Çok dua ettim oldu

incesxixzxix

olacak biliyorum...
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
300
0
96
45
İzmir
çok şükür Allahıma çok dua ettim bir evim olsun diye.sonunda oldu.odaları biraz küçük ama olsun benim evim:sm_cool: ALLAH HERKESE NASıP ETSıN ıNŞALLAH burası giriş ImageShack -

Son düzenleme:
canım iyi günlerinizde oturun inşallah.herşey çok güzel.sadece yatak odandaki başucunda sarkan örtüler battı gözüme.heralde ben örtü pek sevedigim içindir:))bide salonun halılarını çok begendim.saglıkla oturun inşallah.hee bu arada küçük demişsin ama 3 oda 1 salon canım maaşallah neresi küçük:))

derinsu öncelikle teşekkürler.örtülere gelince çok seviyodum o örtüleri evde başka koyacak hiçbiryer yok bende bari yatak odasına koyayım dedim.aslında bende sevmem örtüleri.halılar saray.eşimin zevki yeni aldık.hala taksitlerini ödüyoruz.küçüklüğe gelince odalar küçük.salon hariç.evde bir tek eşya koyacak yer yok.farkındaysan yatak odasında tuvalet aynası koycak yer bulamadım.olsun böyle idare ediyoz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…