Cok endiseliyim

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.685
6.068
198
Merhabalar direkt konuya giriyorum. Kedim var bugun sabah hicbir sey yoktu, 10 dakika bulaşıkları yikayip yanina geçtim bir goz bebegi kucuk bir goz bebegi buyuk. İlk gozune bir sey kacti zannettim. Cok endiseliyim, suan baska yerde çalışıyorum veterinerime ulasamiyorum. Kedisi olup basina boyle bir sey gelen var mi?

korkmayın benimde kedim var. Gün içinde gün ışığına bağlı irisin boyu değişiyor. Bazen iki gözde aynı büyüklükte değişim olmayabiliyor. Kızartısı kaşınması huzursuzluğu yoksa zaten problemde yoktur. Akşama doğru iki irisin büyüklüğü eşitlenir siz sadece takip edin. Olmadı fotoğraf atın bir bakalım

Bugun aksam nöbete gidecegim bir de telasim ondan. Malum bu donemde oldugum icin ne nobet degisebiliyorum ne sehirdisina cikabiliyorum. Hayir hicbir sey yoktu gozunde aniden gorunce hatta ilk basta daha belirgindi elim ayagim titredi gözüne bir sey mi kacti diye baktim suan daha normal ama hâlâ farkli..

tamam korkmayın bişeyi yok gibi görünüyor. birkaç saate eşitler iris büyüklüğü

Siyah Kugu ben de bir akıntı vs yoksa önemli degildir diyecektim ama fotoğrafı gördükten sonra bir araştırıyım dedim horner sendromu diye birşey çıktı karşıma.buna benzer fotograflar atanlar olmuş teshis de horner sendromu konulmuş.
Acil bir durum yok sanırım

Anlık bir şeyse çok ciddiye almayın. Bir tane de göz damlasi alın gentagut ya da reflex bir kere damlativerin gözüne

Horner sendromunu gordum lakin isirma, kaza vs deniyor.. tam net bilgi alamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…