Çok endişeleniyorum

Okul idaresine yazılı dilekçe verin. Gerekirse ilçe milli eğitime gidin. Kimse kimseye zorla birşey yaptiramaz.

Anaokuluna giden kızım var ilk toplantıda ögretmen boyle etkinlikler yapılmayacagini soyledi cocuklar cok perisan oluyorlar dedi yerinde bir karar bence cocuklar uzun sure orada heyecanla bekliyorlar bu zorunluluk olmamalı

Arkadaşlar konu bambaşka bi hal almış. Afilim92 Afilim92 hocamın anlatmak istediği bambaşkaydı.Yanlış anlaşıldı kendini izah ta etti. Lütfen artık o konuyla ilgili değil benim derdimle ilgili konuşalım. Ayrıca engelli çocuklarımız ve anneleri Allahın en özel kullarıdır. Tüm çocuklarımız bizim geleceğimiz. İleride zaten bi sürü şeyi istemeden yapmak zorunda kalacaklar. Belki de hayalleri yıkılacak bazı konularda. O yüzden bari çocukken çocukluklarını yaşasınlar Atam ın onlar mutlu olsun diye armağan ettiği Bayramı yaşasınlar diye benim çabam. Ama malesef zorla bişeyler yaptırılıyor tek derdim bu.Ve en azından sizin beni anlamanız içimi rahatlattı.Birbirimizi kırmayalım nolur.

Anaokuluna giden kızım var ilk toplantıda ögretmen boyle etkinlikler yapılmayacagini soyledi cocuklar cok perisan oluyorlar dedi yerinde bir karar bence cocuklar uzun sure orada heyecanla bekliyorlar bu zorunluluk olmamalı
Ben de toplantıda böyle şeylere karşıyım onların eğlenecekleri tarzda oyunlar yaptırmak istiyorum ama biliyorsunuz istenilenleri dedim

Okul idaresine yazılı dilekçe verin. Gerekirse ilçe milli eğitime gidin. Kimse kimseye zorla birşey yaptiramaz.
Canım milli eğitim emrediyor zaten büyük bi sahada me müdürü kaymakam vs geliyo sırf onlar eğlensin beğensin diye yapılıyo kimi kime şikayet edeyim

Canım milli eğitim emrediyor zaten büyük bi sahada me müdürü kaymakam vs geliyo sırf onlar eğlensin beğensin diye yapılıyo kimi kime şikayet edeyim

Olur mu öyle şey ya ben de öğretmenim ailesi istemediği sürece hiç bir ogrencimi ekstra programlara katmadim

23 nisanda çocuklar için sürprizler hazırlamalı okul organizasyonlar yapmalı mutlu etmeli. Onların bayramı bu. Ama çocuklar figür ezberlemek zorunda istemediği hareketleri yapmak zorunda saçmalık yani.

Çocukların egleneceği,hazırlanırken ve gösteri sırasında telef olmayacaklari, onların yaşına uygun etkinlikler çok güzel.Ama koca spor sahalarında ,yağmur çamur demeden ,mevsime uygun olmayan kıyafetlerle gösteri yapmak çok saçma.Bir de hiçbir veli olayın su boyutunun farkında değil; gösteri için anlasilan kişler sertifikalari olan ama normal şartlarda pedegojik formasyonu olmayan kişiler.Gosteri gunu yaklastikca telasa kapiliyorlar ve ben.yapsam soruşturma geçirecegim ,Dansi/ gösteriyi hazirlarlarken cocuga hakarete varan davranışlar,kolundan tutup sertçe çekip çocuğu oradan oraya savurma davranışları içinde oluyorlar

Geçen sene 4 yaşında ki yeğenimin gösterisi oldu. İlgi ve alakayla pekte güzel oynuyorlar. Hem çocuklara hem de ailelerine güzel bir anı oluyor.
Çocuklar değil de siz uğraşmak istemiyorsunuz gibi geldi bana.

kesinlikle katılmıyorum. yurtdışında büyüdüm. türkiyede ki gibi böyle gereksiz ,faydasız bir etkinlik görmedim. üstelik bunun için hoca tutulması ve kıyafet alınması için verilen para günah. afedersin sirk hayvanları gibi oynatıyorlar. onun yerine 23 nisan, 19 mayısta çocuklara ücretsiz lunapark, gezi, oyuncak , kitap vs verilsin /düzenlensin

Aynen kızlar okulda bunları söyledim diye sivri öğretmen oldum.Dahası tüm öğretmenler sanat etkinliği yaptıracağım diye yarış halindeler kendileri çocukların yerine yapıp sergiliyorlar. Ben de daha çok drama müzik işte kendilerinin yaptığı bişeyler olsun istiyorum. Mesela makasla kendileri kesiyor çocukların yerine güzel olsun diye ben öğrencilere kestiriyorum ve bana göre dünyanın en güzel etkinliği bu.Amaçtan öyle bi sapıldı ki.Mükemmel olacak diye çocukların yapmadığı şeyler yapıldı gösteriliyor

Of kızlar canım sıkıldı.Halkoyunu hocamız geliceği gün gelmiyor bi şekilde bahane buluyor bi yandan veliler neden gelmiyor diye beni sıkıştırıyor. Napacağımı şaşırdım

Sizinki de dert mi benim ogrencilerim agir otizmli mayistaki engelliler haftasinda müdür bize de gorev verdi üstelik ogrencilerimde taklit becerisi 0 bi tanesi hic konusamiyor .Artik penguen gibi arkalarinda durup kukla gibi oynatcaz yapcak bisey yok
Penguen gibi durup,kukla gibi oynatmak mı ? Otizmli çocuklar için mi diyorsunuz bunları.. yazıklar olsun.

Penguen gibi durup,kukla gibi oynatmak mı ? Otizmli çocuklar için mi diyorsunuz bunları.. yazıklar olsun.
Once otur hepsini oku bu konu yine mi hortladi .Artik uğraşamiycam hepsini okusaniz anlardiniz

Sen otizimli çocuklar için ileri geri konuşacaksın bizim işimiz yok oturup hepsini okuyacağız öyle mi ? Oldu paşam,başka ?
Benim kukla demedigimi idarenin boyle olmasini istedigini okusaydin beni meslegim hakkinda elestirme isine girmezdin ;) son mesajim ugrasamiycam sen okuma zahmetine girmiyorsan kusura bakma ben de sana aciklama yapma zahmetine girmem .

Benim kukla demedigimi idarenin boyle olmasini istedigini okusaydin beni meslegim hakkinda elestirme isine girmezdin :KK66: son mesajim ugrasamiycam sen okuma zahmetine girmiyorsan kusura bakma ben de sana aciklama yapma zahmetine girmem .
Bazıları için gerçekten çok üzülüyorum.. İdarenin kukla,penguen benzetmesi yaptığını iddia etmeniz daha vahim.. neyse diyecek söz yok zaten.

Sizinki de dert mi benim ogrencilerim agir otizmli mayistaki engelliler haftasinda müdür bize de gorev verdi üstelik ogrencilerimde taklit becerisi 0 bi tanesi hic konusamiyor .Artik penguen gibi arkalarinda durup kukla gibi oynatcaz yapcak bisey yok
Siz öğretmen misiniz gerçekten ya? Bu söylem nedir? Çocuklara bu yaklaşımınız nedir? Hiç mi korkmuyorsunuz aynı şeyle sınanmaktan? Bir de hamilesiniz

Sizin müdür olayı baya yanlış anlamış galiba. Öyle bi günde farkındalık yaratmak için birşeyler yapılır. Ama idarenin isteği, çocuklara işkence. Amaç birşeyler yapalım da nolursa olsun. Özel eğitim doğru algılanmıyor bu ülkede..

Back
X