Çok endeşeliyim..Dua edermisiniz bizim için.?

elifsahin1993

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
136
0
26
İstanbul
S.a merhaba kızlar .Geçen hafta konu açmıştım zaten ama okumayanlar için tekrar yazıyorum.Bebeğimin kalbi atmıyordu.Doktor salı gel atmazsa kürtaj olucaksın demişti.Tabi o doktora gitmicem başka bir doktordan randevu aldım ona gidicem çarşamba günü inşallhh.Zaman geçmiyor kötü bişey olmıcak diyorum ama olmuyor kalbim yerinden çıkcakmış gibi.İçim içimi yiyor.Nolur dua edin bize hakkımızda hayırlısı olsun

Allah yardımcın olsun canım... hakkınızda en hayırlısı neyse o olur inşallah... sizin için özel olarak dua edeceğim söz...

Canım benim... Allah yardımcınız olsun... İnşallah bebişin sağlıklıdır ve kalbi atmaya başlamıştır... bazen çok gecikebiliyor... 8. haftaya bile varabiliyor bu gecikme... dua her şeyin ilacı... Rabbim çok büyük... İnşallah hayırlısını nasip etsin hakkınızda... Ben de bol bol dualarımı gönderiyorum sen ve bebeğin için... İyi haberlerini de çarşamba günü ver burdan olmaz mı??? Kocaman sevgiler...

çok teşekkür ederim allah razı olsun.Çarşamba günü imkanını bulduğum an buraya yazıcam .

hayır hayır endişeye yer yok hamilesiniz siz
sakın üzmeyin kendinizi
allah yardımcınız olsun
bende dua ediyorum hala

siz mutlu olmaya çalışın allah izin verirse duyarsınız
şampiyonun kalp atışlarını 7. haftada aldık biz

öncelikle içini ferah tut.
sen üzülme ki o da etkilenip üzülmesin.
bebeğin seninle.şöyle düşün kanaman yok, ağrın yok, hastalığın vs yok. çok şükür değil mi?
kalp atışı 5. haftada duyulmaz zaten.ancak kese görünür.
biz 7. haftanın sonunda duyduk kalp atışını.
muhteşemdi. kendimi hastaneden atıp hüngür hüngür ağlamıştım.
senin de sevinç gözyaşların olacak inşallah. ooo daha ne günler bekliyor seni.bel ağrıları, sağdan sola dönememe
o zaman görüşürüz

inşallahh.Çok çok teşekkür ederim allah razı olsn.o günleri sabırsızlıkla bekliyorum :)

Canım dualarım seninle inşallah yüzün güler hakkında en hayırlısı olur.olumsuz bişe olursa sakın üzülme bebek sağlıksızsa yapacak bişey yok.düsük olması çok olağan.canınısıkma lütfen.herkesin başına geliyor daha nicesi.bişey olmayacaksa en başından bitip gitmesi herzaman daha iyidir..

Bence hayırlısı için dua et, Rabbim inşallah size o siyah beyaz ışığı yanıp sonerken görmeyi, bizede sevinçli bi haber duymayi nasip etsin:).. arkadasin dediği gibi ağrınin kanamanin olmaması iyiye işaret inşallah, bozma kalbini.. olurki sonuç kötü baştan bitmesi iyi diye düşün, Rabbim daha neler nasip eder , bizim şer bildiğimizde hayır olabilir sonuçta değilmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…