Çok endişeliyim çok:(

nese-li_hilos

Biz artık beş kişiyiz ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
4.682
39.786
548
36
Daha önce konu açacak kadar bir derdim sıkıntım olmamıştı. Ne bileyim hep baş ederim dedim. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Eşimin fabrikası iflas ilan etti. Bu sabah eşyalarını topladı ve geldi. 11 sene önce bu fabrika kurulurken o da oradaydı herşeyi elleriyle yaptı, dün gece de elleriyle söktü. O kadar Üzgün ki ama hiç belli etmiyor siz endişe etmeyin ben taş taşır size bakarım diyor canım benim. Bense günlerdir çok üzgünüm uyumuyorum uyuyamiyorum evimizin kredisi var çocuklarımız var. 37 yaşından sonra nasıl iş bulacak tekrar bilmiyorum. Eşimin yanında gülüyorum biraz evde vakit geciririz falan diye gırgır yapıyorum. Demekki daha hayırlı güzel bir iş seni bekliyor diyorum moral vermeye çalışıyorum ama bende çok kötüyüm. Bu vardiyalı düzene o kadar alıştım ki. Bende iş bakacam tabi tüm yükü ona veremem, ama 5 yıl oldu çalışmıyorum muhasebeyle ilgili herşeyi unuttum sanki tek bildiğim yemek yapmak ütü yapmak gibi hissediyorum ne bileyim çok endişeliyim. En cok da eşim için. Kahroluyor korkuyor gözlerinde görüyorum. 11 sene boyu verdigi emekler gitti bitti. Acaba tazminatini verirler mi? Ne kadar sürecek bu süreç? Evde harcama yapmamak için annesinin evinde mi geçirecez bu zamanı? Annesiyle zaten geçinemiyorum bide ona muhtaç olmak... Allah hayırlı kapılar açsın. Kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Aminn cnm

Öncelikle allah yardımcınız olsun sıkmayın canınızı bu kadar allah büyük bir kapıyı kapatır başka bir kapıyı açar emin olun hiç bir kulunu darda koymaz biraz sıkıntılı bir dönem zaman zaman hepimiz geçiriyoruz bu dönemlerden sizde iş bakın işe başlayınca zaten herşeyi tekrar hatırlarsınız 5 yılda unutulmaz öyle kolay kolay bilgiler merak etmeyin

Ne güzel huzurlu bir ailesiniz
Maddi sorun elbette çözülür, böyle birbirinize destek oldukça
İşsizlik maaşına başvursun eşin ve iş ilanlarına ikinizde başvurun
Muhasebe olmaz diyorsan sekreterlik olur, yeter ki düze çıkana kadar bişeylere katkıda bulunun
37 geç bi yaş değil ki neden iş bulamasın eşin ?
Allah kolaylık versin

üzüldüm ama daha iyi iş bulur umarım
11 senedir oradaysa deneyimi var demektir, fabrikadan tanıdıkları patronlar falan aracı olsun referans versinler bi yerlere önersinler eşini.
olmazsa da kendi alanında iş baksın. siz de girer çalışırsınız olur gider. dert etmeyin...

Sizi idare edicek kadar bi birikmişiniz yok mu? Annesnin yanında geçirme fikri buz gibi geldi gerçekten. Anlaşamıyorum yazmışsın çünkü. Yapılcak tek şey bi an önce iş aramak. Allah yardımcınız olsun

Ev kredimizi birkaç ay ödeyecek kadar birikmisimiz var çok şükür. Ama başka harcama yapmamak gerek o yüzden annesinin evine gideriz sanırım. Eşim Tanıdıkları vs arıyor bakıyor iş için. Inşallah bir kapı açar Rabbim. Çok sağolun

Daha önce konu açacak kadar bir derdim sıkıntım olmamıştı. Ne bileyim hep baş ederim dedim. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Eşimin fabrikası iflas ilan etti. Bu sabah eşyalarını topladı ve geldi. 11 sene önce bu fabrika kurulurken o da oradaydı herşeyi elleriyle yaptı, dün gece de elleriyle söktü. O kadar Üzgün ki ama hiç belli etmiyor siz endişe etmeyin ben taş taşır size bakarım diyor canım benim. Bense günlerdir çok üzgünüm uyumuyorum uyuyamiyorum evimizin kredisi var çocuklarımız var. 37 yaşından sonra nasıl iş bulacak tekrar bilmiyorum. Eşimin yanında gülüyorum biraz evde vakit geciririz falan diye gırgır yapıyorum. Demekki daha hayırlı güzel bir iş seni bekliyor diyorum moral vermeye çalışıyorum ama bende çok kötüyüm. Bu vardiyalı düzene o kadar alıştım ki. Bende iş bakacam tabi tüm yükü ona veremem, ama 5 yıl oldu çalışmıyorum muhasebeyle ilgili herşeyi unuttum sanki tek bildiğim yemek yapmak ütü yapmak gibi hissediyorum ne bileyim çok endişeliyim. En cok da eşim için. Kahroluyor korkuyor gözlerinde görüyorum. 11 sene boyu verdigi emekler gitti bitti. Acaba tazminatini verirler mi? Ne kadar sürecek bu süreç? Evde harcama yapmamak için annesinin evinde mi geçirecez bu zamanı? Annesiyle zaten geçinemiyorum bide ona muhtaç olmak... Allah hayırlı kapılar açsın. Kimseyi kimseye muhtaç etmesin
çok üzüldüm durumunuza hissettiğiniz duygular kolay değil

fakat içinizi bu kadar karatmayın bir iş bulur elbet

bu kötü günler gelir geçer

Konuyla alakasız ama kadar tatlı bi çiftsiniz ya dikkatimi o çekti belirtmeden geçemiyorum maşallah :).Siz birbirinizi böyle düşünüp destek oldukça her zorluğu aşarsınız.
11 yıl az bi tecrübe değil, tanıdıkları patronları da araya sokarsınız.Ev kredisi ödeyecek kadar kenara koyduysanız ne güzel işte en azından bi süre krediye kafa yormayacaksnz.
Umarım en kısa zamanda içinize sinecek güzel bir iş bulur.

bir baba için en zor durumdur, ya evimin ihtiyaçlarını karşılayamazsam korkusu, çok şükür ki siz kendinizi biliyor ve eşinize de ona göre muamele ediyorsunuz, allah yar ve yardımcınız olsun, umarım eşiniz en kısa zamanda hak ettiği bir iş bulabilir, 5 yıldır çalışmıyor olabilirsiniz ama daha önce iş tecrübeniz var demek ki evet belki bir iki ay sıkıntı çekersiniz ama en kısa zamanda atapte olursunuz iş hayatına, hem belki bu sizin içinde hayırlısı olacak ve harika bir iş bulacaksınız, mevlam sizlere ferahlık nasib etsin en kısa zamanda inşallah.

Amin. Eşiniz yeniden is bulur. 37 yaşında sadece ne var ki yaşında. Sizde iş bakın. Hatta araştırın bakın devlet iş kuranlara hibe veriyor. Tabi bunun için şartlar var. Belki de yapabilirsiniz kim bilir. Benim arkadaşım 11 gün kursa gitti. Projeler falan sundular. 50 bin TL hibe aldı devletten. Bir de faizsiz kredi. Ev hanımlarına da veriyor. Araştırın bunları. Ne güzel huzurlu bir aileniz var. Yaşlarınız genç düzelir hersey. Sizde çevrenizde belediye kursları yok mu onlara gidip bir tekrar yapsanız. İşe baslasanız hatırlarsınız 1-2 haftada.

iflas ettiği için bir şey vereceklerini sanmıyorum.

Konuyla alakasız ama kadar tatlı bi çiftsiniz ya dikkatimi o çekti belirtmeden geçemiyorum maşallah :).Siz birbirinizi böyle düşünüp destek oldukça her zorluğu aşarsınız.
11 yıl az bi tecrübe değil, tanıdıkları patronları da araya sokarsınız.Ev kredisi ödeyecek kadar kenara koyduysanız ne güzel işte en azından bi süre krediye kafa yormayacaksnz.
Umarım en kısa zamanda içinize sinecek güzel bir iş bulur.

Çok teşekkür ederim. Allah can sağlığı versin tabi geçecek inşallah. Allah razı olsun .

bir baba için en zor durumdur, ya evimin ihtiyaçlarını karşılayamazsam korkusu, çok şükür ki siz kendinizi biliyor ve eşinize de ona göre muamele ediyorsunuz, allah yar ve yardımcınız olsun, umarım eşiniz en kısa zamanda hak ettiği bir iş bulabilir, 5 yıldır çalışmıyor olabilirsiniz ama daha önce iş tecrübeniz var demek ki evet belki bir iki ay sıkıntı çekersiniz ama en kısa zamanda atapte olursunuz iş hayatına, hem belki bu sizin içinde hayırlısı olacak ve harika bir iş bulacaksınız, mevlam sizlere ferahlık nasib etsin en kısa zamanda inşallah.

Allah razı olsun. Çokk teşekkür ederim. Okudukça yüreğime serin sular serpiliyor. Sağolun

Back
X