• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok disiplinli aile yapısı

Aferim ailenize bravo! Sizi böyle sıkarak hata yapma potansiyelinizi arttırıyorlar! Kendinizi yalnız hissedip daha sadece iki ay tanıdığınız adama güvenmek istiyorsunuz.

Ayrıca lütfen 22 yaşındaki gencecik bir kızı eleştirmeyelim arkadaşlar. Ailesini eleştirelim. Ben de paranoyak bir baba ile büyüdüm ilk evliliğimden 27 yaşımda boşandığımda babam beni eve hapsetti artık sokağa çıkamazmışım! Senelerce sürdü bu ne savaşlar verdim bir ben bilirim. Özgürlüğüme kavuşmam 32 yaşımı buldu. Ben sizi iyi anlıyorum ama bu adama da güvenmeyin derim hemen. Yaşınız daha çok genç kimbilir ne yaşanacak günleriniz var ileride. Evliliği falan boşverin.

Benim babamda gerçekten çok disiplinli biri bu kadar abartmıyor fakat sıkıyor gerçekten. Size çoooook katılıyorum noktasına virgülüne kadar

Canım boşver severek evlenme.Rast gelmeyince gelmiyor.Görücü usulü severek evlen gitsin..Yoksa net ortamı çok rezil.Görücü usulunü mumla ararsın..Kısmetini bekle görücü de olsa..Bir arkadaşın,yok mu güvenilir onun yardımıyla açılsan biraz..Bir büyüğün annenleri uyarsa biraz...Olmuyorsa bol kitap oku..Kitap alma bahanesiyle çık güvendikleri bir arkadaşınla,kuzeninle çıksan..Namazdı kuran'dı bunlarla uğraşsan hiç değilse ahirete hazırlansan....Olmuyorsa gerçekten üzülme..Dışarda olumsuz şeylerle karşılaşmaktansa azıcık aşım kaygısız başım..Rapunzel gibi otur güzelim..Ben çalışan biriyim,iş stresi falan,evde olmanın özlemi içindeyim:KK66:

Back
X