Dış gebelik de olabilir geç döllenme de olabilir. Rahat ol. Biraz bekle sonuç gelecektir. Sakin ve huzurlu olmanda fayda var. Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)Arkadaşlar bi sorum olacak 7 nisan da test yaptırdım hcg 106 çıktı 14 nisanda tekrar yaptırdım 3031 çıktı ve ultrasona girdim kese oluşmuş 5 haftalik dediler. Bugün tekrar doktora gittim halen kese gözüküyo bebek gelismiyo mu acaba dedi adet tarihin 5 Şubat olduğu için bizi yaniltiyo olabilir dedi hcgende bir haftada güzel yükselmiş ama bilemiyorum dedi. Yani kesin bişey soylemedi haftaya tekrar çağırdı ama haftaya kadar nasıl bekleyecem bilmiyirum böyle bişey başına gelen var mı.
Geçen hafta alttan muayene oldum bu haftaki doktor karnımdan baktı o şekilde konuştu önce gelismiyo galiba dedi sonra adetimin düzensiz olduğunu söyleyince o zmn o bizi yaniltiyo olabilir dedi haftaya gel dedi.Alttan muayene oldun mu cnim. Benim 7 haftalikti galiba karnımdan ultrasonla gozukmedi alttan muayenede gözüktü hatta kalbi atiyor bak dedi ekranda gosterdi. evham yapma erken daha cnim. 2 3 hafta geçsin
Geç döllenme olmuştur canım. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallahGeçen hafta alttan muayene oldum bu haftaki doktor karnımdan baktı o şekilde konuştu önce gelismiyo galiba dedi sonra adetimin düzensiz olduğunu söyleyince o zmn o bizi yaniltiyo olabilir dedi haftaya gel dedi.
İnşallahGeç döllenme olmuştur canım. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Belki boş yere endiseleniyorum ama elimde değil bir de size sormak istedim. Çok teşekkür ederim tekrar.
Onu da düşündüm ama kararsız kaldım ilk olduğu için çok tecrübesizim ve heyecanlıyım. Yarın özel bi doktora gideyim diye düşünüyorum. Bilemedim.ıstersen bı hfta bklemeden bıkac gn snra tekrar gt bska bı hastanede baktr cnm. ıcını rahat tut rabbım ıstemedıkce bıseycık olmaz. rabbm bzlerede nasıp etsın ınsaallah
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz gerçekten.Yurtdışında 8. Haftaya kadar doktor randevu bile vermez,ultrasona da 12. Haftada anca girilir,ve tüm hamilelik boyunca sadece iki kere ultrasona girilir...benim yaşadığım ülkede en azından...ben türkiyedeki uygulamaları anlayamıyorum...daha kese var mı yok mu,bebek daha milimetrik bile değilken,nedir bu sürekli ultrason sürekli kontrol kan testi vs vs...hem bebeğe hem anneye zararlı hepsi...
Korkma yoktur bişeyin,nacizane fikrim sürekli ultrasona maruz kalma ve sürekli kafanı kurcalamalarına izin verme
dr yi değiştir canım böyle mi konuşulur hastayla.mıy mıy.beş haftalıkken kesede bebek mi görülür.7 haftalıkken göremediler bende.bilmiyomu bu dr.oooo 9 ay geçmez onla işinin ehli sonuca bakar bakmaz çaat çaat cevaplayan bi dr bul sana tavsiyem.Arkadaşlar bi sorum olacak 7 nisan da test yaptırdım hcg 106 çıktı 14 nisanda tekrar yaptırdım 3031 çıktı ve ultrasona girdim kese oluşmuş 5 haftalik dediler. Bugün tekrar doktora gittim halen kese gözüküyo bebek gelismiyo mu acaba dedi adet tarihin 5 Şubat olduğu için bizi yaniltiyo olabilir dedi hcgende bir haftada güzel yükselmiş ama bilemiyorum dedi. Yani kesin bişey soylemedi haftaya tekrar çağırdı ama haftaya kadar nasıl bekleyecem bilmiyirum böyle bişey başına gelen var mı.
1 haftadır araştırıyorum hastane doktor hangisine gitsem diye zaten o hastaneyi hiç sevmiyorum. Bilmiyorum hangi sehirdesiniz ankara da zekai tahir hastanesine gidiyorum. İyi bi hastane bulup gidecem.dr yi değiştir canım böyle mi konuşulur hastayla.mıy mıy.beş haftalıkken kesede bebek mi görülür.7 haftalıkken göremediler bende.bilmiyomu bu dr.oooo 9 ay geçmez onla işinin ehli sonuca bakar bakmaz çaat çaat cevaplayan bi dr bul sana tavsiyem.
zekai tahir doğum hastanesi doğum yapan kadınlar hiçler gözlerinde.imkanın varsa gaziye git özel bir dr den randevu al ben iki doğumumda orda yaptım memnumdum1 haftadır araştırıyorum hastane doktor hangisine gitsem diye zaten o hastaneyi hiç sevmiyorum. Bilmiyorum hangi sehirdesiniz ankara da zekai tahir hastanesine gidiyorum. İyi bi hastane bulup gidecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?