- 26 Temmuz 2013
- 2.175
- 2.306
- 333
- Konu Sahibi Siyah Kugu
çok merak ettim konu sahibi döndüğünde durumu paylaşır mısın
geçmişler olsun
geçmişler olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok merak ettim konu sahibi döndüğünde durumu paylaşır mısın
geçmişler olsun
Tekrardan merhabalar :)Bende merak ettim açıkçası inşallah bişeyi yoktur minnağın
maşallah çok sevindim iyi olmasınaTekrardan merhabalar :)
Yardimlariniz icin oncelikle tesekkur ederim. Benim icim rahat etmedi aksam nobete gidecegim icin, oyuzden veterinere goturdum. Sanirim gozunu kasirken cizmis buna bağlı olabilir ama gozunde problem yok dedi. Ya da bir gozu fazla isiga maruz kalmis olabilir dedi.
Ertesi gun geldigimde normallesmisti aslinda bazen cok dikkatli baktığımda hâlâ minik bir farklilik var gibi geliyor ama veteriner hekim bir sey yok dedi.
Ben de gercekten :) genclik hastaligi atlatti o hastaliktan sonra aklim cikiyor bir sey olacak diyemaşallah çok sevindim iyi olmasına
o hastalık kedilerde de oluyor mu ben köpek hastalığı sanıyordum tüyü kadar ömrü olsun beraber yaşlanın sağlıkla :)Ben de gercekten :) genclik hastaligi atlatti o hastaliktan sonra aklim cikiyor bir sey olacak diye
bu nasıl bi güzellikTekrardan merhabalar :)
Yardimlariniz icin oncelikle tesekkur ederim. Benim icim rahat etmedi aksam nobete gidecegim icin, oyuzden veterinere goturdum. Sanirim gozunu kasirken cizmis buna bağlı olabilir ama gozunde problem yok dedi. Ya da bir gozu fazla isiga maruz kalmis olabilir dedi.
Ertesi gun geldigimde normallesmisti aslinda bazen cok dikkatli baktığımda hâlâ minik bir farklilik var gibi geliyor ama veteriner hekim bir sey yok dedi.
Malesef kedilerde de oluyor. Aminn cok tesekkurlero hastalık kedilerde de oluyor mu ben köpek hastalığı sanıyordum tüyü kadar ömrü olsun beraber yaşlanın sağlıkla :)
Cok cok tesekkur ederizzbu nasıl bi güzellikmaşallahh
gri kediler çok asil oluyor yaaa
geçmiş olsun tekrardan çok sevindim iyi olduğuna
Tesekkur ederimCok sevindim duzeldiğine, geçmiş olsun.
geçmiş olsunMerhabalar direkt konuya giriyorum. Kedim var bugun sabah hicbir sey yoktu, 10 dakika bulaşıkları yikayip yanina geçtim bir goz bebegi kucuk bir goz bebegi buyuk. İlk gozune bir sey kacti zannettim. Cok endiseliyim, suan baska yerde çalışıyorum veterinerime ulasamiyorum. Kedisi olup basina boyle bir sey gelen var mi?
Cok tesekkur ederimgeçmiş olsun ☺