Çok doldum

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Konu çok uzun.Bu yüzden detay olarak anlatıcam.24 yaşında erkek kardeşim var.Şuan nişanlı.Nişanlısı onu sevgiliyken aldattı.Aldattıgı çocuk kardeşime saldırdı.Çocuk darp raporu aldı ve babama dava açtı.Babam para cezası aldı.Biz batılıyız kız dogulu.Adetleri şuymuş.Herşey erkek tarafına aitmiş.Altın tura falan da istediler.Babam herseye tamam dedi.Nişandan 5 ay gecti.Sadece 2 bılezık ve tura falan aldık.Ne eşya ne birşey.Erkek kardesım bankadan 2 kez kredı cekıp ödememiş.Suan ıcralık kredı cekemıyor.Cektıgı parayı naptı bılmiyoruz.Avukat nişanlısı ve baldızını aramıs neden aradı bunu da anlamadık.Dügün günü belli olacak.Kız dedı kı eger o gun kesılırse baska gun yapılmazmıs.Kız bır yandan kardesıme surat yapıyor dugun seneye kalacak dıye.Babam kız kardesımle bana para baskısı yapıyor.Babam elıne gecenı kardesıme bılezık yapsın dıye verıyor.Kredıye basvurdu cıkmadı.Factorıng sırketlerınden almaya calıstı olmadı.Bugun amcaoglum söyledi.Babam buradaki bütün tefecılere gıtmıs.Dugunun ertesı gunu verıcem demıs.Emeklı maasından baska parası yok.Vermemısler ama yaa baskasından alırsa.Sadece anlamıyorum.Insanları bu kadar zora sokmak gerek mı.O kadar cok ısteklerı var ki.Adam tefecılere gıttı sonunda.Kardesımden nefret edıyorum...

Yanlış anlamayın ama kardeşinizin nişanlısına ne mecburiyeti var ? Babanız bu kadar yükün altına girmek zorunda mı ? Aldatma , dayak , ödenen ceza falan ... yani bu evlilik olmak zorunda mı

Yanlış anlamayın ama kardeşinizin nişanlısına ne mecburiyeti var ? Babanız bu kadar yükün altına girmek zorunda mı ? Aldatma , dayak , ödenen ceza falan ... yani bu evlilik olmak zorunda mı
kardesım cok sevıyormus ılla bunla evlenmek ıstıyor.Kız parmagında oynatıyor.Babamın dugun boynunun borcuymus

Kız Doğulu.. Kardeşinizi aldatmış.. Turadan önce daha farklı değer öncelikleri olmalıydı. Şaşkınım.
ben butun vıdeo fotoları sılmedım kızın.saklıycam.Kızın aılesıne hıc guvenmıyorum.Bız karakoldayken kızın ablasına demıstım.Bu cocugun basına bırsey gelırse herkes gorur babanda fotoları dıye.Bız gosterelım korkumuz yok demıslerdı.Ayrıca 2sını aynı anda ıdare ettıgını ablaları kuzenlerı bılıyormuş

Ya hadi kardeşinizin “aşk” tan gözü kör olmuş hiçbirşey görmüyor gözü ... babanız bile ilerde “keşke” der gibi geliyor bana
İnşallah uzar dugun.Ama babam kasım dıyecek dugune.Kasımda yapamazsak sanırım yuzuk atacaklar.Babam 30 bınlık esya alcak senetle magazadan.

bu ne saçmalık yahu, altınmış herşey erkeğe aitmiş, kardeşiniz bütün bunları görmüyor mu? babanızın ne kadar zorlandığını falan? eğer illa o kızla evlenmek istiyorsa çalışsın kendisi karşılasın bu ekstra giderleri. Para biriktirsin, beklesinler. Ben çok üzülüyorum bir emekli maaşıyla çocukları için kendilerini böyle harap eden anne babalara.. ailenizle görüşün böyle emrivaki, adetmiş gelenek görenekmiş olmaz, doğulu olmaları durumu değiştirmez, insanlarsa eğer anlayış göstermeleri lazım. Bizim de etrafımızda çok doğulu insan, komşu var, böyle bir zorlama asla yapmazlar.

aynı seyı kız kardesım yada ben yapsaydık hayatı zehır ederlerdı.Zorla evlendırmeye calısırlardı.Ben kızı ıstemıyorum.Ama venım ıstemememle olmuyor

Babam uzarsa bu ıs bozulur dıyor.Bır an önce yapmak ıstıyor.Kardesım bu yasa kadar hep gezdı.Bırıkmısı hıc yok.Kıza senetle telefon alıp ıcralık olmus falan.Ben karısmıyorum ama sadece uzuluyorum.Erkek kardesım anlayıssız.Kızın koluna kalın kalın bılezık yapmaya calısıyor.Gun kesılecek dugun ıcın.Ben gıtmeyecegım.Kızdan da aıleısnden d esogudum

Kardesımın tek derdı.Bır sekılde babama dugunu yaptıracakçKendı borca gırmeyecek.Evlenınce yuzumuze bakmayacak

anladim, o halde aileniz ve kardeşiniz bu işten vazgeçmeyecekse, siz kendi ruh sağlığınız için dediğiniz gibi çok dahil olmayın bu konulara. Uyarınızı yapın çekilin. Nasıl olsa bir gün kardeşiniz de anlayacaktır neyin ne olduğunu.. yaşaması lazım, şuan kim ne dese batacaktır ona, düşman kesilecektir o yüzden karışmayin bence, ne diyeyim..

Babanız bile oynatılıyor kardeşin ne yapsın ki? Elbette ki kardeşinin bu duruma gelmesinde ailenin payı vardır.

Sorumluluk almayı öğrenmesi lazımdı

Kusura bakmayın da ailecek enayisiniz galiba.Dünyada kız mi kalmadı ? Kardeşiniz de kendini aldatan ,kullanan biri ile evleniyorsa evlensin. Kendi düşen ağlamaz. Evlenince de başkalarini bulur aldatmaya devam eder kız, kardeşinizin de parasını yer. Ciddi manada günümüz insanlarına ağzına eden yarıyor.

Siz karismayin, bile bile kendini ateşe atan insanlara laf anlatmayı sevmiyorum. Bir musibet bin nasihattan iyidir , evlenince nasılsa görecek bir seyleri. Hiç bir masrafa da karismayin. Babanız da küçücük adam değil ki o düşünsün.

Kız altından filan mı yapılmış? Kimse de olmayan süpersonik bir özelliği filan mı var?Anlayamadım durumu.

Aldatmış, bütün her şey ortalığa saçılmış, olay büyümüş, sonrasında en küçük bir utanma olmamalı ki, bir de hala onu isterim şunu isterim diye tutturuyor. Babanızın da kafası yerinde değil sanırım, mantıklı düşünemiyor. İnsan daha baştan kokmuş bir ilişkinin önünü açmaya çalışır mı ya? Hani engel de olmayabilir, ama en azından ben karışmıyorum deme ağırlığını gösterseydi keşke. Tefeciye gitmek nedir ya? Topuğuma sıkılması pahasına ille de evlendireceğim gençleri diyor yani. Böyle şeyi ömrümde duymadım. Bu kızda kesin bir mucize olmalı.

Beş kuruş vermeyin. Kardeşiniz de kız da hak etmiyorlar. Çalışıp alsınlar ne istiyorlarsa.

Baban da hakediyor bosver ne yaparlarsa yapsinlar. Sen kendine para konusunda baski yaptirma. Eski konularini da biliyorum.. erkek arkadasinla iyiysen onla evlenip yuvani kurmaya bak derim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…