- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi Lonelypoet
Okul idaresine yazılı dilekçe verin. Gerekirse ilçe milli eğitime gidin. Kimse kimseye zorla birşey yaptiramaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun nesi yanlış anlaşıldı ben de bunu anlamadım.Artik penguen gibi arkalarinda durup kukla gibi oynatcaz yapcak bisey yok
Ben de toplantıda böyle şeylere karşıyım onların eğlenecekleri tarzda oyunlar yaptırmak istiyorum ama biliyorsunuz istenilenleri dedimAnaokuluna giden kızım var ilk toplantıda ögretmen boyle etkinlikler yapılmayacagini soyledi cocuklar cok perisan oluyorlar dedi yerinde bir karar bence cocuklar uzun sure orada heyecanla bekliyorlar bu zorunluluk olmamalı
Canım milli eğitim emrediyor zaten büyük bi sahada me müdürü kaymakam vs geliyo sırf onlar eğlensin beğensin diye yapılıyo kimi kime şikayet edeyimOkul idaresine yazılı dilekçe verin. Gerekirse ilçe milli eğitime gidin. Kimse kimseye zorla birşey yaptiramaz.
Canım milli eğitim emrediyor zaten büyük bi sahada me müdürü kaymakam vs geliyo sırf onlar eğlensin beğensin diye yapılıyo kimi kime şikayet edeyim
Çok acıSizinki de dert mi benim ogrencilerim agir otizmli mayistaki engelliler haftasinda müdür bize de gorev verdi üstelik ogrencilerimde taklit becerisi 0 bi tanesi hic konusamiyor .Artik penguen gibi arkalarinda durup kukla gibi oynatcaz yapcak bisey yok
Geçen sene 4 yaşında ki yeğenimin gösterisi oldu. İlgi ve alakayla pekte güzel oynuyorlar. Hem çocuklara hem de ailelerine güzel bir anı oluyor.
Çocuklar değil de siz uğraşmak istemiyorsunuz gibi geldi bana.
Penguen gibi durup,kukla gibi oynatmak mı ? Otizmli çocuklar için mi diyorsunuz bunları.. yazıklar olsun.Sizinki de dert mi benim ogrencilerim agir otizmli mayistaki engelliler haftasinda müdür bize de gorev verdi üstelik ogrencilerimde taklit becerisi 0 bi tanesi hic konusamiyor .Artik penguen gibi arkalarinda durup kukla gibi oynatcaz yapcak bisey yok
Once otur hepsini oku bu konu yine mi hortladi .Artik uğraşamiycam hepsini okusaniz anlardinizPenguen gibi durup,kukla gibi oynatmak mı ? Otizmli çocuklar için mi diyorsunuz bunları.. yazıklar olsun.
Sen otizimli çocuklar için ileri geri konuşacaksın bizim işimiz yok oturup hepsini okuyacağız öyle mi ? Oldu paşam,başka ?Once otur hepsini oku bu konu yine mi hortladi .Artik uğraşamiycam hepsini okusaniz anlardiniz
Benim kukla demedigimi idarenin boyle olmasini istedigini okusaydin beni meslegim hakkinda elestirme isine girmezdinSen otizimli çocuklar için ileri geri konuşacaksın bizim işimiz yok oturup hepsini okuyacağız öyle mi ? Oldu paşam,başka ?
Bazıları için gerçekten çok üzülüyorum.. İdarenin kukla,penguen benzetmesi yaptığını iddia etmeniz daha vahim.. neyse diyecek söz yok zaten.Benim kukla demedigimi idarenin boyle olmasini istedigini okusaydin beni meslegim hakkinda elestirme isine girmezdinson mesajim ugrasamiycam sen okuma zahmetine girmiyorsan kusura bakma ben de sana aciklama yapma zahmetine girmem .
Siz öğretmen misiniz gerçekten ya? Bu söylem nedir? Çocuklara bu yaklaşımınız nedir? Hiç mi korkmuyorsunuz aynı şeyle sınanmaktan? Bir de hamilesinizSizinki de dert mi benim ogrencilerim agir otizmli mayistaki engelliler haftasinda müdür bize de gorev verdi üstelik ogrencilerimde taklit becerisi 0 bi tanesi hic konusamiyor .Artik penguen gibi arkalarinda durup kukla gibi oynatcaz yapcak bisey yok
Sizin müdür olayı baya yanlış anlamış galiba. Öyle bi günde farkındalık yaratmak için birşeyler yapılır. Ama idarenin isteği, çocuklara işkence. Amaç birşeyler yapalım da nolursa olsun. Özel eğitim doğru algılanmıyor bu ülkede..Sizinki de dert mi benim ogrencilerim agir otizmli mayistaki engelliler haftasinda müdür bize de gorev verdi üstelik ogrencilerimde taklit becerisi 0 bi tanesi hic konusamiyor .Artik penguen gibi arkalarinda durup kukla gibi oynatcaz yapcak bisey yok