O kadar uzun zamandır doluyum ki nerden başlayacağimi da bilemiyorum .İnsanlara haddinden fazla değer verdiğimden dolayı ( birzamanlar tabi)çok fazla zarar gördüm bu gerek sosyal hayatta olsun gerek ikili ilişkilerimde olsun ,durum böyle oluncada yapmam gereken elbette belliydi insanlara anlam yüklememek ki ben bunu zaten çokk uzun zamadır yapmiyorum evet görüştüklerim var aile çevremden de arkadaş çevremdende ama çok azdır yani mutlaka bi mesafe bırakırım ve mesafeyi severim. Bayramda da hem aileden hem arkadaş çevremden gelenler oldu bizde onlar gelmeden plan yaptıkki ( bu arada akraba mevzusu zorunlu annem çok kızar )malum hem corona hem sıcak dısarda açık alanda güzel yerler var oraya gidip bi çay kahve içeriz dedik ve arkadaşımda hatta ben geliyorum hiç aramiyosun sormuyosun diye laf söz de eder e bende ayıp olmasın dedim bi on gün oldu, beş dakika sana uğrayacam dedim işi varmış haber ederim dedi, tamam dedim 3 gün sonra beni aradı bende sandımki görüşmek için meğer bana işi düşmüş o kadar bozuldum ki ya size anlatamam ,akrabalar desen ya bi araya gelir gelmez siz yinemi evlenemediniz. Ya zaten hiçbirinin yüzunü görmek istemiyorum sırf annem için gittim uğradım .Ya şunları yazarken size saçma gelecek ama ağlayarak yaziyorum hani senin için insanlar anlamsızdı diyeceksiniz yine anlamsız ben kendime ağlıyorum ben 33 yaşındayım ve hala o ne der bu ne der annemden babamdan emir alıyorum görüşmek istemediğim insanlarla görüşüyorum eve geliyorum gördünüzmü diyorum illa görüş dediğin insanların hadsiz konuşmlarını dinliyorum diyorum yine suçlu ben oluyorum ne yapalım dışardan gelen insanlarla kavgamı edecekmişiz onlar kırılırsaymış yahu diyorum ben kırılıyorum kaç tane insanin içinde biz evlenmezmişiz annemler torun göremezmiş dedi e bende kirıldım senin ne haddine yaa delircem şunları yazarken bile ben bu baskıdan aşırı sıkıldım kızlar inanin insan yüzü görmek istemiyorum ben. Ya bi laf sokarlar ya başka birşey olur.Ne burayı terk etmek nasip oldu ne de kendi yuvamı kurup bi hayat kurmak bu kısır döngü hiçbitmeyecekmi anlamıyorum ya neden bu kadar şanssizim bilmiyorum