Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok güzel bir isim ama bir yakınımızın ismi o yüzden malesef koyamıyoruz :/Ahlas ismi çok duyulmamış anlamı da güzel
Güzelmiş evet"Mirza" ismini beğeniyorum ben de çok bilinmedik
ya aslında bana kalsa öyle bir düşüncede değilim ama eşim illa farklı duyulmamış bir isim olsun diyor en farklısını ben yaptım yarışından değilde duyulmuş isimler hosuna gitmiyormuşÇok duyulmuş isim koymak niye problem oluyor? Herkes en farklısını ben yaptım yarışında.
Benim oğlumun ismi Kuzey Nova. Nova latince birden parlayan yıldız, hiçten varolan demek. Yani ismi Kuzey Yıldızı gibi oluyor. Biz çok sevdik isminiMerhaba eşimle bir türlü bebeğimizin ismine karar veremedik eşim çok nadir çok duyulmamış bir isim istiyor ben bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz? Anlamlı çok duyulmamış erkek bebek isimleri önerirmisinizz ?![]()
Bizim ofiste 2 tane varEmir Alp oğlumun ismi emir çok var ama emir Alp hiç yok![]()
Barlas marsel ahlas mir arden ediz duhan yavuz biz bunlara bakmıştık bu isimleri koymadık ama ben beğeniyordumMerhaba eşimle bir türlü bebeğimizin ismine karar veremedik eşim çok nadir çok duyulmamış bir isim istiyor ben bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz? Anlamlı çok duyulmamış erkek bebek isimleri önerirmisinizz ?![]()
Benim öğrencilerim oldu Emir Alp diye. Şu an 10. sınıf öğrencim var halihazırda.Emir Alp oğlumun ismi emir çok var ama emir Alp hiç yok![]()
Nova unisex bir isim değil, net bir kadın ismi. Oğlunuza ha Zeynep, Nisa, Ece demişsiniz, ha Nova. Latincede -us ve -a ekleri kelimelere cinsiyet anlamı katıyor. -us eril, -a dişil ektir. -a eklendiği isim ve sıfatları dişileştirir. Lütfü dururken Lütfiye koymuşsunuz gibi olmuş. Sizin oğlunuza Novus adını koymanız lazımdı.Benim oğlumun ismi Kuzey Nova. Nova latince birden parlayan yıldız, hiçten varolan demek. Yani ismi Kuzey Yıldızı gibi oluyor. Biz çok sevdik isminiNovayı düşünebilirsiniz. (Nova, unisex bir isim)
Sidar, affan, sıraç, ilteriş bu ara duyduğum isimlerAhlas ismi çok duyulmamış anlamı da güzel
Atilla, melikşah, sarper, eralp, ayberkTimuçin bence çok güzel bir isim ya Metehan da çok güzel ama son zamanlarda koyulmaya başlandı. Timur da var ama Timuçin daha tatlı
Ben araştırdığımda unisex isim diye görmüştüm. Tekrar emin olmak için chatgptye sordum o da unisex isim dedi. Ama öyle yada değil önemli değil. Ben çok memnunum ismindenNova unisex bir isim değil, net bir kadın ismi. Oğlunuza ha Zeynep, Nisa, Ece demişsiniz, ha Nova. Latincede -us ve -a ekleri kelimelere cinsiyet anlamı katıyor. -us eril, -a dişil ektir. -a eklendiği isim ve sıfatları dişileştirir. Lütfü dururken Lütfiye koymuşsunuz gibi olmuş. Sizin oğlunuza Novus adını koymanız lazımdı.