Çok doldum

Nefret edilesi Bı kardes ıs kardes de bitiyor ZTen. Bu kızda neymıs boyle aldattığı halde vazgeçmiyor. B*kunda altını varmıs hayret bısey. Babanıza uzuldum adam yoktan yere tefecılere karısacak.
Allah yardım etsin ne diyelim. Ama ayrılmaları en dogrusu.

anlamıyorum bu erkekleri biri seviyom der biri boynumun borcu der bulunmaz hint kumaşı biz mı olamadık.
bırakın babanız bukadar çırpınmaya bulacaktır bir çözüm
kardeşiniz sebiyom dedikçe altınları kapan aileden yiyecektir yekmeyi.
aile içinde savılen birileri varsa gelip konuşsa babanızla farkına varır belki

Vay be ne güzel memleket. Aldat,başını belaya sok,yetmesin babasının başını belaya sok,borca sok telefon aldır,ondan sonra onu isterim,bunu isterim de babanizda gitsin borç para arasın. Hadi verdi diyelim tefeci parayı,düğünden sonra neyle ödemeyi düşünüyor babaniz o parayı?
Altın derseniz çok gülerim zira.gelin adayınızın size takı vereceğini sanmıyorum. Olan babanıza olacak yani.
Yerinizde olsam beş kuruş vermem,evlenecek yaşa gelmiş eşşek kadar adam bir zahmet çalışsın ne istiyorsa yapsın. Sorumsuz sorumsuz takılacağına.

Seni hatirladim,baban cok sorunluydu ickici
Ayni benim babam ve benimkide tefeciye düştü,o da yetmedi tefeci borcunu kapamak için de bankadan kredi cekti emekli maasinin cok azini alabiliyor suanda bankadan borcla borc kapatti
Beni sakin yanlis anlama güzelim ama boyle insanlar akıllanmazlar
Çünkü el iyisi muhabbeti var ortada anladigim kadariyla evine ekmek almayan baba oglunu evlendircek diye borca harca giriyor pes artik
Sen neden canini sıkıyorsun
Bence erkek kardesinde babana cekmis ayni
Sorumsuz ve de gitsin calissin kizi da affetmis zaten üstelik
Sen bence hic bulasma bunlara birak ne halleri varsa gorsunler videoyu da göstersen etsen seni suclu bulurlar kardesin yine nişanlısıni tutar gibime geldi
Yaziklar olsun
Olan annene olcak ona üzülüyorum herhalde hic soz hakki yok kadinin? Bu ne ya
Altin mis senetle esya almakmis
Acaba sen evlensen nasil davrancaklar ama sanirim sen çalışıyordun
Üzüldüm inan

Baban da hakediyor bosver ne yaparlarsa yapsinlar. Sen kendine para konusunda baski yaptirma. Eski konularini da biliyorum.. erkek arkadasinla iyiysen onla evlenip yuvani kurmaya bak derim ben..
Bencede konu sahibinin sinirlerini cok bozdular babasi bencede hak ediyor kendi kızı icin yani konu sahibi için yaparmi boyle birsey
Bence yapmaz
Ve konu sahibi bildigine gore babasi da biliyordur oglunun boynuzlandigini
Insallah sevgilisiyle evlenir ve mutlu mesut bir hayati olur Allah in izni ile konu sahibinin ailesi cok sorunlu
Tıpkı benimkiler gibi

Boşuna kıza kızmayın. Erkek çocuk diye kardeşin biraz şımartılmış o kadar

Ben aılemden ıllallah ettım bıktım.Kesınlıkle evlenınce gelmek ıstemıyorum yanlarına. Babam cok ayrımcı.Biz el olcakmısız kız kardesımle.Hep ayrımcılık yapıyo

Kardeşiniz boynuzlarıyla mutlu olmaya razı anlaşılan da,babanıza ne oluyor.
Bunca şey yaşanmış,olağanüstü durumlar bunlar.
Kim olsa bitirirdi bu ilişkiyi,hangi aile olsa karşı dururdu.
Çok ilginç başlarına daha gelecek var ve hepsini hak ediyorlar gibi.
Sanırım evlisiniz.
Karışmayın, para da vermeyin.
Herkes kendi aklının bedelini ödesin.
Delilik bu resmen.

Ben aılemden ıllallah ettım bıktım.Kesınlıkle evlenınce gelmek ıstemıyorum yanlarına. Babam cok ayrımcı.Biz el olcakmısız kız kardesımle.Hep ayrımcılık yapıyo
Yaziklar olsun
Binbir defa hemde
O cok kayirdiklari el ustunde tuttuklari oğlundan darbeyi yiyince,güvendiği dağlara karlar yağınca görür o baban degerini anlar anlamasina da
Onda fırtına kopsa sende yaprak kımıldar mi acaba o zaman ..

O yaman gelininiz ve ailesi de babanin hakkindan gelirler ne diye üzülüyorsun saf olma baban az degil hicte yazık degil kendi kızına böyle davranan el olcakmissin ya sen o zaman
Kendisi de el kızıyla hasr olsun bakalim neler yapcak gelin daha yolun başındasınız
Asıl el olan da o igrenc mustakbel yengen

Pislikler

Ayy kıza ben deli oldum. Karaktersize bak hem çocuğu aldat hem bu kadar zorla. Bu kız sizin kardeşinizi bitirir evlendikten sonra.Bu kadar sor durumdayken bence bu evlilik olmasın ya da ertelensin bu kadar olay üstüne bu evlilikten bi fayda gelmez. Kardeşinizle adam akıllı biri konussun akıl versin. Gidişat çok kötü

Konu sahibinin ailesi normal degil kim yani babasi.
Ickici
Eve ekmek almaz sadece kirasini ödüyor konu sahibinin
Evlat ayrimi yapan siz evlenince el olacaksiniz diyen annesi de cok çekmis vakti zamaninda babasından
Baba da bitiyor her sey

Hemen evlensinler uzarsa bu isin cılkı çıkar diyormus

Arkadaşım zaten babasının sorunlu olduğunu anladım. Davalık olduğu kızı gelin diye alıyor. Yani babadan akıl gelmez zarar gelir geliyormuşta. Adam akıllı biriyle doğru dürüst birisiyle konussun. Ay hiç olmadı psikoloğa gitsin çouk kafayı yer o kızla yazık be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…