Çok endişeliyim

Merhaba bende aynı şeyleri yaşadım. Hamileliğin başında şiddetli bel ağrısıyla doktora gittim. İçten kanamam olduğunu ama bebeğe zararı olmadığını söyleyerek serum verdi. Daha sonra progestoran kullandm. Bir de rapor alıp 1-2 hafta evde yatıp dinlendim. Şimdi 26.haftalığım herşey geçti şükür. İçini rahat tut atlatırsın hayırlısıyla inşallahh.

Bittiki cnm karnimda oldu kurtaj oldum gecen cuma malisef rbbim seninkini kucagina almayi nasip etsin insalh...

arkadaslar banada yardımcı olun lutfen hamıle kaldıgımı ogrenmeden once doktor yumurta cok kucuk bu yumurtayla hamıle kalırsan bebek sakat yada zıhınsel engellı olabılır yada hamılelıgın cok zor gecer erken dogum olur demıstı 11mmlık yumurta ıle hamıle kaldım suan 7haftalık hamıleyım gecen hafta kanamam oldu bu hafta kontrolum vardı kanama alanı kese kadar olmus bebegı kaybedebılırız dedı ıgne verdı progestan kullanıyorum bırde ama soylede bırsey soyledı vucudun bebegı kabul etmıyor bebekte saglık sıkıntısı olabılır dedı 11mmlık yumurta saglıksız gebelık nedenı olur mu

yumurta hakkında bilgim yok ama bnde dşk yaptım. Kromozom bozukluğu olan gebelkleri vuct kabul etmediği için dışarı atıyomş. Bnimde ole oldu

Cnm uzme kendini soyle dusun omru varsa rabbim onu sana her turlu nasip edecektir iki tane ewladimi kaybettim ikiside karnimda oldu kutaj oldum ama napalim cnm bunlarda bizim imtihanimiz rabbim seni cok sewiyor demekki ki unutturmuyor kendini sana...

cok sagolun kızlar rabbım hakkımda hayırlısını verır ınsallah saglıklı ıse rabbım nasıp etsın eger saglıklı degılse ılerde ne bız uzulelım nede begım o acıyı ceksın cok zor onu kaybetmekte onun saglıksız oldugunu dusunmekte

Kesinlikle zor cnm ama rabbim bizi bizden iyi biliyo neler neler yaptim bu bebegimde dusmesin die 23 gun hic kalkmadan yattim igne serum hap kullandim nuskada yaptirdim ama malisef rabbim ol demedi olmadi hepimiz biliyoruzki ""kün fe yekün.."" ol der olur.. o yuzden uzulmeyelim insalh olucak ama gunu ve zamani var..:):)

betul24 canım rabbım hakkımızda hayırlı olanı versın cok dogru soyluyorsun rabbım ol dedıkten sonra kım engel olabılır yada rabbım ıstemeyınce bız ne yaparsak bos

En önemlisi bu cnm hiç ewladim yok suan 4 seneye gidiyo ewliligim ama nasipp diyorum rabbim beni benden iyi biliyor diyorum aslinda biz en zoru başarıyoruz rabbimin imtihanina boyun egiyoruz oda buna şahit oluyor mükafatmizi hazirliyo rabbim bizi sabirli insanlardan eylesin inşallah..

bende aynı canım 4.yılın ıcındeyız ve hala evlat sahıbı olmak nasıp olmadı 2yıl tedavı gordum tedavı ıle hamıle kaldım rabbım once bu sekılde sınadı bızı sımdıde hamıleyım ama hıç sevınemıyorum hıc yuzum gulmedı yıne rabbım bu durumdada bızı sınıyor cok korkuyorum bebegım sımdı benımle ama ıkı saat sonra ne olur bılemıyorum rabbım sana ve ısteyen dıleyen herkese hayırlı saglıklı bır evlat ve sıkıntısız bır hamılelık yasatsın ınsallah benımde bebgımı bagıslasın ve saglık versın rabbım ıstedıkten sonra hersey olur dua etmekten baska çarem yok artık

Canım tam tewekkul inşallah rabbim öle merhametliki bu çektiklerimiz hep günahlarımiza kefaret ewlatlarimiz sefatcimiz aslinda ne şansliyizki teselli olucak bir dine bir imana sahibiz.. sen içini ferah tut belkide ewladini sag saglim saklikli olarak kucağınada alabiliceksin rabbim dilerse herşey olur tatlimm..

"karanfil19, post: 37476705, member: 502331"]bende aynı canım 4.yılın ıcındeyız ve hala evlat sahıbı olmak nasıp olmadı 2yıl tedavı gordum tedavı ıle hamıle kaldım rabbım once bu sekılde sınadı bızı sımdıde hamıleyım ama hıç sevınemıyorum hıc yuzum gulmedı yıne rabbım bu durumdada bızı sınıyor cok korkuyorum bebegım sımdı benımle ama ıkı saat sonra ne olur bılemıyorum rabbım sana ve ısteyen dıleyen herkese hayırlı saglıklı bır evlat ve sıkıntısız bır hamılelık yasatsın ınsallah benımde bebgımı bagıslasın ve saglık versın rabbım ıstedıkten sonra hersey olur dua etmekten baska çarem yok artık[/QUOTE]
ArkadasIm nasil oldun iyimisin biraz daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…