• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok duyulmamış erkek bebek isim önerisii lütfen 😄?

Nurr41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
16
1
1
26
Merhaba eşimle bir türlü bebeğimizin ismine karar veremedik eşim çok nadir çok duyulmamış bir isim istiyor ben bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz? Anlamlı çok duyulmamış erkek bebek isimleri önerirmisinizz ? 😄

"Mirza" ismini beğeniyorum ben de çok bilinmedik
Güzelmiş evet 😊
Çok duyulmuş isim koymak niye problem oluyor? Herkes en farklısını ben yaptım yarışında.
ya aslında bana kalsa öyle bir düşüncede değilim ama eşim illa farklı duyulmamış bir isim olsun diyor en farklısını ben yaptım yarışından değilde duyulmuş isimler hosuna gitmiyormuş 🫠 bende onu kırmamak için başka bakmaya orta yolu bulmaya çalışıyorum anlayacağınız 😊

Merhaba eşimle bir türlü bebeğimizin ismine karar veremedik eşim çok nadir çok duyulmamış bir isim istiyor ben bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz? Anlamlı çok duyulmamış erkek bebek isimleri önerirmisinizz ? 😄
Benim oğlumun ismi Kuzey Nova. Nova latince birden parlayan yıldız, hiçten varolan demek. Yani ismi Kuzey Yıldızı gibi oluyor. Biz çok sevdik ismini 🥰 Novayı düşünebilirsiniz. (Nova, unisex bir isim)

Barlas marsel ahlas mir arden ediz duhan yavuz biz bunlara bakmıştık bu isimleri koymadık ama ben beğeniyordum

Bu çok duyulmamış isim koyma çabası komik değil mi artık ya. Sizin gibi çok kişi olduğu için çok duyulmamış isimlerin hepsi o yaş gruplarında gayet sık konulan isimler oluyor. Sosyal medyada, çevremde mutlaka denk geliyorum. Bu konuda bile tavsiye edilen isimlerin hepsi gayet biliniyor. Kreş yaşında çocuğu olan, birkaç organizasyon firması takip eden herkes aynı isimleri görüyor zaten.

Benim oğlumun ismi Kuzey Nova. Nova latince birden parlayan yıldız, hiçten varolan demek. Yani ismi Kuzey Yıldızı gibi oluyor. Biz çok sevdik ismini 🥰 Novayı düşünebilirsiniz. (Nova, unisex bir isim)
Nova unisex bir isim değil, net bir kadın ismi. Oğlunuza ha Zeynep, Nisa, Ece demişsiniz, ha Nova. Latincede -us ve -a ekleri kelimelere cinsiyet anlamı katıyor. -us eril, -a dişil ektir. -a eklendiği isim ve sıfatları dişileştirir. Lütfü dururken Lütfiye koymuşsunuz gibi olmuş. Sizin oğlunuza Novus adını koymanız lazımdı.

Timuçin bence çok güzel bir isim ya Metehan da çok güzel ama son zamanlarda koyulmaya başlandı. Timur da var ama Timuçin daha tatlı

Nova unisex bir isim değil, net bir kadın ismi. Oğlunuza ha Zeynep, Nisa, Ece demişsiniz, ha Nova. Latincede -us ve -a ekleri kelimelere cinsiyet anlamı katıyor. -us eril, -a dişil ektir. -a eklendiği isim ve sıfatları dişileştirir. Lütfü dururken Lütfiye koymuşsunuz gibi olmuş. Sizin oğlunuza Novus adını koymanız lazımdı.
Ben araştırdığımda unisex isim diye görmüştüm. Tekrar emin olmak için chatgptye sordum o da unisex isim dedi. Ama öyle yada değil önemli değil. Ben çok memnunum isminden

Back
X