar. Bi neden olmadan yapmazlar. Sen, bi olayi bize tam anlat bakalim. Internetten bir seyler cevirdigini falan mi gördüler. Bunlari da anlat ama doğru bir sekilde yalansizm.
Bakınız anlatamıyorum herhalde böyle Yetiştim ben ve bundan sonra çıkmam onlara ters geliyor şimdiye kadar çıkmadın neden şimdi gibicesine düşünce yaratiyorlar. Hiç bir hatam olmadı hatami yakaladığı da olmadı allaha şükür kötü seyler yapmadım sadece ilk kez internetten şimdi tanıştım uzun süredir arkadaştık her ikimizde çok iyi anlaşan arkadaştık. Sonra böyle oldu .

Bakınız anlatamıyorum herhalde böyle Yetiştim ben ve bundan sonra çıkmam onlara ters geliyor şimdiye kadar çıkmadın neden şimdi gibicesine düşünce yaratiyorlar. Hiç bir hatam olmadı hatami yakaladığı da olmadı allaha şükür kötü seyler yapmadım sadece ilk kez internetten şimdi tanıştım uzun süredir arkadaştık her ikimizde çok iyi anlaşan arkadaştık. Sonra böyle oldu .

O zaman basta alistirmayacaktin canim. Basta alistirmissin da merak ediyorum okula falan hic gitmediniz mi?

Ben sana inanıyorum çok böyle aileler var almanyada halen 1967 yıllardan kalma ama inan ki ailen doğru yapıyorlar çoğu erkeğin mesleği yok,parası yok rezil hayatları var kızlarda bu erkekleri birşey sanıyor halen baba parası yiyorlar annemin karşı oturduğu binada aynı senin gibi internette yazışan genç kız varmış neyse bu oğlana kaçmış ama oğlanın yaşadığı şartlar çok kötüymüş geri kalmış bir köy sonra kızı hem annesi hem kaçtığı oğlan dövmeye başlayınca bu annesine tel, açmış anne beni burdan kurtar diye, fazlada toz pembe hayallere kapılma derim,sonun o kız gibi vahi, olmasın

Inanki küçüklükten beri böyle önce çıkma gereği duymadım ve böyle alışınca çıkmamı istemiyorlar. Abartmiyorum olduğu şekilde anlatıyorum kendi derdimin çağresi olabilsem neden burda fikir sorayım Hayır çıkmadım.. :(
Cnm kusura bakma bana da abarto geldi de sasirdim acaba guvenmiyorlar mi sana diye dusunmustum kapi omune bile cikmamak ancak hani bi yanlis yaparsin da ceza verir ailen oyle olur normalde ama bana pek normal gelmedi
Ve sen de disariyi cikamadigin icin arkadas ariyosun netten ama yanlis yapiyosun cnm bu devirde herkese guven olmaz iyi dusun .tabi ki hernetten buldugun kotu olacak degil ama sen sırf baskidan kurtulmak.icin o arkadasinla gorusmej istiyosun bu da seni yanlisliklara iter

Oturdugunuz yerde yok mu arakads madem disari cikamiyosun kiz arkadaslar edin me ye calissan birbirnize gidip gelseniz
Ailenle hic konustunmu bu konuyu okulun varken nasil gonderiyolar seni okula madeemm

Moral bozucu ol diye degil destek için geldim.. kafam karışık olmasa zaten ihtiyaç duymazdım
moral bozmuyorum.pişman olacağın bir şeyi engelliyorum. iyiki de böyle yetişmişim diyeceksin. benlik bi durum yok yani..
haa alternatiflerin var mı? çoook... ama bunları yazıp da kötü şeyleri aklına sokmayalım ;)

Cnm kusura bakma bana da abarto geldi de sasirdim acaba guvenmiyorlar mi sana diye dusunmustum kapi omune bile cikmamak ancak hani bi yanlis yaparsin da ceza verir ailen oyle olur normalde ama bana pek normal gelmedi
Ve sen de disariyi cikamadigin icin arkadas ariyosun netten ama yanlis yapiyosun cnm bu devirde herkese guven olmaz iyi dusun .tabi ki hernetten buldugun kotu olacak degil ama sen sırf baskidan kurtulmak.icin o arkadasinla gorusmej istiyosun bu da seni yanlisliklara iter

Oturdugunuz yerde yok mu arakads madem disari cikamiyosun kiz arkadaslar edin me ye calissan birbirnize gidip gelseniz
Ailenle hic konustunmu bu konuyu okulun varken nasil gonderiyolar seni okula madeemm
Iste birakiyolar okula aliyolar. Simdi okulumda yok tamamen evdeym

Ben sana inanıyorum çok böyle aileler var almanyada halen 1967 yıllardan kalma ama inan ki ailen doğru yapıyorlar çoğu erkeğin mesleği yok,parası yok rezil hayatları var kızlarda bu erkekleri birşey sanıyor halen baba parası yiyorlar annemin karşı oturduğu binada aynı senin gibi internette yazışan genç kız varmış neyse bu oğlana kaçmış ama oğlanın yaşadığı şartlar çok kötüymüş geri kalmış bir köy sonra kızı hem annesi hem kaçtığı oğlan dövmeye başlayınca bu annesine tel, açmış anne beni burdan kurtar diye, fazlada toz pembe hayallere kapılma derim,sonun o kız gibi vahi, olmasın
Aynen yurtdışında ki ler bazısı öyle onlardan bitaneside benim.. anlattığın hayatı yaşıyorum

Iste birakiyolar okula aliyolar. Simdi okulumda yok tamamen evdeym
22 uasindasin ve seni okuka ailen mi birakiyo ?
Cnm basindan bi olay gectiyse anlat yardimci olalim lutfen eger anlatmadigin seyler varsa soyle kimse seni tanimiyo nurda nasilsa
Basina kotu bisey mi gekdi de ailen korumaya calisiyo
bu yasina kadar ailen nasil okula getirir goturur insan.bikar ya ..
Hadi birakiyolar arkadaslarin falan ne ediyo bu duruma
E 22 yasinda kocaman kizsin sonucta
On yargili olmak istemiyorum kusura bakma basindan bisey gectiyse anlat kimse seni kinamaz kizmaz ne haddimize cnm burada dertkesiyoruz hepimiz neticede

Evet şuan kızıyor sun ailende abartiyor olabilir ama arkadaşla rın dediği gibi hayat öyle toz pembe değil En Büyük KK:KK43:

Ben konu sahibine kızmıyorum. Baskılanmış bireyler kendilerine değer vermiyorlar, bu bir gerçek. Ama şunu söyleyebilirim kendimce, çok zayıf bir karakterin varmış konu sahibi. Kilonun sebebi de muhtemelen budur zaten. Dert diye üzüldüğün şey çok saçma, cok gereksiz. Kendine yetebilmeyi öğrenmelisin. Vakti geldiğinde karşına sana en uygun olan kişi çıkacaktır zaten emin ol. Sen kendini sev en başta. Ver kilolarını, kendine yeniden bir bak. Interneti kullanış amacın aslında ailenden intikam almak binevi, seni baskıladıkları için bu şekilde tatmin ediyorsun kendini. Yapma. Yanlış yoldasın, cok hata yaparsın. Gör bunları. Büyü. Zaman geçsin anlamında söylemiyorum, kafa yapın büyüsün. Olgunlaş. Çocuk gibi davranma. Inan bana çok üzülürsün, bunun sonu hezeyan.

aman arkadaşım ailen bu kadar disiplinli diye bunaldın diye internetten tanıştığın birine sarılma
denize düşen yılana sarılı misali
aman dikkat et
zaten kapıya çıkamıyorsan insanların ne kadar kötü olduğunu da tecrübe etmemiş olabilirsin o_Oo_O

İnsanın başına gelmeyince inanmaması gayet normal. Böyle Yetiştim ve nereye gidersek ya annem ya babam olur.
Valla bende hep ailemle cikarim yolculuklara bu devirde ne arkadaş ne erkek arkadaş var bunda üzülecek birşey yok yani bu benim tercihin olduğu için uzulmem ben ama nette tanistigin adama guvenmeyecegini bilecek kadar yalniz kalmamissin sen,iyi düşün adam ne kim onun yazdigi dişinda birşey bilmiyorsun burada en yakin arkadasinin tanistirdigi sonradan sevgili olduğu adam evli cikiyor..

Öncelikle merhaba. Ben 21 yaşında genç bir kızım yurtdışından dönüş yaptık ve hiç bir arkadaşım yok 21 yaşımdayım bikaç ay sonra 22 olacağım hayatımda yanlız kapıya çıkmışlığım yok. Eve tıktılar iyice cok bunalımdayım. E dolayısıyla internetde biri ile tanıştım ama çok uzun süredir tanıyorum dertlenirdik vs. Annesini babasını kaybetti. Cok kötü dönemler yaşıyordu biz çok iyi arkadaştık sonra aşka dönüştü. Ama hiç buluşma olmadi biliyorsunuz mümkün degil. :( ve ben kamerada ince gözüksemde gerçekte kiloluyum 76 kiloyum ve beni beğenmez belkide. Cocukla cok ciddiyiz her ikimizde sadece mutlu olmak istiyoruz. görse yüzüm allaha şükür çoook iyi. Ama kilom var fakat onuda geçtim çocuk buluşmak istiyor. Ve bana haftaya geleceğim falan diyor. Ve diyemiyorum ki ben kapıya çıkamıyorum. Inanmaz ki kim inanır buna çünkü çıkmayan kalmadı sayılır inanki kapıya çıkamıyorum ne olacak benim bu halimmm yardım edin çıkmazlardayım.

tatlım netten tanışıp evlenen insanlar tanıyorum ama herkese güven olmaz öncelikle hakkında hayırlısı olsun. ayrıca kiloluysan ne olacak karşındaki insan senin fiziğini değil kalbini sevmeli. ailene gelince güven eksikliği mi yaşıyorlar sana karşı sonuçta çocuk değilsin artık. sürekli evde, dışarı çıkarken ailesiyle çıkan birinin de kendine özgüveni olmaz. ailenle konusmalısın çocuk olmadığını büyüdüğünü onlara güzellikle söylemelisin.

Back
X