Cok endiseliyim

çok merak ettim konu sahibi döndüğünde durumu paylaşır mısın
geçmişler olsun
Bende merak ettim açıkçası inşallah bişeyi yoktur minnağın
Tekrardan merhabalar :)
Yardimlariniz icin oncelikle tesekkur ederim. Benim icim rahat etmedi aksam nobete gidecegim icin, oyuzden veterinere goturdum. Sanirim gozunu kasirken cizmis buna bağlı olabilir ama gozunde problem yok dedi. Ya da bir gozu fazla isiga maruz kalmis olabilir dedi.
Ertesi gun geldigimde normallesmisti aslinda bazen cok dikkatli baktığımda hâlâ minik bir farklilik var gibi geliyor ama veteriner hekim bir sey yok dedi.

Eklentiler

• IMG20200514142252.webp
    IMG20200514142252.webp
    91,1 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG20200514173003.webp
    IMG20200514173003.webp
    113,8 KB · Görüntüleme: 75
Yardimlariniz icin oncelikle tesekkur ederim. Benim icim rahat etmedi aksam nobete gidecegim icin, oyuzden veterinere goturdum. Sanirim gozunu kasirken cizmis buna bağlı olabilir ama gozunde problem yok dedi. Ya da bir gozu fazla isiga maruz kalmis olabilir dedi.
Ertesi gun geldigimde normallesmisti aslinda bazen cok dikkatli baktığımda hâlâ minik bir farklilik var gibi geliyor ama veteriner hekim bir sey yok dedi.
maşallah çok sevindim iyi olmasına

bu nasıl bi güzellik 😍😍😍😍 maşallahh
gri kediler çok asil oluyor yaaa 😍😍😍😍
geçmiş olsun tekrardan çok sevindim iyi olduğuna

Cok sevindim duzeldiğine😍, geçmiş olsun.

Merhabalar direkt konuya giriyorum. Kedim var bugun sabah hicbir sey yoktu, 10 dakika bulaşıkları yikayip yanina geçtim bir goz bebegi kucuk bir goz bebegi buyuk. İlk gozune bir sey kacti zannettim. Cok endiseliyim, suan baska yerde çalışıyorum veterinerime ulasamiyorum. Kedisi olup basina boyle bir sey gelen var mi?
geçmiş olsun ☺️

Back
X