Çok dua ettim oldu

cnmmm ne kadar güzel sıcacık bi yuwaa..

ALlahım dualarını kabul etmiş ne mutlu sana bi ewi olmuşş

bende dua ediorum bi ewim olsun die, okadar çok istiorumkiii..seneye düğünüm war..

2 oda olsun ama benim olsun..

güzel günlerde oturr mutluluklarr a.s.

canım herşeyin çok güzel allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin ve yatak odasınla mutfakta dolap olayını ne kadar güzel çözmüşsünüz çok beğendim evini opuyorumnanaktan hele buzdolabının üstündeki cimcimenin resimleride çok tatlı bi zahmet öpüver benim için canım

canım mutlulukla sağlıkla oturun inşallah Allah hepimize nasip etsin kiracılık zor heralde bunu en iyi bilenlerdenim

güle güle otur canım ,allah huzur sağlık versin ..evin çok güzelmiş ,mutfağını çok beğendim ..

incesızı evin çok güzel canım..İyi günlerde sağlıklı sıhhatli oturun inşallah..Bu arada evin hiçte küçük değil.sen küçük ev görmemişsin..:))))

incesızı evin çok güzel canım..İyi günlerde sağlıklı sıhhatli oturun inşallah..Bu arada evin hiçte küçük değil.sen küçük ev görmemişsin..:))))

kesinlikle katılıyorum sen küçük ev görmemişsin :lepi:
çok güzel çok sevdim evini
Allah güle güle oturmak nasip etsin inş.. a.s.

Eviniz dediğiniz gibi hiç de küçük değil. Biz kirada oturuyoruz siz gelin bir de bizim evi görün akannehir
Ne mutlu ki bir eviniz olmuş. Allahım herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin inşaallah :Saruboceq:
Oturma odası halınız benim halımın aynısı. Eski evimizde mutfakta kullanıyordum ama bu evimiz küçük olduğu için serecek yer bulamadık kenarda duruyor şimdi kaydirigubbakcemile
Huzurla, mutlulukla oturun. Hayırlı olsun eviniz a.s.

kesinlikle katılıyorum sen küçük ev görmemişsin :lepi:
çok güzel çok sevdim evini
Allah güle güle oturmak nasip etsin inş.. a.s.

çok teşekkür ederim.daha öncede belirttiğim gibi evin odaları küçük arkadaşlar.hiçbir eşyam sığmadı.özel marangoza dolap yaptırdık.bi ton para gitti.:çok üzgünüm:yoksa oda sayısı tam bize göre.gelin girdiğim evde bi yatak odam bide oturma odam vardı.küçük evin ne olduğunu bilirima.s:a.sonra bir eve daha kiraya çıktım.o evin odaları bundan büyüktü.eşyayı ona göre almıştım.o evdeki vitrinimi ,yatak oda takımımı başkasına vermek zorunda kaldım.:a015:yemekmasamda çatıda istirahate çekildi.onu vermeye kıyamadımyerimseniben

sağol canım.dua ederken 2 oda olsun benim olsun deme.Allah benden çok isteyin çok vereyim demiş.3 oda 1 salon olsun benim olsun dekaydirigubbakcemile3 ben öyle dua ettim.yalnız odaları da büyük olsun demeyi unutmuşum:roflol:

sağol vanım marangoza yaptırdık onları.hazıdan pahalıya geldi valla.sırnaşık şey o cimcime kızım olur.senin yerine öperim.gelin resmide benden küçük olan halamın resmi.damatta üniversiteden sınıf arkadaşımdı.sonra halamı ayarttı eniştem oldu:roflol:

ilk sayfadaki evim küçük ibaresini odaları küçük olarak değiştirdim kızlar.asıl anlatmak istedeğim oydu.hakkatten evim küçük yazarak nankörlük ettiğimi farkettim.evim küçük falan diil kocamaaaan:roflol: oturduğum yerde evler bayaa büyük oluyor.herkes evin güzel ama biraz küçük diye diye benide inandırdılarkaydirigubbakcemile3 ülkemizde ne şartlarda ne evlerde oturanlar var.ben fazla konuşup öküzlük etmiyim .delikafadulden yanlış anlayan herkesten özür dilerim..:kedi:

Çok güzelmiş evin canım. Sağlıkla, huzurla oturmayı nasip etsin Allah. Bizde izmirde kirada oturacağız ben daha evimi görmedim :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…