- 22 Eylül 2015
- 4.682
- 39.786
- 548
- 36
- Konu Sahibi nese-li_hilos
Daha önce konu açacak kadar bir derdim sıkıntım olmamıştı. Ne bileyim hep baş ederim dedim. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Eşimin fabrikası iflas ilan etti. Bu sabah eşyalarını topladı ve geldi. 11 sene önce bu fabrika kurulurken o da oradaydı herşeyi elleriyle yaptı, dün gece de elleriyle söktü. O kadar Üzgün ki ama hiç belli etmiyor siz endişe etmeyin ben taş taşır size bakarım diyor canım benim. Bense günlerdir çok üzgünüm uyumuyorum uyuyamiyorum evimizin kredisi var çocuklarımız var. 37 yaşından sonra nasıl iş bulacak tekrar bilmiyorum. Eşimin yanında gülüyorum biraz evde vakit geciririz falan diye gırgır yapıyorum. Demekki daha hayırlı güzel bir iş seni bekliyor diyorum moral vermeye çalışıyorum ama bende çok kötüyüm. Bu vardiyalı düzene o kadar alıştım ki. Bende iş bakacam tabi tüm yükü ona veremem, ama 5 yıl oldu çalışmıyorum muhasebeyle ilgili herşeyi unuttum sanki tek bildiğim yemek yapmak ütü yapmak gibi hissediyorum ne bileyim çok endişeliyim. En cok da eşim için. Kahroluyor korkuyor gözlerinde görüyorum. 11 sene boyu verdigi emekler gitti bitti. Acaba tazminatini verirler mi? Ne kadar sürecek bu süreç? Evde harcama yapmamak için annesinin evinde mi geçirecez bu zamanı? Annesiyle zaten geçinemiyorum bide ona muhtaç olmak... Allah hayırlı kapılar açsın. Kimseyi kimseye muhtaç etmesin