Çok endişeleniyorum

Bazıları için gerçekten çok üzülüyorum.. İdarenin kukla,penguen benzetmesi yaptığını iddia etmeniz daha vahim.. neyse diyecek söz yok zaten.
Hayır zaten idare diyor demiyor ilk yorumda.. ben okuduumu gayet iyi anlıyorum.. gayet te kendı yorumu olarak anşatmıs sonradan kıvırıyor

Sizin müdür olayı baya yanlış anlamış galiba. Öyle bi günde farkındalık yaratmak için birşeyler yapılır. Ama idarenin isteği, çocuklara işkence. Amaç birşeyler yapalım da nolursa olsun. Özel eğitim doğru algılanmıyor bu ülkede..
Maalesef sureyi bile onlar belirliyor tum program en az 1 bucuk saat olacak bize de ortalama 30 40 dk düşüyor biz daha 15 saniye goz kontagi kuramıyoruz sihirli degnekle dokuncaz her sey duzelecek sanki.

Of arkadaşlar. Malum 23 Nisan için hazırlıklar olacak. Bizim okulda şimdiden başladı. Hoca tutuldu dans için. Benimkiler 4 yaş yapamıyorlar dolayısıyla. Şimdiden başlamak o kadar ay çocukların yorulmaları vs zoruma gidiyor öğretmenim yorulduk diyorlar.ama mecburuz tüm okul yapmak zorundaymış ben istemiyorum yaa bu tarz zorla gösterileri itirazımı kabul de etmiyorlar. Neymiş tüm okul birer gösteri çıkarcakmış.Daha kıyafet kiralanacak ya.Bıraksalar basit bişey yapsak nolur yaa :KK43:
Konu ile ilgisiz ama. Nedensiz mutlu oldum baharın geleceğini düşününce :)
Kolaylıklar dilerim.

Aynen öyle. Biz anlayamıyoruz ya,aklımız yetmiyor. Tepkiyi alınca at topu idareye.
Toplum olarak bu konuda daha hassas olduğumuz için yanlış anlaşılmalara daha musait oluyo sanırım yazılanlar. Ben arkadaşın kotu niyetle yazdığına inanmıyorum başka bi benzetme yapabilirdi yanlış anlaşılmayacak ama niyet olarak bakmak istiyorum ( bu akşam bi ılımlıyım :) bu Yüzden tartışma çıksın istemedim nedense.. :)
Şöyle bişey var idarenin yaptığı gerçekten yanlış. O öğrenciler için genelde gittikleri yol yerine servisin başka yoldan gitmesi bile büyük bi travma olabiliyor o derece bağlı olabiliyolar rutinlerine. İdarenin bu konuda öğretmeni bıktirip üstüne geldiğini ve hocamızın bunu kotu niyetle yazmadığını düşünüyorum.

Toplum olarak bu konuda daha hassas olduğumuz için yanlış anlaşılmalara daha musait oluyo sanırım yazılanlar. Ben arkadaşın kotu niyetle yazdığına inanmıyorum başka bi benzetme yapabilirdi yanlış anlaşılmayacak ama niyet olarak bakmak istiyorum ( bu akşam bi ılımlıyım :) bu Yüzden tartışma çıksın istemedim nedense.. :)
Şöyle bişey var idarenin yaptığı gerçekten yanlış. O öğrenciler için genelde gittikleri yol yerine servisin başka yoldan gitmesi bile büyük bi travma olabiliyor o derece bağlı olabiliyolar rutinlerine. İdarenin bu konuda öğretmeni bıktirip üstüne geldiğini ve hocamızın bunu kotu niyetle yazmadığını düşünüyorum.
İdarenin yaptığının doğru yada yanlış olması başka konu. Çocukların penguene benzetilmesi,kukla gibi oynatılacakları tabiri gerçekten çirkin. Niyetin iyi veya kötü olması bu gerçeği malesef değiştirmiyor.
Ilımlı değilim bu akşam :)

İdarenin yaptığının doğru yada yanlış olması başka konu. Çocukların penguene benzetilmesi,kukla gibi oynatılacakları tabiri gerçekten çirkin. Niyetin iyi veya kötü olması bu gerçeği malesef değiştirmiyor.
Ilımlı değilim bu akşam :)
Ziyadesiyle hümanistim bu akşam :) yok bee kendilerini penguene benzetmis cocuklara bişey dememiş

Her sene çıta yükseliyor, çok yorucu bir süreç onlar için , ne öğretmenlerin ne de çocukların eğlendiğini hiç düşünmüyorum...
Hele küçükler sahnede ağlıyorlar falan..Travma resmen.

Nasıl yani. Zorla mı oynatacaklar veli istemiyorum dedikten sonra. Çok saçma. Çocukları aşırı yoran etkinliklere ben de karşıyım. O günün anlamı kalmıyor.

Nasıl yani. Zorla mı oynatacaklar veli istemiyorum dedikten sonra. Çok saçma. Çocukları aşırı yoran etkinliklere ben de karşıyım. O günün anlamı kalmıyor.
Aynen canım malesef

Her sene çıta yükseliyor, çok yorucu bir süreç onlar için , ne öğretmenlerin ne de çocukların eğlendiğini hiç düşünmüyorum...
Hele küçükler sahnede ağlıyorlar falan..Travma resmen.
Bizim okuldaki rekabet çıtası hiç bi yerde yoktur eminim

Back
X